Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 3

• 71 496
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна

Станислав  вече окончателно ми е  противно  говедце -бил влязъл ,превзел крепостта и вече го е забравил...

Плячкосал, не превзел. Все пак Ана беше тази, която го отряза.

# 496
  • София
Georgey King, Шани, Ели-фен 

# 497
Станислав  вече окончателно ми е  противно  говедце -бил влязъл ,превзел крепостта и вече го е забравил...
И аз се бях заблудил, че този път ще вкарат повече дълбочина в сценария за да разкрият и това, че и на него може да му се случи да се влюби за да се промени малко, но накрая ми се изясни каква е отново ситуацията и затова писах, че малко го биха тогава.

# 498
 Joy Joyсцената след разбиването на дрона я връщах 3 пъти Simple Smile

# 499
  • Варна/Филаделфия
Адски много се радвам, че най- накрая Станислав даде ясно да се разбере, че не е влюбен в Ани. Айде стига всички да са влюбени в нея Grinning Особено пък Станислав, който има дооста голям избор. Щеше да е изключително комично и недомислено.

'Браво, майсторе!' Joy Страшни са. Дидка била добро момиче, като изключим някои роднински връзки Joy

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 20:34 от Mery D Eve

# 500
newsm78 За седмица може да направи дървено  бунгало или  грубия строеж на сглобяема къща , но тук не става въпрос за  такова нещо .
Те и американските къщи  ги вдигат за толкова , но после има куп довършителни работи , които си искат време . Нали сме се разбрали да не дебнем  Mr. Green  горките сценаристи за такива "досадни" подробности. Може  баба Злата да викне  през нощта горските духчета да помагат .
А  Васко и Станислав  казват на Марин  ту вуйчо , ту чичо , но пак няма значение  Joy
 Милка  като беше намазана с маската и остана сама , така  гадно се протегна и разчекна  чейнето  като змия .
Сериалът е в часови пояс, когато нормалните хора са на работа...
Това  изказване  само по себе си е толкова  НЕНОРМАЛНО , че не си заслужава да се коментира  smile3502

Подкрепям аплодисментите за Мари _ Мар !!!

Ели фен,когато са двама братя сина на единия а и на другия им казват чичо,а брата на майка им е вуйчо,нали Simple Smile

# 501
  • с/у ОколоМръсТното
Mari_Mar - доставяш ми голяма радост  Heart Eyes bouquet Благодаряяяя...

Значи, Катето НЯМА ли други дрехи? От поне 5-6 епизода е все с едни и същи...

# 502
  • Разпиляна във въображението
Боби много разстроен. Само видя Катето и хоп - айдеее.

Историята около Ани ми харесва как се получава, около раждането й. Сцената с баба Злата,

# 503
 Ели фен,когато са двама братя сина на единия а и на другия им казват чичо,а брата на майка им е вуйчо,нали Simple Smile[/quote]Нали и на мен ми обясниха , аз не бях хванала точно кой какво казва , но ми направи впечатление ,че е ту едното , ту другото .
Това е за роднините /гугъл/ :
Скрит текст:
Към старши поколения
Чичо (в някои райони – стрико) се нарича братът на бащата – или (разширено) по-старши по коляно роднина от мъжки пол.
Леля се нарича сестрата на бащата или майката – или (разширено) по-старша по коляно роднина от женски пол.
Вуйчо се нарича братът на майката – или (в някои краища) съпругът на лелята.
Тетка (регионално) се нарича сестрата на майката.
Стринка (чинка) се нарича съпругата на бащин брат (т.е. на чичото, стрикото).
Калеко (в Западна България – Лелинчо) се нарича съпругът на бащина сестра (т.е. на лелята). В Западна България и на майчината сестра.
Вуйна (учинайка) се нарича съпругата на майчин брат (т.е. на вуйчото).
Тетинчо (тетин, свако) се нарича съпругът на майчина сестра (т.е. на тетката).
Свако се нарича съпругът на майчина или бащина сестра, т.е. замества Калеко, Лелинчо и Тетинчо. Среща се главно в Източна България.
Боби  започва да ме отегчава , като пън е , вече минаха 28 епизода , а той не може да изкара едно чувство  ooooh! Май няма да го бъде и с Катето .

# 504
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Наистина си поставям за цел да не следя недостатъците, обаче те се набиват на очи и последните дни взеха много да ме дразнят. Иначе нямам търпение за всеки следващ епизод.
Дъжд вали, героите сухи. Следвщата сцена, уж същия ден, ама явно в другия край на селото - слънце пече. Ден и нощ се редуват безразборно - героите по няколко дни с едни и същи дрехи. Майката на Катето и приятелката й, докато "пътуваха", колко пъти минаха покрай едни и същи сгради (то така беше и в една сцена с Васко, като ходи до града)  ooooh!...
Обяснението на Борката в любов беше  Sick. И откъм сценарий супер тъпо, и откъм игра.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 22 фев 2018, 00:26 от pepi:)

# 505
  • София
Много се забавлявях с днешната серия. Ваньо каза на Милица - ама вие двете с вилицата май сте адашки и много общо имате - Милица-Вилица 😂
Бабите много хубаво играят, всичките са като наизлезли от НАТФИЗ. Толкова са естествени. Напомнят ми бабите от едно време, когато ходеха с престилчици, вълнени жилетки, поли и блузи, всички шарени.
Двамата главни герои - Орлин и Катя много спечени ми изглеждат понякога, а са хубави и двамата, но май не могат да си "паснат" като за партньори във филма, няма химия между актьорите.
А с Косьо и Ваньо стана много забавно, преди ми се струваха плоски шегите им, сега са смешни.

# 506

The Sun*  - следи постовете на Mari_Mar в тази тема. Винаги дава линк към епизодите.  Simple Smile
Мари  Мар, съм я признал,аз съм в Бг но тя прави чудеса ,за сънародниците ни в чужденеция...
Жива да си , Мари долна черта Мар и здрава

[/quote]

Heartpulse Ogromno BLAGODARQ!

# 507
Mari_Mar , златна си! Hug Hug Hug

# 508
Двамата главни герои - Орлин и Катя много спечени ми изглеждат понякога, а са хубави и двамата, но май не могат да си "паснат" като за партньори във филма, няма химия между актьорите.
И двамата не са актьори. Странно е защо са ги сложили в главни роли без да изискват почти нищо от тях като игра. Или по някое време ще се разиграят, ако сценария сега им изисква да са такива или просто толкова си могат хората и режисьорите са се отказали да се мъчат с тях.

# 509
Онзи ден гледах едно интервю на актрисата ,която изпълнява ролята на Катя.И тя каза,че по време на снимките е имала нещо с един от операторите.И най-забавното е ,че по време на снимките й с Орлин, където са по интимни ,винаги този оператор се е падал да я снима. Но май вече не са заедно. Наскоро прочетох ,че сега пък с Орлин била гадже ,ама нещо не ми се вярва.Но кой знае.

Общи условия

Активация на акаунт