Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 3

• 71 514
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
  • густо майна Филибето
При всички комични образи във филма има известно преиграване.Вече им свикнах Blush

# 466
Права си, като играят сериозно са си добре. Явно комедията не е лъжица за всяка уста. Wink

# 467
  • Варна/Филаделфия
Права си, като играят сериозно са си добре. Явно комедията не е лъжица за всяка уста. Wink
Косьо и Иван ми харесват! Разликата е от земята до небето с по- младите актьори. И никак не ми се виждат 'селски идиоти' както се спрягат тук. Даже ми звучи леко обидно за ролите им.
Не мисля, че комедията се преиграва от актьорите, още в сценария е преиграна.

# 468
Сериалът е в часови пояс, когато нормалните хора са на работа.
Иначе, сериалът е доволно тъп, излишно раздути сцени и преакцентиране, лоша игра с малки изключения. Всеки нов бг филм или сериал за мен е разочарование, с изкл. на Дървото на живота.

# 469
  • София
Иначе, сериалът е доволно тъп, излишно раздути сцени и преакцентиране, лоша игра с малки изключения. Всеки нов бг филм или сериал за мен е разочарование, с изкл. на Дървото на живота.

Ааа, има и "ненормални", които се връщат от работа в 17 ч.  Mr. Green

За такива като теб има над 100 канала и дистанционно. Ние пък, три поколения, го гледаме с удоволствие, не, че не му намираме кусури  Laughing

# 470
  • тук, на мястото си
Точно за ненормалните щях и аз да пиша.
То сериала си е пълен с абсурди, ама все пак и ние ненормалните сме хора,  за учудване, нали!
Има ненормални, които ходят на смени, за да могат нормалните да  се правят на голяма работа.

# 471
Защо се вързвате, не мога да разбера. Нека си хейти колкото иска. То е ясно-има хора, които се прибират по-рано, работят на смени, безработни са или по майчинство......Дайте да си гледаме сериалчето с всичките му кусури, а на когото не му харесва-всеки кабелен оператор предлага десетки канали-избор има.

# 472
Сериалът е много приятен и разпускащ за времето в което го дават. По добре е от някои турски сапунки. А и многото канали, които имаме и без това не изобилстват от нещо свястно за гледане.
Нормални, ненормални незнам дали изобщо има смисъл да се обръща внимание на елементарни подхвърляния. Всеки гледа каквото му харесва, пише и изказва мнения които за него може би са ок, за други не са. Нали в крайна сметка сме тук да споделим впечатления от гледаното.
Няма как да няма кусури все пак е българска работа. Но пък едва ли чуждестранните и те са без забележки.
Трябва да сме доволни че се прави нещо българско. Blush

# 473
  • Ямбол
...
Грешка. Това не са нормални хора, а най-обикновен офисен планктон. Аз от час вече съм приключила с работния ден. Има и много други нормални хора, които не работят и които гледат.
А нормалните кабеларки предлагат и някакви екстри, та сериалчето мога да го гледам както в 6, така и в седем, в осем и в 10 часа. Когато ми е удобно. Или да си го пусна на компютъра.

Не разбрах за къщата и защо трябваше да се отсекат две дървета.

# 474
Иван нали строи къща за Снежана. А пък Цвъто иска да прави забравих  какво точно на площ на която има дървета и ако не се отсекат което зависи от ловното дружество няма да му одобрят проекта. Затова изнуди Иван като му спря строежа, да убеди Косьо да отреже дърветата за да може да си плете кошницата. Това е ако съм разбрала аз правилно.

# 475

Не разбрах за къщата и защо трябваше да се отсекат две дървета.

Нали ЦВто прави спънки с разрешителното за строежа на къщата на Ваньо , но в същото време иска хеликоптерна площадка, която пък може да бъде изградена само ако се отсекат две дървета. Разрешително за сечта на дърветата може да даде само и единствено горския - Косьо. Та Косьо разреши сечта на дърветата, за да може да продължи строежа на къщата.
Не знам дали го обясних разбираемо....

# 476
  • Разпиляна във въображението
Май Цвъто иска да направи площадка за хеликоптери. Нали такъв идваше за издирването на Борис.

# 477
Аз само не разбрах как Ваньо мисли да вдигне къщата до неделя...

# 478

Еее ,те във филма къщите за толкова ги строят - ето и бунгалото на Чочи е почти готово. Relaxed

# 479
  • Варна

Еее ,те във филма къщите за толкова ги строят - ето и бунгалото на Чочи е почти готово. Relaxed

Е, то е от талашит и найлон. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт