Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 3

• 71 509
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Не забелязвам да е подпухнал аз. Все така ми хубавее.Heart Eyes

# 451
Mari_Mar е дала директен линк на предната,27-ма стр.
Mnogo blagodarq!

# 452
  • Варна
...Смятай колко е зле Боби. Mr. Green
Ами индженер е , завършил някъде в Европа със златен медал  Joy  Толкова учене не прощава на никого . Той си е само за Катето и то е учило като гламаво  8 г. -лика прилика са си .
Анка го раздава  артист , правеше  някакви гърнета  ooooh! Такава  "свободна" душа не е за  стегнатия Борис .
Нямах предвид образованието и интересите. Wink

# 453
Много взе да ме дразни играта на Антоний Аргиров, а отначало го бях обявила за мой любимец. Голяяям актьор е станал значи, не виждам грам естествена, непринудена игра. На моменти ми прилича на Сашо Кадиев (като поведение). Обаче с Дида ме забавляват как се дебнат/избягват. Smile

Разсмяха ме лафовете на Марин и Цветан по адрес на маската на Милица. Joy

# 454
  • София
Бабите как й викат на Милица - Милка Simple Smile
Много ми харесва, че строят дом, някак градивно ми се струва.
За Ани ми е жал, като се замисля много я очерниха с тая еднократна изневяра само и само Борис да отиде при Катя. Май цивилизована раздяла няма, все някой на някого трябва да изневери и се разделят.
А на тая обида на Поля към Дида - чалгатрон - много се смях.

# 455
Много взе да ме дразни играта на Антоний Аргиров, а отначало го бях обявила за мой любимец. Голяяям актьор е станал значи, не виждам грам естествена, непринудена игра.

И на мен не ми харесва.  Изключително скован и въртящ очи. Прилича ми на малоумен робот. Може би е режисьорска приумица това поведение, в " Стъклен дом " си играеше съвсем естествено.

# 456
На мен ми отне доста време и епизоди, за да разбера, че това е същият човек от Стъклен дом, където много го харесвах. Обаче тука е направо покъртително неестествен. Може да са решили, че така трябва да си изиграе ролята, но определено не се получава добър ефект.

Бабите и Ленин много хубаво накълваха Милица вчера Grinning

# 457
Много взе да ме дразни играта на Антоний Аргиров, а отначало го бях обявила за мой любимец. Голяяям актьор е станал значи, не виждам грам естествена, непринудена игра.

И на мен не ми харесва.  Изключително скован и въртящ очи. Прилича ми на малоумен робот. Може би е режисьорска приумица това поведение, в " Стъклен дом " си играеше съвсем естествено.

Аз не се сещам кой точно играеше в "Стъклен дом", ще се поровя в нета. Но ми е един неадекватен на моменти. Малко ми е мека китка с тея маниери, нещо не му е както трябва тук.

# 458
Играеше Коки, барманът, който им беше приятел, беше дългокос в началото, по едно време се запиля в Испания и после се върна.

# 459
Това прочетох казано от него за ролята му на Васко:
.Доста дебилен ми е образът в началото, но отива към много приятен симпатяга.

# 460
Гледала съм го и във Фамилията, там тръпки да те побият от него, особено с лещите, които носеше, играеше асистен на Стефан Данаилов:
Скрит текст:

# 461
Играеше Коки, барманът, който им беше приятел, беше дългокос в началото, по едно време се запиля в Испания и после се върна.
Точно като Коки много го харесвах.
Това прочетох казано от него за ролята му на Васко:
.Доста дебилен ми е образът в началото, но отива към много приятен симпатяга.
Значи има надежда да се оправи и този маниер на поведение да е нарочно търсен, макар че по мое мнение образът не успява да го докара "дебилен", а по-скоро "нежен" и доста скован.

# 462
Косьо към Ваньо: "Не ти говоря, бе, чуваш ли, не ти говоря!"  Joy Велики са Кадурин и Танев!
Много свежи лафове има на моменти в сериала, искрено ме забавляват. Другото сте го казали, да не се повтарям. И само още нещо-за пореден път чисто по женски завидях на прекрасната коса на Неда!

# 463
Гледала съм го и във Фамилията, там тръпки да те побият от него, особено с лещите, които носеше, играеше асистен на Стефан Данаилов:
Скрит текст:

Много добра роля във "Фамилията", аз мисля, че и тук се справя чудесно - персонажът му е такъв просто.

# 464
Косьо към Ваньо: "Не ти говоря, бе, чуваш ли, не ти говоря!"  Joy Велики са Кадурин и Танев!
Много свежи лафове има на моменти в сериала, искрено ме забавляват. Другото сте го казали, да не се повтарям. И само още нещо-за пореден път чисто по женски завидях на прекрасната коса на Неда!

И Косьо как му хвърли дъската, като разбра, че знае за Ани Joy
Образът на Неда много ми харесва, защото е типичната жена-стожер на семейството, която е кротка, блага, не обръща внимание на нервите на мъжа си и мъдро и полека тика хората около себе си в правилната посока.

Общи условия

Активация на акаунт