Диана, късмет-Бургас е един доста красив и уреден град на пръв поглед.
Весело, мами
. Та за вчера - седим си ине в двора на местното училище, на хубава дебела сянка от сградата (че те такива места са кът в нашию квартал), децата си играят, тичкат....а от прозорците хвърчат бутилки
не мога да ги възпитавам, това става в първите 7 години, ... моите деца са си в къщи ...и други от сорта пълни глупости. Подозирате че в тоя момент вече леко сме взели да повишаваме тон...да споменаваме думички като телевизия, преса...при което женицата пита - "а вие имате ли пропуск да влизате в училището?", слиза долу и вика охраната да ни изгони (ние сме две много опасни майки, носещи деца на по 1 в ръцете си....).

.
И особено нощес. Вчера по време на разходката, като понечих да завъртя дръжката на количката му защипах ръчичката. И напъвам и се чудя защо тая дръжка не иска да се обръне и чак Дени като ревна видях какво правя. Сега е с посинена ръчичка. Вечерта пък падна по лице и си разби устната. Доста кръв има, уплаших се да не си е счупил някое зъбче, но май не е. Сега устничката му е подута и посиняла. А пък нощес...направо изтръпвам като се сетя. Тази нощ спахме сами на спалнята, а Дени напоследък се върти много, прави по няколко кръгчета докато си намери позата. Към 3 часа както си спя се събуждам от тупване и рев. Дени както е бил до мен, в моято половина на спалнята се е изтърколил поне 3-4 пъти в половината на баща му и паднал от спалнята от неговата страна. Леле, такова ужасно събуждане...Веднага го грабнах,и естествено си изкарах акъла. Голям рев беше, заспа сучейки, опипах главичката и нямаше разни странни изменения или подутини. Тази сутрин се събуди в 7 и си е свежар, личи си къде се е ударил, има лека кръвоизлизвче на главата, а по лицето синина - ще го наблюдавам днес. Аз не видях точно момента му на падане, но цяла нощ и сигурно и цял ден днес си представям гледката. Уфффф, и всичко това съчетано с гадния обрив и гадната хрема. Горкото дете!

!

Много сбъднати желания!

А снимките са страхотни!Иса е невероятно красиво момиченце! 
)-като пребита.Не са за мен май вече нощните подвизи

Аз като се оплача на майка че Ивчо пак се е ударил или е паднал и тя ми вика, че така растели по-бързо децата.
....
....
....