На празника на МАЙчето иди и подарък ти му занеси! (68)

• 10 761
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Честито на Марти! Да е жив и здрав! newsm59 Tada  ura  bigdance2

# 226
Честито на Марти!!!  bouquet

Честит празник на златните ни душици!!!Да са ни живи и здрави и все така да ни радват!!!

# 227
Честит ден на детето! Да са ни живи и здрави и много да ни радват малките сладкиши!

# 228
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НАЙ-КРАСИВИТЕ ЦВЕТЯ - НАШИТЕ МИЛИ ДЕЧИЦА!!!

ДА СА НИ ЗДРАВИЧКИ И ДА РАСТАТ ЩАСТЛИВИ!

Nature Sun With Face     ura  1swing 

# 229
Честит празник на всички малки, големи и още по-големи деца!
Честит рожден ден на Румико! на патерицаВъртенето в кръг, бъркане по кошовете на чуждите колички и игра предимно с чуждите играчки (най-сладко е като я изтръгнеш от ръцете на собственика) - това ни е приоритет  Mr. Green За пясъка няма да коментирам.... Twisted Evil
Борели, чакаме те!
Сиска, как си, ходи ли на доктор?

# 230
Честит 1-ви юни на всички малки сладури  bouquetНека да имат едно много щастливо детство  bouquet
Честито на вчерашните рожденници Руми и Пламенка  bouquet

На болничките и сопливи дребосъци-да се оправят.
Сиска,мила, пази се,почивай си,лягай с малкият и спи,защото умората се натрупва.Пиши какво каза доктора.

И на мен вчера ми прилоша,защото нали все съм на диета,и като ми причерня,направо се уплаших.

И аз имам един голям разбойник,качва се по дивана,оттам за малко да падне,вчера се покатери на масичката за кафе и падна от другата и страна,за секунди докато се обърна.Тази сутрин мажеше банан по пода,след което облиза цялата врата,като яде блъска лъжицата и навсякъде манджа,после я облизва ,майка му стана цялата в храна.
Нищо вече не действа,изхитрил се е храна за подкуп не приема,играчките,както е писала Мегстар бързо му омръзват.Да не говорим как дере и хапе,вчера врата на баща му беше целият червен след гушкането.
Иначе Никола клати глава като за не,ама по английски не по български Wink
Мери,за това прясно мляко питах преди тук ама явно никой не беше запознат,аз още не съм почнала да го давам,и му се чудя,давам му кисело понякога в бутилка,разредено с вода,а малката хареса ли му вкуса на прясното?А вие сложихте ли ММР ваксината,че аз трябва да запазя час тази седмица и чета листовките,нали уж казват че била абсолютно безопасна,ама след като вече си имам едно наум,малко ме притеснява.
А в България тази ваксина заедно ли се слага ,някой знае ли -става дума за морбили,заушка,рубеола?

Августа,и ние с теб май имаме връзка,става дума за майка ми ,май се познавате,защото тя ми разказваше за един адаш Никола,където майка му работи в съседният офис ако не бъркам Rolling Eyes

# 231
  • Пловдив
[ ::balon::color=orangered]Весел празник на всички бонбони![/color] Tada

Разгледах всички снимки,направо да изпапкаш сладурковците!
Кики,ММR ваксината тук е задължителна и се поставя на 13 месеца. Има регистрирани 2 или 3 такива ваксини,които съдържат и трите компоненти,но има и моно ваксини,в случай че има противопоказания за някоя от тях и се прилагат по схема.

# 232
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛЪНЧИЦА!
Честит рожден ден на Румико и Пламенка от вчера и на Марти от днес!
Бързо оздравяване на всички болнички душици.
Хъгси, много сладка ти е принцеската. С тая розова рокля си е същински бонбон.
Сиска, какво става, как си?
Ксения, много кофти случка. Бързо да се оправя малкият герой.
Мегстар, много са красиви тия бонбониери.
Мами, като ви чета колко са ви бойни дечицата и почва да ме притеснява, че моят е толкова кротък и спокоен. Може с часове да си играе сам в кошарата, стига сестра му да е в стаята и да не се чувства сам. Не проявява интерес нито към ходене, нито към други екшън дейности newsm78.

# 233
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЛКИТЕ НИ СЪКРОВИЩА !!!!

Честито и на всички, които се чувстват деца Simple Smile Дано е хубав днешния ден, да е пълен с радост, смях и веселба за нашите деца!

# 234
Ох пак съм аз Embarassed
Да кажа,че всички рожденици са много сладки Heart Eyes
Ето тук има снимки от посещението ни в зоопарка,който иска може да ги разгледа
 http://www.photobox.co.uk/album/3103399

Бисерина,мерси за бързият отговор за ваксината,тук преди време бяха вдигнали шум заради нея,че предизвиквала аутизъм,пази боже,макар ,че нищо не е било доказано и някои родители решават да я поставят отделно,но на частно,но също четох из нета,че тогава пък не се знае точно какви ваксини слагат и т.н.и не предпазва колкото тройната,.
Деспина,хич не се притеснявай че ти е кротко детето,аз с носталгия си спомням времето когато си стоеше в кошарата,и си играеше кротко.Сега се прави на нинжа #Crazyи иска нон-стоп внимание.

# 235
Кики, и на нас този месец ще ни слагат тройната и ми е притеснено, чудя се дали да не я отложа с месец. Ти захрани ли с яйце, тук го изискват преди да се постави тази ваксина, но аз още се ослушвам, макар че Мари е яла вече козунак (ммм, тукашният козунак е супер), така че май си е захранена вече.
За млякото и тук след годинка се дава прясно мляко, от специалното детско, всички марки адаптирани млека имат такова. Аз нали кърмя и не се бях залетяла да давам, но бавачката й е дала с кашата без да ме пита и няма реакции, много й се е усладило Simple Smile А и една форумска мама от Кърменето, на която имам голямо доверие ми каза, че е ок след годинката, така че мисля, че няма проблеми.

# 236
  • Sofia
Честит празник на Марти Simple Smile
Честит първи юни на всичките ни слънчица, а и на тези, които носят детето у себе си.
За качването и слизането по стълбите - основно занимание. Въртенето в кръг  - тоже. Една хитрост - като започне Сава да се върти около мен или около вуйчо си, просто го прехвърлям от лява на дясна ръка, пък той си кръжи и не го еня с коя ръка се води. Иначе е фен на отваряне и затваряне на шкафове и чекмеджета, засичала съм 1 час и 30 минути игра на площ от три квадратни м, пълна със шкафове Simple Smile)
Нема да се давате и да се предавате за Априлци. Дайте да стане купона...Аз лично цяла нощ не спах от ужасна болка в рамото, направо имах чувство, че ми гние ставата. Но ако трябва с анестезия, пак ша хода...
И като гледам снимки, ма са си хубави гарджетата

# 237
Да напиша и тук:че след дълго умуване дали да дойдем или не на Априлци, ще взема да рискувам и ще дойдем.Днес махнахме превръзката на Вали и се моля всичко да е наред. Praynig
Така, че утре живот и здраве сме на линия . Hug

# 238
  • Bristol
Кики, спомням си че пита преди време, но аз още не бях дала тогава. Сега започнах да го давам смесено с АМ и постепенно намалявам АМ. Давам и го натурално и имам чувството, че и харесва много повече от адаптираното.
Аня, аз ползвам нормално прясно мляко. Тези за деца над 1 годинка не ми допадат, защото при нас не ги държат в хладилници, продават ги редом до пюретата, а срока на годност е голям! Вярно е, че са обогатени с витамини и минерали, но пък и с консерванти предполагам са ги обогатили  Thinking Купувам екологично чисто (organic), пълномаслено, краве прясно мляко. И преди купувах такова заради баткото, сега го купувам в по-голяма бутилка  Laughing
MMRа още не сме получили писмо. И в БГ я слагат. Жорко 98 година, като е бил на 13 месеца, е ваксиниран с тримовакс. Тогава даже не съм знаела, че е тройната ваксина   ooooh! Мислех, че е само за морбили! Скоро научих и следващата седмица имаме реваксинация за него, та ще питам на беба кога ще я слагат. При нас една сестра слага ваксините и има много повече информация от личния лекар  newsm78 обикновено контактувам директно с нея.
За слагането отделно и аз разпитвах, още преди да родя  Embarassed като правехме плана за раждане. Тогава акушерката ми сподели, че по отделно се слагат само в частни заведения. Много малко хора ползват тази процедура и има вероятност ваксините да са преседели повечко или не добре съхранени. Не знам дали си проверявала цената   Money Слагат се в 3 различни дни, като за всяка си плащаш отделно.
Ние захранихме с яйце отдавна. Още около 10 месеца наблюдаващата ме посъветва да го направя, аз поизчаках да наближи годинка и дадох.
Кики, ама вие и хипопотами си имате  Mr. Green много ги обичам тези дебеланковци. Ние тук си нямаме  Rolling Eyes

# 239
Честит празник на малките ни съкровища!

Не съм бременна WinkУещам, че май това очаквахте Simple SmileТая дейност сме я отложили вече за далечното бъдеще Rolling Eyes Сигурно съм преуморена, усещам че вече едва събирам сили. Ще видим...

Утре сме на консултация да го видим тоя моя син, че вече на нищо не прилича ConfusedОбривите от жегите не минават, въпреки че температурите са доста по-ниски. Раменцата му, гърба, гърдичките, вратлето са грапави. Отзад на кръстчето под памперса има един голям червен обрив, явно от памперса и въпреки че го подвивам и мястото се ветрее вече 3 дни ни минава изобщо. Преди около седмица му се обрина цялото челце, а видях че и главичката му  под косичката е в пъпчици - едни такива малки, сякаш и те са от горещините, но и те не минават. И понеже до скоро поне крачетата му бяха без пъпки, се намери някаква гад, която да го хапе всяка нощ. Но не знам каква е ooooh!Не е бълха, защото никой друг не е нахапан, а бълхите мен ме обожават. Не е комар, защото не сме виждали, никой друг не е ухапан, пък и няма от къде да влезе. Всяка сутрин детето се събужда с нови пъпки по крачетата и понякога и по ръчичките - едно големи червени пъпки с връх. Може и да не са от ухапване, но на такива приличат - има места, където са 10-ина пъпки накуп, точно сякаш нещо си е вървяло по него и си го е ръфало Shocked Носа му все още е запушен и трудно заспива и яде...

Утре ще му бият ваксината, за която си говорите (аз изобщо не разбирам от тия работи, това е задача на педито). Първо ще предупредя за хремата, но едва ли ще я отложат. И следващата ни консултация е след 3 месеца. И при вас ли вече стават на 3 месеца консултациите?

ПС Забравих да добавя и че нещо не е наред с едното му оченце. Пред 4 дни се зачерви леко, решихме че е се е ударил, но то не минава. Става все по-червено и се подува. В самото оченце няма нищо тревожно, не е зачервено. Но долния клепач от вътрешната страна е много зечрвен. Няма ечемик, нито някаква пъпчица...Това пък какво ли е newsm78

Ксения, дано всичко е наред с момъка!

Последна редакция: чт, 01 юни 2006, 13:44 от Сиска

Общи условия

Активация на акаунт