На празника на МАЙчето иди и подарък ти му занеси! (68)

• 10 754
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз се сбогувах, ама пък да си кажа-бяхме на концерт на Юрая Хийп (а си мислех да спим и да събираме сили).
Диана, късмет-Бургас е един доста красив и уреден град на пръв поглед.

Весело, мами Mr. Green

# 61
Честит Рожден Ден на Ива на Yulinga!

Абе...тоя свят нещо го напече и се побърка  Close . Та за вчера - седим си ине в двора на местното училище, на хубава дебела сянка от сградата (че те такива места са кът в нашию квартал), децата си играят, тичкат....а от прозорците хвърчат бутилки  Shocked . Първо бяха 1,5 литра пълни с вода, после имаше мир 40 минути (явно в час дечицата), а после направо стъклени. Като нормални хора и родители с Мартеа си грабваме децата и решаваме да осведомим г-жа директорката какво правят нейните възпитаници. Качваме се, намираме заместник директорката, обясняваме проблема...а отсреща говедото отговаря "аз какво да направя?...  #Crazy не мога да ги възпитавам, това става в първите 7 години, ... моите деца са си в къщи ...и други от сорта пълни глупости. Подозирате че в тоя момент вече леко сме взели да повишаваме тон...да споменаваме думички като телевизия, преса...при което женицата пита - "а вие имате ли пропуск да влизате в училището?", слиза долу и вика охраната да ни изгони (ние сме две много опасни майки, носещи деца на по 1 в ръцете си....).  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

Това не е всичко... сутринта пък като ходих за кухнята станало объркване и в едната градина има две каси супа, а в другата две манджа. Манджата вчера беше риба (дигаме банкет...че това рибата рядко го дават). В нашта градина се усещат че има объркване и пращат двама татковци с излишните супи да донесат от съседната (залепени са двете) манджите...какво мислите - лелката там се усетила, ама къде да ходела сега да дири ъде са супите...и давала по две манджи. Задава се въпроса - е и сега част от децата ще останат без манджа - отговора е - "На мен какво ми пука? ще ядат каквото има"  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

И това са хората на които ще поверим децата си след време... служител в детска градина, където има и ясла не се интересува  какво ще ядат деца на възраст между 10м и 2г., а заместник директор не се смята за отговорен за децата в училището си  #Cussing out .

Са извинявам че сутрешно така го подкарах...ама вчера вече много ми дойде....

Честит празник!

Последна редакция: ср, 24 май 2006, 07:19 от Tia

# 62
Ако знаете колко лош ден имаше Дени вчера... ooooh!И особено нощес. Вчера по време на разходката, като понечих да завъртя дръжката на количката му защипах ръчичката. И напъвам и се чудя защо тая дръжка не иска да се обръне и чак Дени като ревна видях какво правя. Сега е с посинена ръчичка. Вечерта пък падна по лице и си разби устната. Доста кръв има, уплаших се да не си е счупил някое зъбче, но май не е. Сега устничката му е подута и посиняла. А пък нощес...направо изтръпвам като се сетя. Тази нощ спахме сами на спалнята, а Дени напоследък се върти много, прави по няколко кръгчета докато си намери позата. Към 3 часа както си спя се събуждам от тупване и рев. Дени както е бил до мен, в моято половина на спалнята се е изтърколил поне 3-4 пъти в половината на баща му и паднал от спалнята от неговата страна. Леле, такова ужасно събуждане...Веднага го грабнах,и естествено си изкарах акъла. Голям рев беше, заспа сучейки, опипах главичката и нямаше разни странни изменения или подутини. Тази сутрин се събуди в 7 и си е свежар, личи си къде се е ударил, има лека кръвоизлизвче на главата, а по лицето синина - ще го наблюдавам днес. Аз не видях точно момента му на падане, но цяла нощ и сигурно и цял ден днес си представям гледката. Уфффф, и всичко това съчетано с гадния обрив и гадната хрема. Горкото дете!

# 63
А сега - честит рожден на Ива! Да расте щастливо дете и много да радва мама и тати!

Честит рожден ден , Ксения! И на тебе същото Wink  bouquet

На отпътуващите мами - лек път! Диана, чакаме включвания от морето, онагледени Wink

Тиа, питай Ева какво преживяване имахме в нашата детска градина с едно хлапе. То с такива директорки, като тая с която сте говорили какво може да се очаква от тях. Толкова гадни, невъзпитани и нагли хлапета, а пък как псуват някои....понякога оставаме без думи направо

# 64
Сиска...юнак без рана не ходи. То колко ли още ще си го повтаряме това...не че много успокоява.... Щом днес поведението му няма промяна от обикновенното - значи нищо му няма...освен не до там добрия външен вид... Ако са много синините - пробвайте тая арника за да се разнесат по-бързо.

Идея за заглавие - Пада чудна веселба - майчетата стават на една

Честито и на Ксения    bouquet  !

Последна редакция: ср, 24 май 2006, 07:52 от Tia

# 65
Добро утро!
Честит първи рожден ден на Ива!Да расте здрава и щастлива и да е гордостта на мама и тати! newsm51 nbirthday newsm38
Диана,задължително трябва да се видим като дойдеш в Бургас! Wink
Днес аз също одъртявам.По този повод да ви почерпя макар и виртуално   food002 Wine Glass beer3  cook
Желая ви лек и изпълнен само с положителни емоции ден! Heart Eyes

# 66
Честито на Ива! Да е жива и здрава!

Честито и на теб Ксения, много здраве, щастие и любов!
Теа ,много гадна случка, егаси хората има!

# 67
Честит 24 май!Честит първи рожден ден на Ивчето!Да расте здраво дете!Това е за мама Юлинга!  bouquet

Честит рожден ден и на теб Ксения!Желая ти щастието да е твой верен спътник!  bouquetМного сбъднати желания!

Сиска,мила,не се притеснявай(макар да знам,че няма как да стане),скоро ще му минат синките.Понякога има такива "каръшки" дни,колкото и банално да звучи! ooooh!
Фрау Калина,приятно изкарване там където ще ходите(нещо май съм пропуснала...) и да снимаш,снимаш -че да имаме на какво да се възхищаваме!!!! Party
Дианка,и на теб приятно пребиваване в Бургас!Топни краче в морето и заради нас! Blush
Валя,к`во стана,извади ли метъра,че всички сме в чуденка как така....91санта ThinkingА снимките са страхотни!Иса е невероятно красиво момиченце! Party
Ние снощи бяхме на РД,прибрах се към 03ч. и познайте сутринта като станах в 7 да отида да си взема детето как се чувствах(а как карах.... Sick)-като пребита.Не са за мен май вече нощните подвизи Thinking

# 68
  • Варна
Честит празник на писмеността и културата!
Честито на Ива на мама Юлинга!
Да ти е жива и здрава куклата.
Целувки от Ивчо за адашката.  bouquet
Честит рожден и на Ксения!  bouquet
Сиска, много кофти случки през вчерашния ден сте имали. Дано днес вече всичко да се оправи.  Hug Аз като се оплача на майка че Ивчо пак се е ударил или е паднал и тя ми вика, че така растели по-бързо децата.
Тиа, не се очудвам особено как са реагирали в яслата и в училището. Уви и там работата стана ден да мине друг да дойде и хич не им пука какво и как възпитават. А после какви хулигани растели.
Диана, съчувствам и на теб и на Любачето за болното стомахче и за болките при никненето на зъбките. Дано по-скоро да ви минат проблемите. Приятно изкарване в Бургас и да не ни забравиш.
Евелина и аз като не иска да спи моя го слагам върхумен. До скоро този начин много помагаше, но последните няколко пъти не даде резултат Mr. Green Mr. Green Mr. Green.
Калина, чакаме фотосесия варненци у австрийско Wink

# 69
Честито на Ива на Юлинга! Да е жива и здрава, много щастлива, много да радва родителите си!

Случката от у-щето беше брутална, двете стъклени шишета се разбиха на метър от Калоян, докато Тиа се чудеше под обстрела откъде да заходи, за да си предпази детето. А овцата-зам.директор се разправяше с нас вместо да отиде да им направи по една забележка, Тиа го описа, но да добавя, че ни изкара нас родителите виновни за първите им 7 години, че и нашите деца ще станат такива, че не е тяхна работа (на възпитателите) да възпитават и т.н. Наистина не знам накъде отиваме....

Диана, всичко хубаво в Бургас! Навестявай ни и ти пожелавам прекрасни разходки в Морската градина!

# 70
Мами към колко извеждате децата следобяд?
Младоски мами ще ходите ли при Патиланци?

# 71
Честита годинка на Ивче-Пифче!!!Да расте здраво и слънчево дете!!!

Ксения, честито порастване и на теб!!!Много усмивки и безкрайно щастие!!!

Тиа, много се ядосах на случката ви  #2gunfire....
Сиска, нацелувай юнака от мен  love001....
КамиЖ, има дни в които извеждам Иса в 12 и 30 наобяд и се прибираме съм 21 часа..., но днес си спи у нас и като закуси в 16 часа и духваме и пак до към 21.....аз пък се мъча да заспива вечер по-късно за да си стои с нас по ресторантите, но ставането сутринта за съжаление е точно в 7 , а понякога и по-ранко Shocked....

Е, по съвет на Мери опънахме момата до стената и после с рулетката....ми детето си е 82 см....веднага се обадих на педката ни (тя ми е втора братовчедка), за да изкажа възмущението си от взетите мерки от мед. сестрата и тя ми каза, че ще провери.....ми да , после ми се обади и ми каза, че сестрата неправилно е поставила жирафчето-метър на стената.....представяте ли си.....

Благодаря на всички, за милите думи относно снимките от рождения ни ден  bouquet....

Последна редакция: ср, 24 май 2006, 14:42 от valia77

# 72
Честит рожден ден на Ива на Юлинга!

Честито и на Ксения!

Ка3вам ви набьр3о  чао,няма да успея да и3чета на3ад,че да не опущиме самолета.

Следващото ми включване ще е от родна 3емя newsm44.

Лек пьт на Фрау Калина и на Диана.

# 73
  • край морето
Честит 24-ти май!
Честит Рожден Ден на Ива на Юлинга! Да расте здрава и усмихната!
Честито и на Ксения! Любов и красиви мигове!   bouquet
Честито и на навършилите годинка последните два дни!

Аз вчера се разделих със сливиците си. Оказа се, че вече правят тази манипулация само с пълна упойка. А мен от пълна упойка ме е страх (раждах секцио, но не с пълна). Стана бързо, пих Аулин, поспах после в адската жега, и за къпането на Петето си бях вкъщи. Сега говоря с шепот, който ми се ще да е прелъстителен, но май само ми се ще  Mr. Green Мартеа, душко, никой нищо не спомена за сладолед, да му се не види!

Мами, в Пловдив е адска жега. Детето е в пъпки от няколко дни, къпя го поне два пъти дневно, а още днес следобед ще се постригваме ултра късо. Сега спи по потник, изритал чаршафа, диша тежко и косата му е чисто мокра.

Лек път на Диана, Фрау Калина и Борели!

# 74
Такааа. Току-що преживяхме първото падане от леглото (опазих я до една годинка) и беше хм, зловещо. Сменях памперс, обърнах се да оставя долу мръсния, без да се притеснявам особено за нея, защото тя свободно слиза от леглото от месец. И за  тези 2 секунди успя да загуби някак си равновесие, да се претърколи, чу се буквално издрънчаване на паркета от главата й и туп-туп от превъртането и кански рев после. Явно се е ударила на челото, защото там има цицина сега, аз така и не видях, а като я питам къде се удари, сочи главата като цяло, не конкретно място. Но мисля, че не е отзад на тила.
Сега - гледах зениците, не я сложих да спи веднага, сега освен да следя за сънливост, превъзбуда и повръщане на фонтан какво още? Мислех, че съм подготвена, но още треперя цялата.
Понеже сега заспа, ако спи повече от 2 часа, да я събудя ли?

Общи условия

Активация на акаунт