Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 3

• 71 479
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Посмях се с новата серия, най-вече на яката лекарка и напушената баба.
Странно ми се стори предложението на баба Злата Ани да каже на Катя, че са сестри. Тази работа трябва да я свърши Снежа и първо трябва да уведоми Марин.

Изглежда онова момченце, което ще живее при Косьо и Неда е вдъхновило Борис за детския център.

Последна редакция: чт, 22 фев 2018, 19:46 от Хексе

# 556
Удариха в земята 'бригада нов дом' за 2 дни къща вдигнаха и то от редени камъни, че издържа и 'тримата умници' на прозорците Simple Smile))

Харесва ми как играе Катето. доста ми по- естествена от магазинерката.

Само се притеснявам за Борката - пие ли я  тази вода, проговори ли му вече...

# 557
  • Варна
, проговори ли му вече...
То целта май беше да не тръгват, докато Ани не проговори.

# 558
Тази Анка нещо много започна да се отваря на Катето , а тя все още е добронамерена и не скочи веднага на Борко .
 В промото за утре  в кръчмето Катя нещо  набиваше в дърветана чутура на Ана .Явно ще  стане и тя  опасна и може най-после да позволи на Борис да я "доближи" .

# 559
  • София

Последна редакция: чт, 22 фев 2018, 20:20 от Mari_Mar

# 560
  • тук, на мястото си

Само се притеснявам за Борката - пие ли я  тази вода, проговори ли му вече...

Чакай сега, много бързаш! Тя, водата още не го е видяла, до към 98-ма серия може и да  продума.

Тази серия ми беше смешна. Още снощи я гледах и днес цял ден като се сетя и се хиля, ама то от хормоните ще да е. Grinning Grinning Grinning
Цветана Манева и тя как се хвърли на леглото като отсякана. Grinning

# 561
този, който списва на Катето ролята се справя много добре.
в следващата серия
Скрит текст:
  най-после се появява прословутата девойка, спрягана за Любчо. Малко недомислено Борето да наема външен лекар, на който да плаща, храни и осигурява нощувка, при положение, че Катето му е под ръка. Анка се изтърси на помена за 40 то и рече - и аз съм от ваш'те..Гениално изпълнение на инфантилното й поведение - списващия ролята й определено я мрази!

# 562
  • Ямбол
Скрит текст:
Въпроса не беше толкова дали е коректно завещанието според законите и моралните принципи, а за това, че досега така и не изясниха какви са точните клаузи на завещанието за да знаем защо са всички тези непрекъснати противоречия които видяхме. Това което чухме е че за точно определените хора посочени в завещанието трябва да останат 1г в Бели Вит с 12ч. отсъствие за да получат милиона иначе ще отиде за селското сдружение. Всичко друго бяха някакви противоречия с казаното от адвокатката в първа серия. Дадох тук и снимка от завещанието на която се виждат само 4 кратки абзаца и няма как да има повече подробности. След като всички драми и интриги се въртят около това да се наруши завещанието и да се елиминира някой или пък друг да се включи в
завещанието в последствие беше нужно да ни запознаят с всичките му детайли.
Аз помня, че юристът, който им чете завещанието, им каза, че постепенно ще научават подробности, май на всеки месец им каза, че ще им съобщава по нещо ново или нещо такова.

...
Само се притеснявам за Борката - пие ли я  тази вода, проговори ли му вече...
Да, проговори му, Ана си призна изневярата. Водата беше метафора.

# 563
  • с/у ОколоМръсТното
Цветана Манева и тя как се хвърли на леглото като отсякана. Grinning

и цяла серия - нищо.
Накрая Ани се връща при Снежи.
... еееей, големи недомислици.  ooooh!
Но е свежо сериалчето, спор да няма  Peace

# 564
  • Варна/Филаделфия
Накрая Ани се връща при Снежи.

Както трябваше да направи в началото, не да ходи у родителите на Борис.

# 565
  • Разпиляна във въображението
Посмях се с новата серия, най-вече на яката лекарка и напушената баба.

И аз Simple Smile

# 566
  • София
Извинявам се за грозните думи, които ще напиша, ама като видях последната сцена - блудната "кучка" се прибра Grinning  разгеле три епизода обикаля домовете и чакаме да се прибере. От епизода най-много ми хареса Милица и Ванката Grinning много смях. А Катето, очаквам вече да и дойде до гуша от Анка и да я постави на място.

# 567
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Последните 3-4 епизода са пълнеж.Вярно,че има и забавни моменти(покрай Иван най-вече),но това неслучване на случките е малко досадно.

Много противно поведение на Боби,същия този,който се целуваше с друга,докато беше във връзка...но пък иначе голям морал има,щом се отнася до грешките на другите.Смешник.
И на мен Стани ми харесва,но оставя грозното в него да надделява над добрите му качества.Мисля,че до края на сериала,ще претърпи много промени на ниво характер.

Последна редакция: пт, 23 фев 2018, 14:25 от Beautyholicа

# 568
Аз си мисля, че Боби си търсеше причина да не се омъжи за Ана. Може би наистина го е извадила от някаква дупка и го е подкрепяла, съответно е решил, че тя е момичето, с което може вече да се кротне, обича си я, но по-скоро като сестра. Срещна Катя после и усети между тях голяма химия, страст и привличане, които определено му липсват с Ана. Удържаше се известно време, но после взе да има колебания като Анито взе да се държи детински и да прави циркове (макар че имаше причина да ревнува, но поведението й си е детинско...), той се разколеба още повече и сега Ана като му даде причина да я зареже... Мисля си, че наистина го е наранила постъпката ѝ и че Катя до някаква степен беше права в това, което му каза и постъпи много разумно, като го отблъсна, както и той, когато отблъсна нея след раздялата им с Румен. Ако не му беше изневерила Ана, едва ли щеше да я зареже, дори и да и беше изневерил с Катя. Така ги виждам аз нещата.

# 569
  • Radnevo
Да, чувствата му към Ана наистина не изглеждаха много силни, не се усещаше особена страст или привличане и мисля, че ако не му беше изневерила, просто по-късно щяха да се разделят, но нямаше да останат заедно, след появата на Катя.

Общи условия

Активация на акаунт