Сватба 2018 - VI-та част

• 52 073
  • 718
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте и от мен, бъдещи булки! Нашата сватба ще бъде на 11.08.2018 в Пловдив и се записвам тук да ви следя и обменяме идеи по темата! Simple Smile

# 391
  • София
Роузи благодаря Simple Smile) имам своите моменти, бащата на моя приятел ми каза да отварям агенция хах

За мрежичката и аз търсих, но не намерих, опитайте във фейсбук, там където правят бижута за коса? Има доста такова групи, според мен ще ви направят

# 392
  • София, България
Днес си взех върха за тортата от пощата. Много е хубав, обаче за съжаление е счупен Sad Аз го и дочупих още малко... Продавачът много добре го беше опаковал, просто този тип са мноого нежни и се чупят супер лесно. Успях да го залепя де, но не съм сигурна, че ще издържи в деня на сватбата. Веднъж аз да го занеса до сладкарницата, после те да го поставят, да я пренесат и после евентуално сервитьорите да го пипнат и край. Та май ще търся друг вариант.

Знаете ли кой може да направи такъв връх с буквите на имената ни?

# 393
Дами,колко ви излезе украсата за ресторанта?

# 394
Здравейте, някой има ли актуална информация с цената на куверта в х-л "Шератон"? Ясно е, че е във високия клас, но все пак се интересувам. Благодаря!

# 395
Тук има телефон и мейл. Звъниш и питаш направо тях.

http://www.sofiabalkan.com/meetings/

Анети, преценяш каква сума си готова да отделиш за украса, казваш я на агенцията и те действат спрямо нея.

Пърпъл, тази жена е българка и прави по поръчка. Не съм купувала от нея, но обсъждахме цени за къстъм дизайни. https://www.etsy.com/shop/FranJohnsonHouse

# 396
  • София
Пърпъл и аз слагам един линк за топери, но по-скоро се продават готови,... по поръчка не прави мисля, но можеш да питаш.

https://nikid.bazar.bg/?q=%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80&category_id=0

# 397
Момичета изброявате ли вече дните.Аз имам приложение и напомням от време на време на ММ колко дни остават.
Скрит текст:

# 398
  • София, България
Момичета, намерих си кой да ми направи топера. Благодаря ви за предложенията.
От Luxevent ще ми направят за 15-тина лв. Което е добре, имайки в предвид, че от Алиекспрес са 10-12-13 лв. Единственото е, че ще е бял, а не златен, но не ми е проблем Simple Smile

Поне знам ,че ще го направят по мой дизайн, с мои си размери.  Този от Алиескпрес пишеше че е 15 см х 17 см, а беше 14 см х 11 см Grinning Grinning

# 399
  • София
Момичета, намерих си кой да ми направи топера. Благодаря ви за предложенията.
От Luxevent ще ми направят за 15-тина лв. Което е добре, имайки в предвид, че от Алиекспрес са 10-12-13 лв. Единственото е, че ще е бял, а не златен, но не ми е проблем Simple Smile

Поне знам ,че ще го направят по мой дизайн, с мои си размери.  Този от Алиескпрес пишеше че е 15 см х 17 см, а беше 14 см х 11 см Grinning Grinning

Е взимаш един златен спрей и на терасата ще го напръскаш... 2 дни оставаш да изсъхне за да си сигурна, че е готов и ето пак ще е твоето.

Аз пък точно бял искам и ще взема и аз да разгледам. Във фейсбук ли да ги търся или?

# 400
  • София
Здравейте и от мен цопвам в темата с голямо желание. Нашата сватба ще е на 16,06,18 в гр. Кърджали. Понеже съм голям авантюрист си поръчах не 1, а цели 2 рокли от Aliexpress и чакам с нетърпение доставката. Успех на всички и незабравима сватба ви пожелавам! Simple Smile

# 401
  • София, България
Да, betamesh, Luxevent се казва страницата във фейсбук Simple Smile така като се замислих белия надпис също ще седи много добре. Понеже отгоре ще има цветя, които са с наситени цветове. Ще видим Simple Smile

Добре дошла, iveto_y. Успех с организацията и двете рокли. Ще чакаме снимки!

На още еднк хубави обувчици попаднах. Сравнително ниски. ЦЪК

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 22:26 от Purple_Peanut

# 402
  • София
Пърпъл,
обувките изглеждат много удобни и лекички.

Аз съм се решила да съм с остри обувки със средна височина... зная, че ще страдам, но не че ще ги нося много време, след това си обувам кецовете и така. Grinning

# 403
  • София, България
Хаха защо да страдаш? Зависи как са изработени обувките. Има много удобни обувки на висок ток и остри, има и равни обувки които за нищо не стават.
Скрит текст:
Аз така от Тенденз имам едни ботуши зимни, равни, направо ме съсипват. Само мазоли ми правят, а не са ми малки.

Вчера кумата и приятелки обсъждаха моминското парти, аз съм решила да съм с бяла рокличка права по тялото с дантела. Ще си я поръчам от Алиескпрес и нея и с червени обувки и червена чантичка и бижута Simple Smile
РОКЛЯТА

# 404
  • София
Принципно си права, но аз до сега не съм намерила обувки, които да са с остър връх, които да са ми удобни... но може би защото не инвестирам много в тях.
Скъпи обувки купувам, но само ежедневни и спортни. На ток максимум до 50 лв. и това е. Grinning

Сега обаче съм решила да инвестирам повече...
Ето тези съм харесала... само ще ида да ги премеря и видя и на живо. Simple Smile https://www.obuvki.bg/na-tokcheta-baldaccini-652000-a-zygzak-nie … paign=lowerfunnel

Общи условия

Активация на акаунт