аз точно след като постнах въпроса намерих къде да видя как са цените и си изтрих постинга, да не оспамвам излишно. Мерси за отговора обаче.

???
Честито на Руми и Пламена!Честит първи рожден ден утре и на Марти!Честит Ден на Детето-утре на всички МАЙмунчета! Ние още сме със сополи и не можем да отидем на консултация/нали има ваксина сега/.Незнам кога ще се свърши с тия марсоли
.До вчера Наси не искаше да яде нищо друго освен кис.мляко,а днес направо не мога да го изхраня,да не изреждам колко неща е изплюскал и пак по цял ден"Папо,папу"
.Научих го само да ги милва и сега където и да види цвете"О-о-о "и ги гали
.Моичкия синковец вече свикна толкова с разходките,че като вземем да се прибираме и става голям проблем-рев,рев и "Дидя,дидя"Още нее изял сутрин закуската и вече е готов"Дидя",следобед след съня същата работа бре страшно изхитря
.А навън голямо бягане,страшна работа
,направо вечер се срутвам изнемощяла в кревата.Откакто е проходил /някъде около 2 седм./съм отслабнала с 4 кила,то това добре ама ...Този месец ще ходим на почивка в Синеморец няма ли някой друг който да се е ориентирална там?Сиска за Бургас напомням-ако ходите
свиркай.Лека! 
Какви са тези бонбониери? Не видях нищо такова на снимките или не съм гледала както трябва? То дано да е от жегата, да не е от друго, че тогава надежда почти няма.
кръщене като кръщене.
и на Пламенка!Да растат здрави,щастливи и усмихнати и да радват много мама и тати! 

Така, че и аз съм в чуденка дали да дойдем на Априлци.
. Мечта ми беше кръщенето ни да е в гръцки стил, ама уви...нищо, така е било писано. Иначе съпругът ми си е българин.
)