На празника на МАЙчето иди и подарък ти му занеси! (68)

• 10 761
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Martea, аз споделих че нощес преживях същото. Дени се претърколи и падна от спалнята на земята. Ужасно преживяване! Сега като се сетя, все едно е било кошмар. Той след като спря да плаче, заспа. Това стана към 3,30 и се събуди окончателно към 7. Но през това време спеше доста неспокойно..И сега настръхвам като си спомня...

Varia, и ние сме в същото положение. Дени е в ужасен обриВ - по врата, раменцата и вече и към гърдичките и тръгнал. Постоянно е потен и нервен...

Вижте моя тен от вчера - на потник, ужасно болеше вечерта Tired
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=35507&photo=44

Последна редакция: ср, 24 май 2006, 15:56 от Сиска

# 76
Честит рожден ден на Ива  nbirthdayна Юлинга!Честито baloni и на Ксения
                             ЧЕСТИТ 24 май  bg
на майските майки и на малките им палавници и от нас

# 77
  • край морето
Спокойно, Мартеа. Поразгледах стари теми, там мамите споделят, че е добре да е изплакала и да не заспи веднага. Някои казват, че е добре да се събудят след час.
И аз досега изтръпвам като се сетя как Петър падна от дивана във всекидневната. И скоро как ожули бузката на асфалта...
Не се тревожи, всичко ще е наред  Hug

# 78
Мартеа наред ли е всичко?

# 79
Дано и няма нищо на Теа! Praynig
Вале мерси за отговора!
Ние бяхме при Патиланци и видяхме ходещия Момчи!

# 80
  • София
Само да ви покажа Ицко и Маги  колко се обичат Simple Smile
http://www.bgphoto.net/photos/3546/o632841438266562500.jpg

# 81
Честита годинка на Дияна,Теа и Рая!Да станат голями госпожици.

# 82
Добро утро ,
Искам да ви се похваля,че моята приятелка Ира_д,тази сутрин е родила дъщеричка Елла ,3300 кг ,много съм щастлива ,нямам търпение да ги видя Hug

# 83
Честито на рожденниците днес Дияна,Тея и Рая!  bouquet

Честито и на патерици на Ива на Юлинга!  bouquet

Льонеберя ,много са сладки Ицко и Мая Laughing
Мартеа,изобщо не се притеснявай,тепърва има да падат Cry.....,но и аз знам че щом детето изплаче и изглежда нормално,всичко е ок.

Моят син вчера изяде доста крем Нивеа,беше се спотаил,и аз викам,чакай да го видя що си кротува,а той си хапва крем с шепи ooooh!

а аз сега толкова се вълнувам за бебето на моята приятелка,все едно аз съм родила,направо място не мога да си намеря,направо преживявам всичко отново Crazy,направо скочих в 6 часа сутринта като разбрах 

Сиска,страшен тен имаш.....горката,завиждам ви за жегите момичета,тук от 10 дена не спира да вали и е студено Sad,то една разходка като хората не можеш да направиш...май ще дойда аз в България  Crossing Arms

Имам една голяма молба,ако някой може да ми каже как да намаля размера на снимките за да ги кача в албума,защото са много голям размер и ми ги отказва сайта.

# 84
Честит рожден ден на Рая, Теа и Диана! Да са здрави и палави веселуши!
Мартеа, добре дошла в отбора на падналите  Sad Обикновено при падане  се гледа дали детето е изплакало веднага  т.е. да няма загуба на съзнание, да няма повръщане и сънливост, за които си знаеш. Освен това по-опасни са ударите отзад на тила, отколкото отпред...Дано сте се разминали  само с цицина и уплаха.
Момчил пък вчера се обърна с колелото както си седеше мирно в кухнята. Добре че имаше навити на руло пътеки, та омекотиха удара иначе главата щеше да дрънне яко на теракота...И двамата с татито бяхме до него, ама стана...
Кики, честито бебче на приятелката ти! Снимките ги смалявам с Фотошоп - най-лесно ми е.
Лек път на Борели, Калина и Диана!

# 85
Добро утро, мами!  bouquet
Честит Рожден ден на всички празнували вчера!
Ксения, желая ти много лични успехи и семейно щастие!
Честит Първи Рожден Ден на днешните прануващи!

Напоследък много ме морят слънцето и детето, уморена съм и ме мързи да пиша. Tired
Валя, девойките ти са големи хубавици! Ще трябва да им наемата охрана като порастнат Wink

Кики, аз полвам Picture Manager от офис пакета на Майкрософт.Има една опция "Crop", s neq namalqm snimkite. Но и всяка програма за изображения има такава опция.
Аз не съм много в час с технологиите, но знам, че другите възможности са с "Resize" и "Compres".

# 86
martea спокойно, мисля, че въпреки че случката е била стресираща, всичко е наред с малката. Ние пък вчера паднахме на асфалт и си обелихме носа и едната длан.. Резултата беше кански рев  за минута и после се хилеше...
Много се въодушевява Зори като я пуснем да ходи и се засилва напред, направо тича... само дето дупето тежко и още баланса хич го няма...

# 87
  • София

Маги, Маги , на terra. LaughingМойто диване без малко да я удуши и да и захапе нослето, хулиганина му с хулиганин. Хем снаха ще ми става, хем иска да ми я умори.

# 88

Маги, Маги , на terra. LaughingМойто диване без малко да я удуши и да и захапе нослето, хулиганина му с хулиганин. Хем снаха ще ми става, хем иска да ми я умори.

ох, ...да ме извини Магито,че я прекръстих  Wink,иначе ,те май в тази възраст всички целувки завършват със захапване.

# 89
Най- накрая и аз съм на лице.ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на трите госпожици!Нашия рожден ден мина чудесно,качила съм снимки в моето си албумче,че още не съм се занимавала с тази снимка.бг.Който иска може да ни види-линка е отдолу.Благодаря на всички за пожеланията-страхотни сте всички.Евелина честита ви подстрижка,Сиска златокоско е много готин с новата прическа,аз пък сега обмислям дали да не обръснем Наси 0-номер,че много се поти в тия жеги щото му е много гъста косата.Tia разбирам как си се почувсвала,тук имаме един, който си разкарва ротвайлера без каишка през площада където бягат всички деца.Направо като го видя изтръпвам.За инфрмация,че на снимките не се вижда Наси на престъпулката хвана лъжицата Embarassed.Аиде чао за сега! Wink

Общи условия

Активация на акаунт