Сватба 2018 - VI-та част

• 52 042
  • 718
  •   1
Отговори
# 435
И аз от този продавач ще поръчвам. Номер 13 съм си харесала. Има доста отзиви и много хубави снимки. Аз съм доста ниска и това по-скоро ме притеснява, но ще я скъся ако трябва. Вие кой размер поръчахте?
Хаха супер Simple Smile Предполагам си го избрала по най-многото отзиви Simple Smile Аз съм "висока" 160см и поръчах размер С и ми беше супер. Даже една идея по-дълго, но токчетата ми на снимката са около 10 см, въпреки че не се вижда. Дори да си я скъсиш не е проблем. Ние с шаферките се разбрахме за най-високите да поръчам най-големия размер, а после да си го стеснят, за да им е ок на дължина.

wastedsunset Благодаря Simple Smile Поръчвайте си на воля момичета - не всичко е чудесно, но реално по нашите магазини е същото и на много надути цени. Аз вече като отида в мол и само се изнервям. Дори яке зимно си поръчах така по интернет и вече 2 години си го нося и е супер - 1 към 1 като тези в България, но на 1/3 от цената.

# 436
  • WonderLand
Aз същата рокля съм харесала, но от друг търговец, просто защото искам размер ХХL, а само той имаше. Само дето ще платя и 6$ доставка, но здраве да е. Висока съм 1, 72 и не искам да рискувам с по-малък размер рокля заради дължината. Иначе и аз я поръчвам за сватба и се надявам добре да ми застане, ако не ще видим какво ще я правя. 

# 437
Само да ви кажа, че в повечето случай размери няма. Тези които по нагоре се коментираха (с които бяхме и ние шаферки) бяха уж С,М,Л а са абсолютно еднакви размерите и дължините.

# 438
  • Хасково
Честита Баба Марта! Бъдете здрави и щастливи!  Аз днес съм в криза, защото и трите ресторанта в Пловдив, които си бяхме харесали не са свободни за септември и октомври. Виенския павилион не можел да се запазва за септември заради панаира, за октомври не разбрах защо. Санкт Петербург е зает. Империал не запазвали за съботите по незнайно какви причини Sad Така, че търсим си ресторант за около 150 човека. Тъй като ще настаняваме всички гости предпочитаме да е на едно с хотел. Моля ако имате предложения за ресторант/хотел/комплекс не само за Пловдив, но и за югоизточна България да ги споделите Simple Smile                                               Бях гледала винарна Мидалидаре, но и ресторанта и хотелската част са доста малки.

# 439
  • София
Милата, ние също имахме такъв проблем, но за Кърджали. Нямаше места от средата на април до средата на юли не можахме да намерим хотел с ресторант. Ние ще сме само най- близки 50 човека, в крайна сметка гостите ще сме в хотел, а партито в ресторант отделно. Успех и много късмет ви пожелавам Simple Smile

# 440
  • Хасково
Милата, ние също имахме такъв проблем, но за Кърджали. Нямаше места от средата на април до средата на юли не можахме да намерим хотел с ресторант. Ние ще сме само най- близки 50 човека, в крайна сметка гостите ще сме в хотел, а партито в ресторант отделно. Успех и много късмет ви пожелавам Simple Smile
Благодаря за съчувствието Simple Smile Всъщност с годеника ми сме от Хасково и Кърджали и по-точно Главатарски Хан ни е резервен вариант. Бяхме там на Нова година и залата за сватби е страхотна, събира над 300 човека и много повече ми харесва от всички ресторанти, които сме гледали. Но хотелската част е за около 90 човека, а и двамата много искахме сватбата да е в Пловдив Simple Smile

# 441
Здравейте,

от супер много време чета темата и чак сега реших да се включа... моята сватба ще бъде на 16.06.2018 г.
Към момента налице са поканени кумове и приблизителен списък с гости, но се надявам идната седмица да поръчам поканите.

Днес поръчах материали с които да си изработя сама сватбената книга, тъй като готова е около 80 лева, а материалите ще ми излезнат г/д 35 лева 🙂

Продължавам да следя темата 🙂

# 442
Момичета Честита Баба Марта и от мен.Здрави и щастливи,румени,засмени,бели и червени.

# 443
Честита баба марта и от мен живи и здрави да сме и много щастливи ... Момичета аз още имам колебания за тортата не съм поръчала от никъде .. Много ми се иска да е наистина вкусно и ако може да не е 800 лв . Намерих роклички за малките шаферки

# 444
Честита баба марта и от мен живи и здрави да сме и много щастливи ... Момичета аз още имам колебания за тортата не съм поръчала от никъде .. Много ми се иска да е наистина вкусно и ако може да не е 800 лв . Намерих роклички за малките шаферки

от къде са роклите за малките шаферки ?

Благодаря 😊

# 445
  • Хасково
Някой тези дни питаше за топер за тортата. Попаднах на това https://www.facebook.com/bgtabelka/

# 446
Ivayla_ за коя дата сте питали за Виенския павилион? Може да има значение за датите. Питам, защото кумът ни и жена му се женят седмица преди нас, т.е. на 8.09 и запазиха през декември за там точно.

PH123 каква е тази книга за 80лв??? Това за книга за пожелания ли става въпрос? Това е мега странно, аз купих моята за 12 лв от магазинче с китайски стоки. Естествено, аз не искам да изглежда типично сватбено и е малко като морски дневник, обвит с кожен тефтер, но аз това търсих. Дето се вика - една тетрадка от слънчоглед с бели изчистени листи за 10 лв и малко украса и ВОАЛА Simple Smile Тези наистина се оливат с цените...

# 447
Рокличката е от алиекспрес и излиза към 20 лв Wink

# 448
  • Хасково
Ivayla_ за коя дата сте питали за Виенския павилион? Може да има значение за датите. Питам, защото кумът ни и жена му се женят седмица преди нас, т.е. на 8.09 и запазиха през декември за там точно.
Ами питах за септември и октомври, казаха ми, че септември не можело заради панаира, а от тази година им било наредено да не запазват за октомври...

# 449
Ivayla, може да погледнета Парк Хотел Марково, там направиха някаква нова зала. Ние сме в Лайпциг, но за 150 човека нз дали няма да е тясно, макар че ние коментирахме за към 140, така че може да го погледнете. Също Тромнциум, Русалка. В Асеновград може да погледнете комплекс Сани и други две сватбени зали има Роял и Водолей.

Май много кърджалийки се събрахме 😂 Изненадващо! 😀 Главатарски хан и на мен ми беше вариант, ама там някакси градината ми изглежда по-хубава Wink)

Общи условия

Активация на акаунт