Сватба 2018 - VI-та част

• 52 118
  • 718
  •   1
Отговори
# 195
Браво момичета. От 2 дена моята бъдеща кума постоянно ми задава въпроси и рови из алиекспрес за украси и какво ли още не. Та днес и аз почнах да ровя, по чудо малката ми позволи Smiley

https://www.aliexpress.com/item/Natural-Burlap-Table-Runner-Hess … 937460.0.0.6Pukb5
Вижте какво харесах за масите. Харесва ли ви? Още съм в чуденка. Ресторанта, тоест залата в коящо бъдем е в бежови мотиви и дръвени столове с бяло. Мисля,че ще пасне.

Можете ли да споделите вие какво точно сте поръчали... трябват ми идеи!
Също така още сме в чуденка как да поканим кумеца.. кръстника.Момчето е в Германия и беше тук за празниците ама ние а днес а утре и времето мина, той замина пак. Искам нещо по интересно от това да му звъннем и да го питаме, мислех за нещо като клипче да направя. Те са приятели от деца с мъжа ми ама какво да е клипчето се чудя, с тяхни снимки после с наши общи и накрая въпроса... Та моля за помощ и за това.
Ние ги поканихме с клипче. Техни снимки, наши снимки, общи и историята на приятелството ни, а после двамата говорим пред камерата и ги каним. Голям срам беше пред камерата, но от дефектитр се получиха ефекти. После малко видео обработка и се получава.

# 196
Лятото бяхме шаферки на наша приятелка и поръчахме рокли от Али експрес. Ефектни бяхме. Хубави бяла роклите.

Скрит текст:

Много сте хубави! Аз също бях шаферка с подобна рокля. Пускам 2 снимки да видите. Simple Smile

Скрит текст:

# 197
CurlsNcoconuts много благодаря. Сърцата ги гледах и аз, на ръка ли ще ги пишеш? А буквите за масата намерих подобни и ми харесаха само,че мисля да поръчам евентуално - love.
Може ли линк за екстеншъни?
https://www.aliexpress.com/item/LOVE-Letters-Wooden-Romantic-Wed … ad5f-b9fb371d58d5 За тези ли говориш? И аз ги гледах, но се спрях на другите хаха Нама логична причина Simple Smile
Екстеншъните ми бяха препоръчали във Варна една мацка от един магазин и бяха със същия етикет, който поръчах от Алито ... в магазина бяха 250 лв, в сайта - 40$  - ами ще ме извиняват, ноооо от толкова много кифли явно са си го открили като ниша това с косите, а на мен ми трябва за един ден, за да ми сгъстят и удължат косата, защото имам хормонален проблем. Ако искаш като ги получа ще ти пратя снимка. Тези са: https://www.aliexpress.com/item/Doreen-Brazilian-Remy-Human-Hair … 042311.0.0.fXJetv Аз си поръчах 4ка понеже тези пробвах в магазина във Варна и бяха точно за мен. Естествена коса са, за да мога да ги боядисам ако се налага, понеже заради хормоните не мога да си позволя да си боядисам моята коса. Ще видим какво ще дойде хаха Simple Smile
А за сърцата  - май на ръка ще ги пиша ама нека да дойдат Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 20:39 от CurlsNcoconuts

# 198
Дами, някоя от вас има ли изненада за младоженеца в сватбения ден?

# 199
Каква им е цената на дългите рокли от Алиекспрес. Имат ли някаква подплата? Може ли да дадете  линк за тях.

# 200
Много сте хубави! Аз също бях шаферка с подобна рокля. Пускам 2 снимки да видите. Simple Smile

Скрит текст:

[/quote]

Мисля, че са еднакви роклите с нашите. И при вас е много ефектно. А къде са правени снимките? Искам фотосесията да е на зелено място (не знам дали през септември има зеленина), предвид че самата сватба е на плажа...

# 201
Ние сме от Русе и сватбата беше тук. Ресторантът е извън града.
https://sevengenerations.bg/bg_BG/

Ето линк към роклята в алиекспрес

https://www.aliexpress.com/item/2015-women-dress-elegant-bohemia … priceBeautifyAB=0

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 22:33 от Sunflower92

# 202
Sunflower, разкошни сте! А на роклите по нищо не личи, че са на такава цена. Май все повече ще се пазарува от Китай. Grinning А за този комплекс "Седем поколения" съм чувала прекрасни отзиви. Изглежда ми като някакво романтично шато в Прованс. Stuck Out Tongue

# 203
Момичета, някой има ли впечатления за Mille bridal (София), как е обслужването, в какъв ценови диапазон се движат роклите?

# 204
Sunflower, разкошни сте! А на роклите по нищо не личи, че са на такава цена. Май все повече ще се пазарува от Китай. Grinning А за този комплекс "Седем поколения" съм чувала прекрасни отзиви. Изглежда ми като някакво романтично шато в Прованс. Stuck Out Tongue

Ние роклите ги поръчахме от български сайт и бяха по 50лв. Аз лично тогава още не бях открила алиекспрес. Grinning
За Седемте поколения - на мен също много ми харесва и ми се искаше сватбата да е там, но мъжът ми не искаше, а и наистина е доста отдалечено от града и трябваше да се мисли за транспорт на гостите. Аз, когато бях на сватба там, нямаше транспорт за гостите и много се притеснявах как ще се прибера сама.

# 205

Ние роклите ги поръчахме от български сайт и бяха по 50лв. Аз лично тогава още не бях открила алиекспрес. Grinning
За Седемте поколения - на мен също много ми харесва и ми се искаше сватбата да е там, но мъжът ми не искаше, а и наистина е доста отдалечено от града и трябваше да се мисли за транспорт на гостите. Аз, когато бях на сватба там, нямаше транспорт за гостите и много се притеснявах как ще се прибера сама.
Бихте ли споделили сайта!Може и на лично.

# 206
Момичета, някой има ли впечатления за Mille bridal (София), как е обслужването, в какъв ценови диапазон се движат роклите?

Обслужването е супер. Момичето е много отзивчива и мила. Роклите са руски и са приблизително по около 2000 лв. +/-.
Много са красиви и нежни.
, но на мен ми идват над бюджета.

# 207

Бихте ли споделили сайта!Може и на лично.

Сватбата беше през 2015 и честно казано нямам спомен точно кой сайт е бил, но редовно ги срещам тези рокли из разни български сайтове. Довечера ще се разровя и ще пусна линкове. Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 20:22 от Sunflower92

# 208
Тъй като малко ми подминахте въпроса да го задам пак!

# 209
Тъй като малко ми подминахте въпроса да го задам пак!
Аз си мислех да го поздравя, като му изпея нещо, но има риск гостите да избягат. И май нищо друго не ми идва. Grinning Ти имаш ли идеи? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт