На празника на МАЙчето иди и подарък ти му занеси! (68)

• 10 788
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Ей ,днес е по хладно.
Честито бебче на Ирад!

# 91
Здравейте и от нас!

Първо да честитим на празнувалите тия дни! Да си живи и здрави и много щастливи!

Ние май се пооправихме, даже бяхме на разходка вчера в това духливо време. Не съм чела назад, дано не съм изпуснала някоя поразяваща новина  Mr. Green

# 92
Здравейте майчета  Hug

Толкова съм щастлива, че не мога да не споделя страхотната новина ИМАМЕ СИ ХОДЕщИ КРАЧЕТА!!!!
Снощи се връщаме от работа с мъжа ми...чувам аз че детето е будно, пищи от кеф, обаче майка ми не я води да ни посрещне както обикновено... Отивам аз в стаята на Зори и що да видя: принцесата застанала насред стаята, забила здраво крачета и ми маха с ръчички Simple Smile Майка ми стои отстрани цялата нахилена... и аз разбрах!!! Повиках Зори към мен и тя клатушкайки се, мина цялата стая и се срина в ръцете ми, пищейки от радост:) Направо не мога да опиша колко съм щастлива!!!!! До 21ч. сме играли, ходили и т.н. ... тази сутрин не беше на кеф да ходи, но съм сигурна, че като се посъбуди съвсем, ще се сети, че вече може и самичка...  Heart Eyes
Ех.. това е то.. 5 дена след като стана на годинка, малката ми кукла вече ходи... няма по-щастлива мама от мен!!!
Целувки на всички и много усмихнат ден ви желая!!!!

# 93
Честито на Габи, Анна Мария и Кристияна! Tada newsm38 newsm18
Честити ходещи крачета на Зори newsm68

# 94
Честит рожден ден на малките госпожици Анна Мария, Габриела и Кристияна! Да са живи и здрави и да носят много радост на мама и тати!

Ей, мами, къде се загубихте? Или жегите наред с дечурлигата изпиват вси сили?

Аз съм много доволна и рахатясвам, щото Момчил преоткри надуваемия център  Laughing Седи си вътре и рови из играчките и забравя за мен! Уха! Само да не чуе  newsm48
А пък вчера изкара един 3,5 часов сън и ми събра очите. Нарочно му трополях наоколо, но не, събуди се чак в 18ч. от клаксоните на диви абитуриенти  Mr. Green Естествено после си легна по нощите  Tired
Чопарче, браво на вас!
Честити ходещи крачета на Зори!

# 95
от отлкова радостни възгласи за малко да забравя...
Честито на малките дами Габи, Анна Мария и Кристияна! Да са живи, здрави, да растат весели и засмяни и да носят много радост на мама и тати!!!!

# 96
Благодаря ви мами за хубавите поздрави!
Кристияна днес е весела и засмяна сякаш разбира че е рожденичката на мама newsm03 smile3510
черпим ви всички и мами и бебоци засмяни  Wine Glass newsm38  party023  cook

# 97
Ду буриту и да им е честит рождения ден на  Габриела,Кристияна и на мойта мармозетка и д почерпя де Misc Baby Bottle  party023  uraа утре ще бъде вече християнка.Пателинке аз по цял ден метлосвам по пътищата,еле пък сега-ха за рокля на бръмбърчето ми,ха за обувки,ха за мен някви парцалки ,торти и нам ко си още,пък и при нас няма баби да гледат поне нея,за да си свърши човек работа.

# 98
  • Варна
Честито на порасналите госпожици!
Да са живи и здрави и много красиви.
Честити ходещи крачета на Зори.
Вече нямам търпение и моето момче да проходи.
Мартеа, как сте? Как е Теа? Наистина много кофти случка, дано всичко да е наред.
Сиска, оздравя ли Дени?
Май времето се отразява на темата. Днес обаче при нас е много мрачно и се кани да вали.
Честито бебче на Ира-Д.
Да се оплача от новия номер на Иво. Сега като не иска да вземат или да го сложат някъде се отпуска целият и направо се изплъзва от ръцете ми. На два пъти без малко да го изтърва, ама вече като знам какво да очаквам се стягам и го стисвам здраво. Проявява характер младежа Mr. Green
Момичета, племенника ми е много болен. Вчера целият ден е повръщал. Приеха ги с майка му в болница със съмнение за салмонелоза. Сега чакам майка да се обади. Стискайте палци бебчо да се оправи, той е на 10 месеца.  Praynig

# 99
Честит Рожден Ден на Габи, Анна Мария и Кристияна!
Честито на всички празнували вчера!
ЧЕСТИТИ ХОДЕЩИ КРАЧЕТА НА ЗОРИ!  bouquet

# 100
Честит рожден ден на малките рожденички Габриела, Анна Мария и Кристияна!

Кики, честита дъщеричка на приятелката ти! Да и е жива и здрава!

Gita, татито ни искаше да обръснем Дени, но аз съм категорична по този въпрос -НИКОГА Naughty! Wink

Чопарче, само така! Сега чакаме здрави да спретнете едно купонче по случай пропуснатия рожден ден Party

Shusha, честити ходещи крачета!

Despina, стискам палци за малкото бебе! Дано оздравее скоро, душичката!

Дени е още хремав TiredЕй сега в момента дори едва спи, всеки момент го очаквам да се събуди. Сополките го давят, продължава да не може да диша...Вече повече от 1 седмица и положението дори не се подобрява ooooh!Издишам вече!

А снощи как ме шашна...Нали все още си спомням кошмара от оная нощ, когато падна от спалнята през нощта, та всяко нетипично поведение сега ме стряска. Никога да сега не му се е случвало да заспи в столчето за хранене, а снощи баща му докато го хранеше Дени заспа и не можем да го събудим по никакъв начин. А по принцип той винаги заспива легнал, сучейки и никога до сега не е заспивал в подобна поза, вършейки нещо и при това толкова дълбоко - абе, абсолютно нетипично за него. Аз естествено веднага се шашнах, че може да е от падането (щото доста се беше ударил при удара) и да се проявява със закъснение... Оф, майчини тревоги Rolling Eyes

# 101
Despina стискам палци
 Praynig
Ние отиваме на бал на братовчедката на мъжа ми.

# 102
Честито на младите дами!
Да са живи и здрави и много щастливи!
Честито и на ходещата Зори, да са й все гладки пътищата!

Ние след падането сме ок, струва ми се, аз бях стресната първите 20 мин, сега съм изи споко, няма как. Имахме огромна цицина, която за моя изненада на следващия ден изчезна яко дим. Днес се катурна по абсолютно същия начин от леглото, но успях да я хвана в летеж. Проблемът е, че е много самоуверена от умението си да слиза, понякога не преценява, че е се намира успоредно на ръба на леглото и се сурка - явно така е станала белята онзи ден. Да са живи и здрави, ще има да падат....

Деспина, стискам палци за малкия ти племенник Praynig
Може и да съм разказвала, но преди 4 години точно по това време на годината бяхме на сватба, на която 70% от хората ни заразиха със салмонела от домашна майонеза. Някои (като мен и мъжа ми - сравнително) я изкарахме що-годе леко, но имаше няколко момичета с усложнения, които лежаха по седмица в Инфекциозна. Имаше и заразени деца.... Добре, че нямаше бременни... Много е гадно... Дано бързо му минава на малкото детенце и да е от по-леко каращите тази гадост....

За няколко дена Теа е започнала много да пляма - бръщолеви някакви нейни си неща, но се опитва да имитира какво говорим. Някак си от раз, преди беше зациклила на мама, папа, баба, гол, сега вече имаме тита за бисквита, гаги за играчки, кактус за кактус (хихи), кю за ключ и т.н. Прави ми впечатление, че ги употребява съвсем целенасочено - показва ми бисквитите и вика тита и докато не й дам не спира да върти плочата.... Много ми е сладка, ей растат децата, докато се усетим ще ни показват татуировки Mr. Green

# 103
  • София
Здравейте от нас пак Laughing

Честито на всички рожденници  bouquet  bouquet  bouquet

Най-после да се вредя и аз да напиша нещо.От Калоян нямам никакво време вече.Направо е като една малка фурия-вършее навсякъде и не мога да смогна да тичам след него.Като не съм до него реве и така.
 3 дена имахме разстройство и доста се бях притеснила.Нашата педка е много болна и нямам никакв връзка с нея и беше един малък ужас.То ще я сменям така или иначе,ама сега е много кофти,че няма към кой да се обърна за съвет.Както и да е,звънннах на познати доктори и ми казаха,че вероятно е от зъбите.Така се и оказа-днес проби 8-ят зъб.Докато нямахме нито един сега взехме че се озъбихме по бързата процедура.Вади по 4 зъба на месец Laughing

Да се похваля,ние вече сме с много хубав режим.Сутрин става към 8-8.30,после заспива навън към 10 до 11,следобед си спим в къщи поне 2 часа-от 14 до 16,понякога и до 17.Вечер ляга в 21.30 и спи доста добре,само с няколко леки пробуждания.Направо се родихме с баща му тези дни,въпреки зъбите,дано да си запази този режим.И аз успявам да си свърша работата през деня Grinning

В неделя ходихме на семейна разходка до Копривщица и си прекарахме страхотно.

Ами,това е от нас май.Ще гледам да се включвам по-често Grinning

# 104
ЧРД на малките госпожици Габи, Анна Мария и Кристияна!!! Да станат големи чаровници!

ние също нямаме много време за форумстване поради хубавото време и други такива, но ей сега ще се хваля и жаля: преди 2 дена Марти направи първите си самостоятелни крачки!!! но вчера беше по-плах и само по 1 крачка прави и сяда. скоро ще проходи наистина  Grinning

а жалбата касае резултатите ни: хемоглобин 85  #Crazy Shocked и ходихме за повторно изследване във Вита (Масларски е голяма душа!!), където ХБ беше 91. насочиха ни към хематолог и е вероятно да има таласемия минор! но утре с Марти заминаваме за Полша за една седмица и ще ходим по доктори като се върнем! та така....

иначе Марти е голяма фурия! но почти не говори, освен че казва бръм-бръм (ама ясно като голям човек) и на коли, камиони, прахосмукачката, косачката и други машинарии сочи и казва доволен "бръм-бръм"!

хремата почти ни мина. пред поникване на зъбче-резец отдолу сме, прозира, но кога ще излезе не знам! Сиска, дано и на вас ви мине скоро!
Деспина, стискам палци на племенничето ти!

честито и на пешеходката Зори!!! да върви уверено в живота!

Общи условия

Активация на акаунт