Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 3

• 71 508
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Аз само не разбрах как Ваньо мисли да вдигне къщата до неделя...

Еее ,те във филма къщите за толкова ги строят - ето и бунгалото на Чочи е почти готово. Relaxed

Е, то е от талашит и найлон. hahaha
Е то за няколко дни и на Иван не се знае от какво ще е. Joy Joy

# 481
  • Варна
Гредите, които мъкнаха с Косьо бяха доста масивни. Интересно за какво ще ги ползват, изглеждат като за покривна конструкция, ама е странно че почват първо от покрива.

# 482
Ясно, любовта ще му даде сила да направи къща за седмица Sunglasses

# 483
Баба Злата е била много близка с Дочо Дочев, дядото. И нзн Защо си мисля че може би е имала някакво дете в  серията с пожара нали имаше играчки и обувки. Че си мисля че детето може да е било от Дочев. Нзн .това са мои предположения

и аз така мисля.
Имала е нещо повече с дядо Дочев.

Ама колко е остаряла Цв. Манева... Ех, време неспиращо и непрощаващо...

The Sun*  - следи постовете на Mari_Mar в тази тема. Винаги дава линк към епизодите.  Simple Smile
Мари  Мар, съм я признал,аз съм в Бг но тя прави чудеса ,за сънародниците ни в чужденеция...
Жива да си , Мари долна черта Мар и здрава

# 484
 newsm78 За седмица може да направи дървено  бунгало или  грубия строеж на сглобяема къща , но тук не става въпрос за  такова нещо .
Те и американските къщи  ги вдигат за толкова , но после има куп довършителни работи , които си искат време . Нали сме се разбрали да не дебнем  Mr. Green  горките сценаристи за такива "досадни" подробности. Може  баба Злата да викне  през нощта горските духчета да помагат .
А  Васко и Станислав  казват на Марин  ту вуйчо , ту чичо , но пак няма значение  Joy
 Милка  като беше намазана с маската и остана сама , така  гадно се протегна и разчекна  чейнето  като змия .
Сериалът е в часови пояс, когато нормалните хора са на работа...
Това  изказване  само по себе си е толкова  НЕНОРМАЛНО , че не си заслужава да се коментира  smile3502

Подкрепям аплодисментите за Мари _ Мар !!!

# 485
Аз по принцип не придирям за такива незначителни подробности, но все пак се зачудих какво вълшебство ще извърши, та да построи къщата Grinning
Иначе го приемам като приказка, не ми е важно всичко да е достоверно.

# 486
  • Ямбол
Аз пък си мислех, че това са греди за кофраж.

Благодаря за разясненията за дърветата.

# 487
Това прочетох казано от него за ролята му на Васко:
.Доста дебилен ми е образът в началото, но отива към много приятен симпатяга.
А иначе много го харесвам в другите филми. Но и тук взех да му свиквам. То и с Дидка свикнах, чак я заобичах.
Една клюка - той е син на певците от дует "Каравел".

# 488
Той каза до неделя, но в същност не уточни до коя неделя говори.
Иначе са доста сръчни. За един ден "положиха основите" и ако Цвъто не го беше спрял сега можеха и покрива вече да редят Sunglasses

# 489

А  Васко и Станислав  казват на Марин  ту вуйчо , ту чичо , но пак няма значение  Joy

на Васил Марин му е чичо- на баща му брат, а на Станчо е вуйчо - на майка му брат.

# 490
"И се виждам с други жени... От утре!"
Laughing Е много са ми готини Ваньо и Косьо.

# 491
"И се виждам с други жени... От утре!"
Laughing Е много са ми готини Ваньо и Косьо.

Да Joy Страшни сладури са, а Косьо само като го видя, се разсмивам. По едно време леко ме дразнеха, но сега искрено се забавлявам с тях и се радвам на играта им.

А т.нар. обяснение в любов на Борис беше просто смехотворно. Извинявам се,но пън да трябва да го играе влюбен, по-добре ще се справи Joy

# 492
  • Варна
Борис пак го игра дърво. ooooh!
Понеже ми изневериха и не сме по на 12, искам да съм с теб. Ужас! Ама май сценаристите са за бой.

# 493
  • София
Oх, тоз Бобката, завалията наистина не му се получават романтичните сцени Laughing Mr. Green

Косьо е страшен "Аз на теб не ти говоря да знаеш! Не ти говоря, чу ли? С теб не разговорям. Аз за твое сведение да ти кажа, чее.. еди какво си"  Mr. Green

# 494
 newsm78 Май няма да дочакам Орлин да се "разиграе" .
А за Косьо  нямам думи - толкова ме дразни това ,че се прави вечно на умник и голям мъж ... Close , а потроши  с двете си леви ръце дрончето .
А  Васко и Станислав  казват на Марин  ту вуйчо , ту чичо , но пак няма значение  Joy
на Васил Марин му е чичо- на баща му брат, а на Станчо е вуйчо - на майка му брат.
БЛАГОДАРЯ  за разяснението вуйчо , чичо , калеко , чинка и т.н.Не бях обърнала внимание  кой от двамата какво казва , но бяха  репликите една след друга .
Станислав  вече окончателно ми е  противно  говедце -бил влязъл ,превзел крепостта и вече го е забравил...

Общи условия

Активация на акаунт