На празника на МАЙчето иди и подарък ти му занеси! (68)

• 10 772
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Понеже досега не съм пазарувала он лайн, кажете, цените в Данет със или без доставка са? Става дума за малка играчка, която ако има 5 лв за доставка примерно не си заслужава...
цени EXV  Mr. Green  Mr. Green без доставка, ама за София е по-евтино newsm78

аз точно след като постнах въпроса намерих къде да видя как са цените и си изтрих постинга, да не оспамвам излишно. Мерси за отговора обаче.

# 211
  • Му Кинд Оф Плаце
Няма изтриване, братче (сестро), тука всичко се пази  Mr. Green
Филипчето е такъв отпаднал  Cry, спа почти целия ден, кашля, плаче като види капките или сиропите, ъф

# 212
Честита годинка на Румико и Пламена! Да са живи и здрави! Tada  bigdance2
Честито и на пешеходките Ели и Надин! newsm68
Кроче ,Ками ние мислим да отидем или при Рума или при Патиланци!
Борели аиде де чакаме те Hug
Сиска дано всичко е ок.
Филипо Пипо да се оправя бързо!
Ники иначе е послушна, но с това ходене с моя помощ направо откачам.
Айде утре да се видим?

# 213
Честито но Пламенка и Румка!!!Да пораснат красиви мадами !!!

Честито и на проходилите!!! smile3539

На всички болнички скорошно оздравяване....
Борели, ха добре дошла на родна земя!!!  bouquet
Сиска, какво стана при чичо доктор Thinking???
megstar, снимките от кръщенето на Анди са просто супер....нашето кръщене го поотлагаме с около 20-на дни, т.к. много ми харесаха тези гръцки бонбониери и сега си чакам доставката от Гърция (надявам се не се сърдиш, че взех от теб идеята)...

# 214
 baloni baloniЧестито на Руми и Пламена!Честит първи рожден ден утре и на Марти!Честит Ден на Детето-утре на всички МАЙмунчета! Ние още сме със сополи и не можем да отидем на консултация/нали има ваксина сега/.Незнам кога ще се свърши с тия марсоли Sad.До вчера  Наси не искаше да яде нищо друго освен кис.мляко,а днес направо не мога да го изхраня,да не изреждам колко неща е изплюскал и пак по цял ден"Папо,папу" Shocked.Мартеа  все едно мойто диване си описала,и Наси прави опити да влиза в пералнята,само за цветята не щото и аз си падам малко маниак и имам 30-40саксии та дечко е обучен,че там НЕ СЕ ПИПА Naughty.Научих го само да ги милва и сега където и да види цвете"О-о-о "и ги гали Laughing.Сиска как е хавата?Дано новините са добри Praynig.Моичкия синковец вече свикна толкова с разходките,че като вземем да се прибираме и става голям проблем-рев,рев и "Дидя,дидя"Още нее изял сутрин закуската и вече е готов"Дидя",следобед след съня същата работа бре страшно изхитря newsm78.А навън голямо бягане,страшна работа sweating,направо вечер се срутвам изнемощяла в кревата.Откакто е проходил /някъде около 2 седм./съм отслабнала с 4 кила,то това добре ама ...Този месец ще ходим на почивка в Синеморец няма ли някой друг който да се е ориентирална там?Сиска за Бургас напомням-ако ходите  ruporuuсвиркай.Лека!

# 215
Калина, като ти чета постингите и се чудя!?Ти за моя моя Калоян ли пишеш или за Филип? Това с въртенето в кръг направо ме убива. Grinning
Мамите с гръцка връзка, нещо не разбрах,какво им е специалното на гръцките кръщенета? newsm78Какви са тези бонбониери? Не видях нищо такова на снимките или не съм гледала както трябва? То дано да е от жегата, да не е от друго, че тогава надежда почти няма.

# 216
Desita_ няма нищо специално  Hug кръщене като кръщене.
За това става въпрос:
Моята свекърва беше поръчала няколко вида бонбониери

Валя ни най-малко не бих се разсърдила, напротив радвам се че си намерила идея Wink

# 217
  • Бургас
Честит Рожден Ден на Мартин   bouquet
Честит празник на всички дечица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ето снимките от прощапулника и РДто. Не стига, че са малко, но и са кофти ама има повече записано на камера.
Хванахме лекарските слушалки.

# 218
С малко закъснение, но пък от сърце да честитя първия рожден ден на Румико Heart Eyes и на Пламенка!Да растат здрави,щастливи и усмихнати и да радват много мама и тати!  bouquet
Честит празник на всички дечица! Heart Eyes
При нас се случиха доста лоши неща, но най-лошото е, че Вали падна много лошо и си навехна дясното краче.От два дена се мъкнем само по ортопеди, а от вчера сме и с превръзка на крачето. CryТака, че и аз съм в чуденка дали да дойдем на Априлци. Sad

# 219
Хъгси, Румико е самата прелест/в такива моменти въздишам със съжаление, че нямам момиченце/.
Мери, тъй ще е, като сме раннобудни, първи ще нахапем тортата Mr. Green
Сискаааа, казвай какво става, натръшка ни всичко от любопитство.
Мартеа, това за запознаването на двете бесни кърмачета е велика идея. Не знам дали ще стане на Априлци, но така или иначе като чета а подвизите на твоята щерка се питам дали нямат някаква кръвна връзка(снощи натисках мъжа ми да признае дали има дъщеря някъде по Софето, ама не казва) Mr. Green. Та мога да ти копна постинга 1:1 ведно с хапането, щипането, дрането на мен и отношението към другите деца. Вчеар на едно заведение счупи чаша, аз го плеснах през ръката, а другите майки: аман, недей, те всичките деца така правят. Е, питам се аз, това означава ли, че трябва да им понасяме безропотно безобразията и какви хора ще станат тия, дето абсолютно нищо не ги впечатлява и не ги респектира...от сега.
 Rolling Eyes
Мегстар, аз съм завършила българска+новогръцка филология, специализирах в Атинския университет и съм живяла 3 години в Гърция(с грък, т.е. в семейство) и всички тези неща са ми много близки. В момента съм преводач и постоянно работя с гърци, пътувам дотам с групи и т.н. От там ги знам тези неща Grinning. Мечта ми беше кръщенето ни да е в гръцки стил, ама уви...нищо, така е било писано. Иначе съпругът ми си е българин.
Честит рожден ден на Мартин! Честит празник на всички деца-най-сладки и обичани на света!

# 220
megstar, благодаря, че задоволи любопитството ми Heart Eyes! Много са красиви!Явно съм гледала други снимки. WinkЦелувки на Анди!

# 221
Честит празник на нашите хлапетии!

Честит вчерашен рожден ден на Плами и Румико! (последната много бонбонеста в таз озова окла  Grinning )

Аз нямам много време да пиша, но ви прочитам редовно.

Това с въртенето в кръг ми е "любимо" - при нас е основно, когато искам да го махна от някъде (пясъчника, кошчето...) и го водя за ръка, а той върти, суче и пак натам се опитва да иде.

# 222
  • Mediterraneo
Честит празник на всички дребосъци!  Heart Eyes

# 223
честит празник на всички дечица! Да са ни живи и здрави!

# 224
Ама Румико е супер принцеса!

Общи условия

Активация на акаунт