На празника на МАЙчето иди и подарък ти му занеси! (68)

• 10 786
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
  • Bristol
Леле Димана, ужас!! Каква е тази Шеста болест?!
Спокойно като оздравеете пак ще стане самостоятелно детето. Винаги когато са болни стават по-привързани и чувствителни.
Кики, браво на художника! Ние рисуваме с храна и пръсти много често  Laughing
Вече сме супер уверени във водата. И под водата влиза малката без да плаче, а като излезе на повърхността, изплюва струйка като китче. Баткото пък си е поставил за цел да изплува 200 метра, за да може да се запише на водна топка Simple Smile Получи се, че често киснем в басейна. Дали от това или просто сме настинали някъде и двете с Ели сме хремави  Tired
Това пусто време няма ли да се оправи, подгизнахме тук, а сме ваканция следващата седмица Sad

# 121
  • София
Ох, Димана, дано да не го е боляло много хайванчето!  Praynig

# 122
  • гр.Велики Преслав
Привет и от нас.
Отдавна не съм се включвала,но вече съм на линия.Честито на всички пораснали  bouquet
Ние също вече сме на 1годинка и вече съм качила малко снимки в албумчето.
За сега лека нощ ,а утре ще се включа по-активно.

# 123
Честита годинка на Александър и Елена!

Димана радвам се че вече се подобрявате. Пиши като ти остане време каква е тая Шеста болест  newsm78 .

Кики да му ги запазиш - след 100-тина години знаеш ли дали няма да се наддават мастити суми на търгове за тях.

Kamij като няма кухня на обед в събота давам нещо с риба задължително - домашно най-често. В неделя и понеделник (че ние я ядем от днес за утре кухнята) давам от нашата храна - т.е. стремя се да сготвя нещо, което става и за него, и да го приготвя като за него - например днес сме на телешко с грах. Следобедна закуска така и така не ядем от кухнята, че тия кремчета не ги иска - та купешко някое или каша.
За пижамката - боди без ръкав, тънка пижамка с дълго крачолче и ръкавче, в лятното чувалче и толкоз. Ако е топло както беше предишните дни отварям и прозореца, но неговата кошара е на такова място че няма как да му бие директно проветрението.

# 124
Честит рожден ден на Александър и Елена!

Димана, стискам палци Силия да оздравее бързичко, а ти пиши като разбереш какво представлява тая Шеста болест, че за пръв път я чувам.

Кики, страхотен художник си имаш  Laughing

Пателина, много сладурска снимка си сложила на аватара  Party

Ние сега се чудим на коя дата да си празнуваме рожденния ден, така че да можем да си съберем гостите. Единия вариант е другата седмица на 3-4, а другия подругата на 10-11. Та сега проучваме кой кога е свободен. Какато казва моят баща Велко ще си празнува рожденния ден като английската кралица, която е родена април месец, но винаги се избира някой слънчев ден през лятото когато да се празнува рожденния й ден  Mr. Green

# 125
Честит рожден ден на Елена и Александър!

И майка ми има днес рожден ден, та черпя Да ми е жива и здрава!

Димана, радвам се че Силия е добре вече. И аз за пръв път чувам за таквоз чудо - Шеста болест  Thinking
Камиж, Момчил спи само по боди с къс ръкав и памучна пелена отгоре. Като е по-хладно мятам и една плетена пелена. Спим на отворено малко прозорче, че е много жега - около 27 С
ЧопарчеHug

# 126
Честито на Ели и Александър!
Пателина много есладка снимката.
Тиа ,Пателина мерси за отговорите Hug

# 127
ЧЕСТИТО НА ЕЛЕНА И АЛЕКСАНДЪР!!! hbday

Честито и на всички, които са имали повод тия дни!!!  bouquet

Димана, я разкажи подробно за тая Шеста болест, че за първи път я чувам-това ще е нова мода в медицината newsm78....
Камиж, когато няма кухня (през уикендите) давам на Иса от готовите ястия на Семпер за деца над 1 год....много са вкусни и разнообразни...а за спането вечер спи си само по боди с къс ръкав и чаршавче отгоре, но апартамента ни е много топъл и е 28 градуса и то на отворен прозорец...
Patelina73, много е сладък Момчил...до го изпапкаш направо...
кики, твоят син още от сега си има дарба....гладен няма да остане Laughing

Мойта щерка вече започна да си крие играчки и предмети в пералнята....и днес уж проверих и заредих с нейни дрешки и познайте заедно с дрехите се е прал и кроасан с шоколад.....побеснях smile3515-излезе шоколадово пране ... и сега се перат за втори път wash....

# 128
Валя ей на това се вика мамина отмяна  Wink .

Мда при нас в спалнята е към 22-23 градуса през ноща.

# 129
Честит рожден ден на Елена и Александър, да са здрави, весели и усмихнати!

Димана, дано днес наистина ви изпишат!
Мами, доколкото знам шестата болест е розеолата, висока температура между три и пет дни без други симптоми и накрая избива обрива, доста дечица във форума я преболедуваха, така и се ограмотих за нея.

Мами, какви от пресните сезонни плодове давате? Аз дадох съвсем малко белена праскова и май се изрина от нея newsm78 Знам, че черешите не са алерген и могат да се дават на тази възраст, но разхлабват много...

# 130
Честит рожден ден на малките вече пораснали деца Laughing Елена и Алекс!  bouquet

Камиж,детската стая е много топла(източно изложение) и Даката спи само по боди с къс ръкав и леки ританки,отгоре мятам памучна пелена!
Брей,тая шеста болест направо ме срази,но добре че Аня поясни! Sick
Валя,снахичката добре се справя с белите вече,а? Heart Eyes
Мери,ти да не си отглеждаш бъдещи шампиони?Браво на децата ,щом обичат да плуват ще станат здрави и силни хора!Много искам и моето дете да спортува!!!! Praynig
Мами,може да дойдем до Априлци,но само през деня-я кажете каква ще е програмата или да видя в републиканската? newsm78

Ей,Мегстар отиде на гости на свекърите и никаква я няма!Що така?

# 131
  • Варна
Честито на всички с повод през последните дни!  bouquet
Сиска, дано след излизането на зъбчетата Дени да се оправи.
Димана, дано вече лошото да е зад гърба ви. Горката душичка да оздравява по-скоро.  bouquet
Пателина, честит рожден ден на майка ти. Тоя Момчил много хубави къдрици има, не ти ли го вземат за девойка по улиците.
Камиж, ние не сме на кухня, но аз съм забъркала разни монджи и съм ги сложила във фризера. После размразявам и давам, ама моят иска всичко да му е пасирано иначе почва да се дави, чак сълзи му изскачат.
За спането, у дома е 24 градуса и Иво спи с боди без ръкав и пижама с  дълги ръкави и крачоли, но бос. Завивам го с памучно одеало. Проблема е че се върти като пумпал и е все отвит. Така и не се научи да спи в чувалче Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Кики, голям художник е твоят син. Моята почти 4 годишна и тя така рисува, а той отсега проявява талант. Браво на момчето.
Валя, много ти е работна девойката Joy . Извинявай сигурно хич не ти е било весело, но направо сълзи ми изскочиха от смях като си представих какво шоколадово пране си извадила.  rotfImbo
Аниа, за сега не съм давала от сезонните плодове, но пък пуста лакомия аз ядох ягоди и на Иво бузките станаха грапави. Не знам има ли връзка, ама ме е яд на себе си:banghead:. На Иво се каня да дам череши, като давах навремето на каката нямаше проблеми. Дано и сега да няма.
Момичета, благодаря за съчувствието за племенничето ми. До вчера беше много зле, но днес майка каза, че вече е по-добре. Започнал е да яде и да пие водичка. Върви на оправяне. Те са цялото семейство в болницата, защото първо се разболя брат ми, после малкия и ги взеха всичките в инфекциозното. Правят им разни изследвания, защото въпреки че се съмняваха за салмонелоза не са излезли още резултатите и ги лекуват на сляпо.

Последна редакция: нд, 28 май 2006, 11:54 от Despina

# 132
И аз мисля да пробвам да дам пасирани череши!
И да ви се похваля-Данчо от 3-4 дни си ака само в гърнето!Дали това е началото към приучаване към гърне? newsm78 Иска ми си май!!! Embarassed

# 133
Честит рожден ден на Елена и Александър!  bouquet
Честито и на всички, които са имали поводи за празнувани през изминалите дни!  bouquet
Димана, радвам се че Силия е вече по-добре.
Аз вече дадох череши и на Вали много му се усладиха. Hug

# 134
  • гр.Велики Преслав
Честит рожден ден на Елена и Александър. nbirthday
За храненето в почивните дни и аз съм в чуденка.До сега записвах двойно за петък в млечната кухня,но нашия не иска да яде два пъти едно и също.Давам от храните на Хип и Гербер,но и тях не ги харесва много.Аз вече не го насилвам,когато не иска да яде.Но когато огладнее яде по 400гр независимо какво.Пресни плодове давам без ограничение,дори и ягоди.Естествено внимавам за количеството и до сега -никакви проблеми.На черешите махам костилките със секретна игла и малкия ги яде цели.Много му харесват и реве ако се опитам да го огранича.Очевидно лятото ще е предимно на плодове,ако прояде и салатите ще е супер.
Момчил е вървящ от два месеца,а вече е много стабилен.Когато ходя по заведения си играе с големите деца,рита топка и дори ги командва-Дай туй,Не тъй.Изненадвам се как бързо взе да усвоява повече умения,а си мисля,че дори разбира всичко което говорим.Когато правя нещо обичам да си пея и днес като запях "имала е майка едно ми чедо" Момчил се разплака.Помислих,че се е ударил,спрях да го огледам и той спря да реве.След това продължих да си пея същата песен и той пак се разплака.Това че реагира на плачевната мелодия направо ме шашна.
Това е за сега,приятен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт