На празника на МАЙчето иди и подарък ти му занеси! (68)

• 10 783
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
[ Сиска, дано и на вас ви мине скоро!
Избиха ни 2 зъбчета - 2 резеца отдолу Laughing Laughing LaughingДнес ги видях!Явно от това е пустата, упорита хрема. Кога ли ще мине вече. Едното зъбче вече е пробило, а другото наполовина. Дано другите ги вади по-леко
Честито ви прохождане Laughing

# 106
Мами, никой ли не знае нищо за Силия на Димана, мислех си за тях тези дни...

Деспина, ще се моля племенникът ти да се оправи бързо, милото детенце!

# 107
Май всички сме я закъсали с времето . Grinning
Честита годинка на всички ,които съм пропуснала!
Калоян е също ужасна фурия.Това, че не ходи не му пречи да прави бели.Скоро и ние ще сме в отбора на ходещите.От няколко дни прави опити да се пусне сам да ходи, но го е страх.
Дано Силия да се оправи ,бързо, а и племеника на Деспина също!

# 108
Честито на Габи, Анна Мария и Кристияна!  bouquet

Мерси на всички които ми отговориха за снимките ,ще пробвам ,дано успея,ако не мога пак ще питам ,та да се похвалим и ние с малко снимки за рожденния ден.
Мерси и за поздравите за Ирка,вчера ги видяхме с бебка,много е сладка и толкова мъничка,а мама просто изглеждаше супер.

Ние вчера за малко да направим голяма беля,люлеех Ники на една люлка ,от тези където са заградени и стават и за по-малки деца,само за секунда се обърнах в страни и чух момичето с което бях ,че изпищя обърнах се и виждам как Никола се изправя в люлката и направо се накланя надолу,а и люлката беше доста висока.Слава богу го хванах навреме,но само една секунада ни делеше от падане върху главата.Няма да ви казвам какво ли не ми мина през главата,много ще внимавам.

Сиска,Малейна,честити ви зъбчета ,
и ние имаме ново, но на много странно място отгоре е някъде доста навътре в устата 6-то ли седмо ли,незнам,ама той отгоре има 4 резеца,после 2-3 непоникнали и след това този зъб избива.Дали е нормално? newsm78
Мартеа,браво на малката приказливка,и аз чакам с нетърпение да ми проговори Ники Flutter
Деспина,много се надявам бебчето да се оправи,по-най-бързия начин,кураж!

Аз днес правих генерална репетиция за торта за р.д.,правя една ,казва се шахматна,където като я срежеш е на шахмат,обаче май се изложих с крема Embarassed и сега май трябва нов да измисля.

# 109
Мили мами newsm51,
Много благодаря за пожеланията smile3525.
Не съм писала от мнооооого време, но при възможност "хвърлях по  едно око" Wink на Майската темичка Hug. Съжалявам,че не мога да ви благодаря поимено, но тъкмо бях започнала да ви научавам и ми се наложи да започна да работя Confused.Сега ако мога да открадна малко време влизам във форума.
Честито на всички, които са празнували newsm38 newsm59 и на проходилите.
Рая е все още от newsm30, ходи само ако я държиш за двете ръчички Flutter.Но със зъбките сме "напред", вече са 12 на брой newsm47.Преди два дни и изби и 4-я кътник  Mr. Green и се сдобихме и със сополи Crazy.
Иначе рожденият ден мина скромно, със едно приятелче на Рая, кръстицата и и една братовчедка, но това беше,за да го отбележим на датата.Утре/т.е днес/ очаквам баба, дядовци лели и приятели ooooh!,ако имам сили и време ще пиша как е минало.
  bouquet
Ето и малко снимки!

Последна редакция: сб, 27 май 2006, 01:58 от raddi

# 110
Честито на рожденниците тия дни!

Честито на проходилите тия дни!

Честито на озъбилите се тия дни!

И нашата хрема е ни напред ни назад...ту я няма, ту тече нослето и се запушва...и аз дигнах ръце. Струва ми се че чакаме кътник...та дано избие скоро и загърбим хремата.

Иначе Калоян е фризиран - геройски издържа рязането на къдриците...ГСМ-то ми летя само веднъж  Laughing .

Стискам палци на болните дечица, да оздравяват бързо бързо  Hug .

# 111
 bdbaloniЧестито на рожденниците!  smile3518Ние пак сме със сополи.3-4 дни нямаше,а вчера като се събуди като виснал един ама до устата Shocked.Направо вече незнам какво става,гледам,че отдолу ще му излиза кътник дали затова Thinking?! smile3518вчера пък Наси падна до един пясъчник и си удари устата,чак кръв му тече,сега има раничка на горната устна Cry.Иначе вече си шляпа спокойно.Пуска се и заминава,аз отзад му викам "Наси,къде отиваш мамо?"пък той "Диидя" Laughing.Вече нямам търпение да ходим на море./Ще ходим последната седмица на юни в Синеморец/. Tia честита ви подстрижка!

# 112
4естит ден ден на малката Теди,на мама ady!!! newsm59 newsm67  party023 Tada  ura

# 113
Честита годинка на Теди! Tada  ura Tada
Честито на озъбилите се и проходилите! newsm47 newsm44
Ние вчера бяхме на бал и изкарахме страхотно, имаше доста хубави абитюрентки, но наща беше най- хубава!
И ние още имаме сополи, вадим ги спомпичката и сме на Виброцил.

# 114
Ками аз ти писах за Др. Стефанова, много е добра ако искаш ще ти дам гсма и.

# 115
  • Sofia
Честита една годинка на Теди   bouquet
Честито на всички празнували тези дни, проходили, подстригани, озъбили се и на всички болни-бързо оздравяване.
Благодаря за отговорите за предметите за прощъпулника, сега отивам да ги набавя.
Тиа, виждам, че на Калата сте сложили и бутилка с "огнена вода", но той я е подминал  Wink
Ние трудно се справяме тези дни, тъй като на Сава му пробиват наведнъж два зъба. Иначе на 1 годинка тежим 11.400 и сме дългучи - 81 см..
Не ми остава време да влизам в Нета и ми е мъчно, че не мога да чета редовно. Очаквам с нетърпение Априлската среща...
Сега се връщам да чета. Пращам на всвички любов от сърце  Heart Eyes

# 116
  • Mediterraneo
Здравейте.
Минавам набързо, защото сме дом. отпуска за 2-3 часа и се прибираме в 17 в болницата. Но утре, живот и здраве, се прибираме, стискайте палци  Praynig

Това което преживях за тези 5-6 дни, може да накара косата на 5 майки да побелее  Sad Приеха ни с висока Т и нищо друго. Показанията за операция далеч не бяха спешни. Все пак във вторник я оперираха. Парацентеза на двете ушички. Нищо сложно, процедурата трая точно 10 минутки. Обаче Т продължи- 3 дни не я смъкна под 39... Обиколихме болницата по консулти- рентгени, ехографии, педиатри, какво ли не беше. Изследванията й са супер, причина никой не открива за тази Т... Паникьосах се не на шега.
Едва в сряда вечерта взе да спада Т. Нещата се нормализираха. Вчера сутринта се събуди с някакъв обрив по лицето и тялото. Айде на инфекционист, защото пък бяхме контактни на рубеола. Цъ, оказа се Шеста болест (сега ще ровя за повече инфо). Цялата работа е било точно това. Междувременно АБ забавят избиването на обрива. Растат й зъби усилено. Всичко се е струпало наведнъж.

Откачих, повярвайте ми! Слава Богу, утре, живи здрави, ще ни изпишат. Милата ми съвсем се привърза към мен. Заспива в ръцете ми, спи цяла нощ отгоре ми, идва с мен дори в тоалетната...
Айде, че станах досадна сигурно.

# 117
Димана,радвам се че вече Силия е добре!Кураж мила,дано скоро нямате никакви проблеми!
Честито на прзанувалите рожденници и проходилите малчугани!  bouquet

# 118
Димана,радвам се ,че сте добре и хич не си досадна!Дано утре да ви изпишат Heart Eyes
Деспина,как е племенничето ти?

Честита годинка на Теди!  bouquet

Ето тук може да видите първата творба на младият художник Никола

а ето го и самият творец с четка в ръка

Последна редакция: сб, 27 май 2006, 17:48 от кики

# 119
Димана радвам се ,че Силия вече е добре!
Ники днес е серд, реве, мрънка, бяхме в Борисовата и всички ни чуха, качи се на една кола от тези където са по левче за 15 минути и не иска да слезе, след сто подканвания най- накрая  я взехме и от там рев, неще ни в количка, ни да ходи,абе ужас..
Да ви питам Ники като няма кухня събота и неделя неще да яде, пюрета купих всякакви и не ги иска, само сутрин си яде попарата и следобяд плодово с бисквита, вие какво давате когато няма кухня?
И да питам с какво обличате бебоците за сън?

Общи условия

Активация на акаунт