На празника на МАЙчето иди и подарък ти му занеси! (68)

• 10 751
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
Мили майчета, мислех си, че само аз съм зле с моята палавница....вече си мислех, че съм в някой зоопарк... Sadили мрънка от зъби или иска да тича....тя не може да ходи още...но се засилва и така....
просто полудявам....къщата е нагоре с краката през цялото време...

# 46
Честито на Наско и от нас!  bouquet
На болните да оздравяват, Hug
Димана,сигурна съм че всичко ще мине наред,не се притеснявай Hug
Калина,и ние сме така,все мрънка,спи по малко,и време за нищо,направо се изнервям ,а помощ отникъде,...преди давах бебешка бисквитка за да го разсея,но се научи че следва оставяне сам и вече не ги ще.
Обикновено се занимава ако му дам нещо дето не е играчка,имам едни пластмасови черпаци ,много се заиграва с тях,или купи,капаци и тем подобни.А и най-вече обича да чете списания и разни брошури,ако са шарени и най-вече ако има снимки на бебета и деца по-тях WinkИграчките си не ги поглежда много много,бързо го оттегчават.
Аниа,малкият спеше при мен около 3 месеца по цяла вечер,след като си бяхме в България,и нещеше да спи сам,и естествено сучеше доста често ноще.Само да ти кажа ,че успях да го о туча доста лесно,само че след като спряхме кърменето,не търси да суче,и не търси и мен явно.Сега се буди най-много по-веднъж на вечер,и понякога го приЮтявам ако много ми се спи.
Валя,браво на вас,вие манекенка си отглеждате,бая си е височка,и аз в първият момент си помислих че има грешка Laughing
На мамите където ги хапят по време на кърмене да кажа,че и моят правеше така,но веднага го махам от гърдата,и спирам с кърменето и се научи ,че ако хапе няма папакане и спря.(много ужасно боли ,съчувствам ви).
И да ви кажа моят син вече взе да гони момичетата из магазините,явно много привличат:hahaha:Докато се усетя,ще се ожени #Crazy

# 47
Ей Кики,то добре че подир моми бяга.....че няма да имаш притеснения относно секс ориентация Crazy
Валя,как ще се сватосаме муци,много дълга Иса-ще го  приютява под "крилце".И аз си мислих,че сме от високите...а то с нашите никакви 79 см. къде съм тръгнала!  Laughing

# 48
terra, мнаго са ви хубави снимките от партито...
Кики, и Иса много обича списания със бебета...
Питке, дърпай Данчо за ръцете нагоре да расте повечко Laughing

А ето и от нас малко снимчици от рождения ден....
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2349&AlbumId=52855

# 49
Браво на Иса PartyТо и на снимките си изглежда по-голяма за възрастта си Heart Eyes

Дени още си спи при нас по цяла нощ и изобщо не знам как ще го отучваме. Май няма как Rolling EyesТа той като спи при нас и веднага щом се размърда давам нещо за да го приспя пак се буди поне 10 пъти на нощ...А ако спи сам в леглото си, ще спи само първия час (когато му е дълбокия сън) и после край. Откакто беше на 6 месеца не съм се и опитвала дори, но по-малко от 20 будения на нощ няма да му мърдат. Но не това е проблема, а че като се събуди ако не реагирам веднага (както когато спи до мен), ще се разсъни и ще започнат игрите Crazy Реша ли да го мъча да спи сам, това означава аз да не спя изобщо, а тая няма да стане Crossing ArmsНямам представа какво ще правим по въпроса

Ние пък с Дени се обзаведохме с няколко летни екипа LaughingТо моите не са от днес де, ама да си се похваля Wink

# 50
  • Bristol
Сега се завърнахме от консултация и мога да претендирам за най-дълго едногодишно майско бебе-цели 91 см., има ли други дългучи като нас???А килцата ни са 12...
Shocked ти ме шокира. Я опнете метърчето с тати довечера и вижте колко е  Laughing Моят син на 2 годинки е бил толкова, а той е висок за възрастта си. Само за статистиката аз съм 178  Crazy таткото е над мен и на токчета да се кача  Mr. Green избирала съм го Wink

# 51
Сега се завърнахме от консултация и мога да претендирам за най-дълго едногодишно майско бебе-цели 91 см., има ли други дългучи като нас???А килцата ни са 12...
Shocked ти ме шокира. Я опнете метърчето с тати довечера и вижте колко е  Laughing Моят син на 2 годинки е бил толкова, а той е висок за възрастта си. Само за статистиката аз съм 178  Crazy таткото е над мен и на токчета да се кача  Mr. Green избирала съм го Wink

Довечера наистина ще опънем метъра....

# 52
Честито на всички празнуващи тези дни! newsm59  cook  party023
И ние сме със сополи, Ники се справя обаче, мислим, че е от зъбките.
Ники си спи в нейното креватче, но в наща стая.
Много хубави снимки от чрд. smile3509
Голяма жега ей, напрао ми се ходи на море  grinning039
Вале ама много е голяма момата Grinning

# 53
  • Му Кинд Оф Плаце
Валя, аз много уважавам високи дами и леееко си мечтая да съм 1,85-1,90, но има недостиг от около 25-30 см дотам  Sunglasses Така е с дъщерята на един колега-висока е 1,90-очите ми изтичат, такава голяма жена и си мечтая. После разбрах, че пък тя мечтаела за мизерен ръст като моя, но аз знам, че съм права, щото бих могла да гледам всички изпод очи без да се изправям на пръсти.

ПП. Вчера без малко да изтървем младежа. Нали Филип има остатъци от пъпки и се хили като пача, мяучи и се умилква мазно и една дама, по-голяма, си вдигнала тениската да си покаже и тя петната, ама ние не им дадохме да се вземат, че не съм минала свекървенския курс  Embarassed

Парампарампарампарам (това вместо ПППППППП): Довечера Ви изоставям, ще ми липсвате, но в понеделник ще раздавам виртуални целувки, а в петък-въздушни (ако нямаме пъпкав съпруг, де  Praynig Praynig).

# 54
Честити ходещи крачета на Момчи! Браво newsm44
Димана дано всичко се оправи бързо! Praynig

# 55
  • Варна
Честито на рождениците!
Да са живи и здрави и много весели.
Димана, стискам палци да се оправя по-скоро малката кукла и да си се прибирате у вас. Hug
Чопарче, и на вас скорошно оздравяване и не се ядосвай, като оздравеете ще го отпразнувате рождения ден.
Пателина, честити ви ходещи крачета.   bouquet
Евелина, кофти случка със свещичката, добре че не си е изгорил ръчичката младежа. Много са ви хубави снимките.
Дона, честито ти християнче.
Сиска, честити ви придобивки и скорошно оздравяване на Дени.  bouquet
Валя, много сте красиви и ти и двете принцески. Абе дали вярно са ви мерили. Моята дъщеря е на почти 4 години и е 97 см. Ние наистина сме ниски с мъжа ми, но все пак 91 см на 1 г.  newsm78.
Мартеа, много ти е оправна момата. Само да можеш да тичаш подире и. И аз се притеснявах за хемоглобина на Иво нали е повече на кърма, отколкото на твърда храна, но се оказа 120.
За спането, от шестия си месец до скоро Иво спеше между нас с баща му. От един месец преместихме неговото легло до нашето и свалихме преградата. Сега като го накърмя и заспи го избутвам в неговото легло и той си спи там, докато не реши че отново е гладен. Буди се поне веднъж на нощ да яде.
За беснеенето, на мен ми се е паднало относително спокойно дете, а и нашата кака си е в къщи и той повечето време се залисва около нея. Аз обаче си признавам, че ползвам телевизора като бавачка. Пускам филмче и оставям народа зает поне за 1 ч.
Ако обаче сме сами двамата в къщи направо не се трае. Ходим из цялата къща заедно. Най-интересна картинка сме, когато бъркам яденето с Иво на едната ми ръка или когато ходим съвместно в тоалетната. Направо ужас някакъв.
Калина, единственото което ми хрумва е да запознаеш Фило с телевизора. Доколкото си спомням ти не харесваше такава идея, но друго не ми хрумва. Искрено ти съчувствам на теб и на всички майчета с енергични проходили чочита.

# 56
  • София
Привет, мами!

Честито на всички празнували и празнуващи с най-добри пожелания   bouquet

Чета, че има много болни бебоци- бързо оздравяване на всички!

Позагубих се, защото както бях писала бях сама и ми беше много трудно да се оправям...Любачето много плаче от колики и зъби. Като спре едното го свие другото...та направо неможех дъх да си поема , кое по-напред, изобщо Crazy.
Таткото после си дойде и само търчим нагоре-надолу, докато е тук да свършим някоя друга работа.
Отново обикаляхме лекари за коликите и пак ни казаха, че корема му е целият в газове, но трябва да се израсте...нямало друг проблем (ензимна недостатъчност)Confused
Та така ще я караме незнайно докога.

Утре стягаме багажа и в четвъртък заминаваме за Бургас. Мноого ще ми липсвате, много ми липсвахте тези дни...Надявам се да има някой интернет клуб за да си ви навестявам понякога. Cry

Целувам ви и до скоро!  bouquet

ПП. Тера, радвам се, че сте останали доволни Hug

# 57
  • София
Честит рожден ден на Наско!  hbday
Да е много здрав и да носи на мама много усмивки!

Ние сме с нова прическа и вече не му предлагат кукли в детските магазини и никой не казва "Какво хубаво момиченце!"

Ania, и Вики от известно време се буди по-често нощем. И събуждането му е с рев и веднага се изправя прав в леглото. Без да го вдигна не се успокоява, а почва да плаче все по-силно. Давам му малко вода и го слагам да легне върху мен (доскоро обикалях из стаята докато се успокои, но и на мен ми се спи) и за 5 - 10 минути се успокоява и заспива отново. Така докато е върху мен и аз придремвам без да заспивам по-дълбоко и мога да си го върна в неговото легло. Ако го оставя между нас с таткото пак заспива, но с него и аз и сутрин се събужда при нас.

И на Вики една ирачка повече от две минути не му е интересна, но много обича да слуша детски песнички - половин час спокоиствие и време за мен. Също така има няколко звънчета, с които вдига достатъчно шум, за да ме заболи главата, но се занимава сам.

# 58
Нас не ни бройте за републиканското, няма д може да дойдем!
Диана приятно изкарване в Бургас!  grinning039
И Ники вече иска повече внимание, но си намери място на мойто нощно шкафче и там си разтребва Grinning

# 59
  • Му Кинд Оф Плаце
Аз се сбогувах, ама пък да си кажа-бяхме на концерт на Юрая Хийп (а си мислех да спим и да събираме сили).
Диана, късмет-Бургас е един доста красив и уреден град на пръв поглед.

Общи условия

Активация на акаунт