На празника на МАЙчето иди и подарък ти му занеси! (68)

• 10 754
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
Сега го видях като отидох на статистики....
мааму стара на това смотано снимка бг!
ще се пробвам да го възстановя....

такааа
вижда се като отида на статистики, но иначе го няма, не може да се рагледа с "виж албума", въобще не се вижда на "моите албуми"
на статистики като се отиде се виждат общо 21 албума, а в "моите албуми" има 16, т.е. още 4 албума липсват....
Добре де, как става тази работа? как да си го върна обратно? Не че нещо, ама се ядосах на тоя смотан сайт.

Последна редакция: пн, 22 май 2006, 15:12 от martea

# 16
Димана стискам палци за бързо оправяне на мъничката  Hug  Praynig .

Сиска гадна хрема....ние и сироп пием че нещо взе да кашлюка. Днес ще взема и капки, че тоя физиологичен разтвор (Стеримар, морска вода) нещо....отпушва ама не лекува. Коларгола при предишната ни хрема много помогна, но цапа много...и като заизлизат тия кафеви сополки.... на за това Виброцил ще пробвам.

Чопърче и другия уикенд е ден бре...ще празнувате тогава  Hug .

# 17
Мартеа,нямам идея що така.Сега като гледах наистина го няма вашето албумче! newsm78

# 18
  • София
Здравейте и от мен!

Първо искам да благодаря на всички, които честитиха първата годинка на сина ми.    bouquet

След това с малко закъснение да честитя и на неговите наборчета Зорница, Ана Елизабет, Ема, Виктор, Никола и Велизар.   newsm59
Пак със закъснение, но от сърце честито на Яна и Селина, и на всички именници от вчера!     bigdance2
Честита първа годинка на Мелиса, Велко и Анди!   nbirthday
Мами, пожелавам на децата ви да са здрави, щастливи и безгрижни и да ви носят много радост!

Честито на проходилите!
Надявам се скоро и ние да се присъединим към тях.

На болните дечица пожелавам бързо оздравяване!

Ние днес бяхме на консултация и да се похваля с мерките 78 см, 9100 г (роди се 51 см, 3400 г).

Преди време ви попитах как вашите деца са се справили с духането на свещичката. Е моят син се справи сам ..., но с ръка. Уж го държах и го пазих, но пак ме издебна и удари пламъка. След половин минута се сети, че нещо не е било както трябва и поплака, но като му изчистих восъка от пръстчето не беше изгорено.
А ето тук и малко снимки, ако някой иска да види и моя рожденник. На някои от тях е малко намусен, защото беше още сънен. Когато детето спи повече от 30 мин. мама е много щастлива, на рождения си ден точно когато дойдоха гостите той заспа и спа 2 часа и половина.

# 19
ЧРД на Велко и Анди и много щастие за техните родители!!!

аз така набързо да се впиша, че нещо нямахме нет тия дни (цяла седмица всъщност  Sad)...

ние от седмица сме с адска хрема, породена от 2 никнещи кътника и е един малък ужас!! Сиска, и ние като вас - нито суче като хората, нито спи добре, все се дави от пустите секрети, дето ни с помпата, ни с физиол. разтвор не можем ги извади  #Cussing out Киселеенето ни пък е като за световно, няма оправия докато не избият пустите му зъби, но и аз съм много по-изнервена от тази работа и тук-там му се карам на дечко без да е виновен  Sad и после ми е гадно, че съм лоша мама  Rolling Eyes

е, иначе в паузите м/у зъбните кризи е гот!

хайде, бъдете здрави!  Hug

# 20
ние от седмица сме с адска хрема, породена от 2 никнещи кътника и е един малък ужас!! Сиска, и ние като вас - нито суче като хората, нито спи добре, все се дави от пустите секрети, дето ни с помпата, ни с физиол. разтвор не можем ги извади  #Cussing out Киселеенето ни пък е като за световно, няма оправия докато не избият пустите му зъби, но и аз съм много по-изнервена от тази работа и тук-там му се карам на дечко без да е виновен  Sad и после ми е гадно, че съм лоша мама  Rolling Eyes

е, иначе в паузите м/у зъбните кризи е гот!

Абсолютно същото TiredИ аз вече съм адски изнервена  и доста често му повишавам тон, ама то се не издържа просто. Един малък ад е! И него кътници го мъчат - явно е вярно че трудно избиват ooooh!Дано скоро минава на всички!

# 21
  • Му Кинд Оф Плаце
Питанка към мамите на диваци-как ги уморявате, така че и вие да запазите сили за някой и друг час после.  Rolling Eyes Вече не издържам, а и никой не ще да го гледа, не е за траене. става в 6-7, ходене, ходене, ходене, 12 ч манджа, 12-1 сън, ходене, ходене, 16 ч манджа, ходене, 19:15 къпане, окло 19:30 манджа и сън. Е, ама заспа в 21 ч след игри и тръшкане. едвам ходим  Rolling Eyes Видяла съм се в чудо, не го изтрайват и за ден други хора освен родителите му, а ние едвам стоим вече, щото и друга работа си имаме. Как ги приучихте да се занимават с нещо отстрани и сами, дори и за 15 минути. Днес спа докато бяхме на разходка и в движение, изпил ми е вси силици и съм един чироз, днес като не заспа, ми се прирева. След тия 5-6 дена отпуск, няма да го давам на майка ми сигурно месец, защото ще трябва да почива, свекърва съвсем не може да му издържи темпото (нея и за 15 минути не я броя). Кога ще го заведа на ясла, ама се опасявам, че там ще види дебелия, но и лекичко се надявам, защото явно аз не се справями го оставям да ми се качва на главата

# 22
Честита първа годинка на Велко и Анди! Да растат здрави, умни и да изпълват с щастие сърцата на мама и тате!
Чопарче, неприятно наистина, но следващия уикенд ще направите партито, всички здрави и засмени!
Сиска, мисля, че Мегстар беше обяснила как са им казали да пръскат Стеримар-а, под наклон към другата ноздричка, за да изкара детето сополките, опитай така, опитай и с кремчето за нос Nisita, при Пламен той дава добър резултат. Всичко това е временно обаче, докато причината са зъбките все ще ни ходят сополиви Rolling Eyes
Димана, леко  да минава тази манипулация на малката и да пишеш утре, че вече е добре   Hug
Някой питаше за Куки, почти всеки ден се виждаме, добре са Grinning
При нас новината е, че Пламен вече е християнче! Светото кръщение беше вчера, много се вълнувах, той също Grinning След като го топнаха във водата много силно се разплака, горкичкият, когато го внесоха в олтара замалко спря да плаче, но после пак огласи цялата църква Grinning. Днес го постригах, да речем, 2-ри номер и ми е ужасно сладък. Моята фризьорка, която го пострига, е изключително талантлива и сръчна, дори е втора в Европа по някаква си там категория, но днес я избъзиках като й трепереха ръцете и тук-там остави някой по-дълъг кичур, тъй като Пламко надаваше вой всеки път като посегнеше към главата му. Сега обаче е на мама хубавеца Grinning
Калина, давай му от време на време да дъвче солети, може да мирне за 15-тина минути. Пламен така се укротява. Друг е въпросът, че ръфа бързо, на големи парчета и направо гълта. ooooh! В момента сме на фаза отваряне-затваряне, ако има някакъв предмет с капаче, още по-добре, любима му е една празна кутийка от конци за зъби Simple Smile, обича и книжки, тези нагънатите му харесват много, най-вече да ги разнася де Wink Носи му някоя любима играчка, пробвай newsm78

# 23
Добро утро!Аз наминавам само да почерпя,че да ми живо и здраво момченцето Grinningparty023 beer2 Wine Glass cookХа да ви е сладко,аз отивам да се правя красива,че след 2часа ще започвам да раждам. newsm62

# 24
  • София
Калина   - същата картинка. С тази разлика, че моя патиланец е през деня с баба си, но тя му е намерила цаката.
Навън поседява в  количката и тя си почива, през деня имаме една люлка , домашна . Инсталирали сме я на терасата и тук там се полюляват, а за ходенето го оставя сам да ходи из къщи само го наблюдава , защото е по белите все. Ако Филип още не ходи съвсем сам , а има нужда от ръчичка - има надежда, отпусне ли се да ходи сам е по-леко. Вечер например ние с татито пием ракийка, а дребоса щапурка с камиона, с колите.
Още малко и вие ще сте така  Heart Eyes

# 25
Doбро утро!
Честито на бившите и настоящите рожденници!
Да бъдат здрави и засмени дечица за радост и гордост на майките си!!!

Честито на всички проходили и покръстени!  bouquet  bouquet

Калина, при мен ситуацията е същата. Още от следобед съм на системи.Да е жива и здрава Хъгси, че ми подари филмчетата Бейби Айнщайн, та се спасявам с тях. Слагам  я в стола за хранене и и пускам да гледа. Поне 30 мин. се забавлява, а мама гледа в една точка.
Също така, както е писала Дона, когато сме навън и искам да си почина, и давам едни сухари дето приличат на дебели гризини. Настава мир, докато яде. Ми тва е моят скромен опит.   Simple Smile

И аз като Дона съм доста доволна от кремчето "Нисита". Когато Станислава има сополи, преди всички капки започвам с него.

# 26
Честит рожден ден на Наско!

Калина същата работа и при нас - спи по 1 час през деня. За да се мирне хитринките са - филмче от тия на бейби айнщайн (понякога проревава по време на филмчето, ма явно няокй типаж го дразни), множество пеещи иглачки тип пожарна, пияно, волан с музики, волан с пищящи звуци - с такову изкарва в кошарата  по 20-тина минутки. Навън за да седи в количката (освен да обикаляш като кон за да има движение) - пак пееща играчка, пластмасова чашка, коричка хляб, неотворена кутия цигари, лъжичка, шишето с водата да си пие и да си се пръска. Само си представи как ни изглежда багажника и чантата на кличката... Laughing

# 27
Честит рожден де на Наско! Да расте щастливо детенце  bouquet

И при нас е така. Аз сутрин чакам да с нетърпение да заспи, за да си почина, а понеже следобяд не спи - след като се наобядва започвам да чакам тати да си дойде от работа че да поеме смяната. Само когато спи или яде имам мира, през останалото време непрекъснато ходим. В седнало положение издържа най-много 10-15 минути. #Crazy

Мами, как изглеждат пъпчиците от претопляне? На Дени преди 3 дни му се появиха на вратлето от едната страна едни ситни пъпчици, които се зачервяват от време на време. Аз реших, че е от жегата, защото той много се поти, пък и са точно на вратлето... Само че те се разрастват и тази сутрин вече са му по цялото вратле и раменцата, дори и към гърдичките са тръгнали newsm78 Иначе още сме с хрема Crazy

# 28
Мами, как изглеждат пъпчиците от претопляне? На Дени преди 3 дни му се появиха на вратлето от едната страна едни ситни пъпчици, които се зачервяват от време на време. Аз реших, че е от жегата, защото той много се поти, пък и са точно на вратлето... Само че те се разрастват и тази сутрин вече са му по цялото вратле и раменцата, дори и към гърдичките са тръгнали newsm78

И Момчил има същите пъпки. И аз мисля че са от жегата, че много се поти. Сутрин като се събуди почти са изчезнали, но вечер пак има. Не сум ги мазала още с нищо.

# 29
Честит рожден ден на Наско, да е здрав и весел!

Всички болни дечица бързо да се оправят и мамите да се похвалят скоро!

Мари още не ходи сама, така че в количката навън е много кротка, но вътре ми създава големи проблеми, защото непрекъснато обира и яде всичко от земята.
Аз вчера бях с мигрена цял ден и не можах да се явя на конкурса, за който учих цял месец Sad За капак Мари ме изнерви много вечерта, оставих я да пореве малко в креватчето (аз, дето съм твърдо против тези методи) и после заспа за отрицателно време. А сега ме чака цялата вчерашна работа в офиса.

Искам да питам мамите, чиито дечица спят с тях ( ако има такива, де) или поне ги взимат често нощем, как мислят да ги отучват? Мари уж не спи в нашето легло, обаче от месец-два се буди много, само с кърмене се успокоява, понякога заспивам и нямам сили да я връщам в креватчето и често си прекарва половината нощ с нас. И свикна, сега като се събуди нощем реве, чуват я чак съседите от горния етаж, не признава милване и успокояване, иска с нас и да суче. Знам, че с рев се оправят нещата, но аз не издържам да я оставям с часове да реве...

Общи условия

Активация на акаунт