Сватба 2018 - VI-та част

• 52 062
  • 718
  •   1
Отговори
# 420
Sunflower92, много сладко пожелание! Аз си пожелавам втора мартеничка Joy
Честита Баба Марта и от мен! Бъдете здрави и щастливи, румени, засмени и много красиви на чакания ден!

Търся тези дни из нета, рамка за снимки за фото будката, но не попадам на нищо, което да ми хареса... Имате ли идея къде могат да ми направят, защото искам за закачка да има весели хаштагове отдолу?

# 421
  • София
Добро утро момичета и Честита Баба Марта, много здраве и късмет на всички! Под натиска на свекървата реших да пробвам няколко модела рокли, за да видя как ще стоят, въпреки поръчаните от Алито. Но останах много неприятно изненадана, след като в 2 сайта пише, че трябва предварително да се запише час и да  се плати за това. Масова практика ли е или само някои магазини процедират така? До сега не съм ходила по магазините.

# 422
Момичета, аз все пак въпреки, че клоня към поръчка от Алиекспрес, дайте някакви идеи за поръчка на шаферски рокли, които да не са и твърде скъпи, може би до към 70 лв.

Изръчках целия интернет, вкл. китайски и английски сайтове, и ми се иска да не пропусна някоя добра оферта Smiley Smile

Вие от къде взехте вашите?

# 423
  • София, България
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави!  

За моминското вчера мислих за подаръчета. Давайте смело идеи!
Аз мислих да купя от тези балсамчетата за устни на нивея и отгоре да си ги персонализирам с принтирано нещо на самолзалепваща хартия. И съответно да ги украся. Ама мноооого ми е банално, хора! Grinning Така че и аз съм отворена отвсякъде за идеи.

И аз бях помолена от кумата да направя списък с телефоните на момичетата, за да може тя да си се свърже с тях и да си го организират. Simple Smile  

Iveto_y , да на повечето места искат запазен час. В "Сватбен център" не искат, но имаш право на проба на 5 бр. рокли без час. Които дор и исъс запазен час, пак няма как да премериш повече от 5-6 рокли Simple Smile Защото запазения час е един астрономически час.

Момичета, погледнете ТОЗИ тип рокли ако искате.

Редактирам се: Също така, моята къса рокличка за сватбата е от ТОЗИ продавач и препоръчвам с две ръце! Много останах доволна от качеството на рокличката.

Пак се редактирам: Ако не търсите дълги рокли, аз се бях ориентирала към  ето ТЕЗИ роклички. Много са симпатични и изобщо не са къси, до коляното са и стоят прекрасно според коментарите на повечето линкове!

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 10:24 от Purple_Peanut

# 424
Честита Баба Марта, момичета! Да сте румени, засмени и да накарате вашите младоженци да си глътнат граматиката, когато ви видят! Simple Smile

Днес вече е 1 март и взех да почвам да откачам, че ДРУГИЯ месец се женя!!! 50 дни до моята сватба, почти всичко е уредено, но аз и 1 дреболия да имаше, щях да се притеснявам. За сметка на това моята бърза и оправна кума вече ми поиска ФБ на момичетата, които ще каня на моето моминско парти, та доколкото разбрах вече даже се разбрали какво-що... Grinning Принципно мислим първо да сме си отделно само женска компания, а след това да се слеем с ергенското в някое хубаво заведение и да се забавляваме заедно.

# 425

Аз съм поръчала такива шаферски рокли - инфинити дрес. Имам такава рокля, поръчана от Али Експрес. Бях си я взела за една сватба, но я поръчах от там за 13$,  а в България са по 120 лв. Много съм доволна и хората около мен много я харесаха. И наистина стои добре, ако се научиш как да си я връзваш добре Simple Smile

# 426
Аз силно се надявам всичко да ми е добре подредено до септември, защото ще имам да мисля и за 3 държавни изпита и ми се иска да се съсредоточа там. За моминско/ергенско парти сме категорични всички, че не искаме да ги сливаме. Миналата година бях на такова моминско, което си прерасна в общ купон и не беше особено хубаво. Да не говорим, че младоженеца беше умъртвен от една стриптизьорка и се наложи да го прибират...

# 427

Аз съм поръчала такива шаферски рокли - инфинити дрес. Имам такава рокля, поръчана от Али Експрес. Бях си я взела за една сватба, но я поръчах от там за 13$,  а в България са по 120 лв. Много съм доволна и хората около мен много я харесаха. И наистина стои добре, ако се научиш как да си я връзваш добре Simple Smile

А може ли линк към продавача? Твоите дойдоха ли? Simple Smile

# 428

Вчера се обсъждаше във фейсбук тази рокля. Аз съм си я  харесала за подписването, но момичетата там казаха, че била плажна рокля, а не официална. Вие получили ли сте вашите, за да дадете отзиви?

# 429
Още не съм получила роклите за сватбата, но това на 2та снимка с червената рокля съм аз на сватба през юни 2017. Според мен роклята стои доста добре и не мисля, че е плажна. Видях коментирането във фейсбук и всеки си има право на мнение и да не му хареса. Аз примерно съм забелязвала, че като си купя една рокля на мен ми стои много добре - майка ми я облича и и стои като плажна рокля, която е ушила за 5 мин. Просто различните тела създават различно усещане. Платът на роклята е един мек като бански малко и пада доста добре. Поръчах същата, но в друг цвят за сватбата. Ако искате като дойде ще ви пратя снимки.
dchalova забравих да кажа, че роклята не прозираше, но ако е в бяло като за подписването - не знам дали няма да прозира.
Реално роклята е при мен в момента, ако искате може да ви снимам плата от близо. Само, че тази при мен е ярко червената от снимката, а тези, които чакам са бордо.

# 430
CurlsNcoconuts благодаря за информацията. Все пак мисля да поръчам роклята, а дори и да не е сватбена ще я нося за друг повод. Хареса ми и не е някаква фрапантна сума все пак...

# 431
Според мен няма да съжаляваш. И аз я поръчах ей така на магия, като нямах кой знае какви впечатления, но сега съм много доволна и си я нося само на сватби, защото според мен си е официална, за да изляза така по друго време, камо ли на плаж. Това е търговецът, от когото съм поръчала последните рокли - чакам ги и ще ви кажа отзиви после. https://www.aliexpress.com/item/Sexy-Women-Boho-Maxi-Club-Dress- … 042311.0.0.h5pZNh

# 432
И аз от този продавач ще поръчвам. Номер 13 съм си харесала. Има доста отзиви и много хубави снимки. Аз съм доста ниска и това по-скоро ме притеснява, но ще я скъся ако трябва. Вие кой размер поръчахте?

# 433
Много са симпатични роклите. Curls, много хубаво ти стои! Simple Smile Аз вече смело си поръчвам от али, по простата причина, че така или иначе техните продукти ВЕЧЕ са на нашия пазар, но с увеличени в пъти цени. Е, няма нужда, по-добре да си я вземете директно от китайците за 10$, отколкото за 100 лв от някой "бутик" тук.

# 434
  • София
Всичко е готово... само мястото чакам да избере. Сватбата е на 30.06.2018г.  Ще успеем... надявам се. Grinning
Ако сватбата е в София и е за повече от 50 човека то шансовете за юни са ви малки. Ясно е, че още не сте избрали, а поне проверихте ли в набелязаните ресторанти, дали тази дата е свободна? Не е без значение и това какви куверти и условия ще ви оферират. Това също ще стесни кръга от възможни места, които да отговарят на вашите изисквания. Не е достатъчно да гледате дали мястото ви харесва, а и какво предлага и на каква цена. Едно е да платите 50 лв. куверт и в него да има тристепенно меню без включени напитки, с такса тирбушон, с такса овър тайм и т.н. Друго е пак да платите 50 лв., но да вкл. 4 - 5 степенно меню и поне по едно безалкохолно, вода и 50 г. алкохол, както и без такси за останалите неща. Според мен нямате никакво време. Повечето ресторанти за сватби в София се резервират година по- рано.

Първо Честита Баба Марта на всички.
Бъдете здрави, щастливи и успели.

А относно празненството. Нашето няма да е в ресторант с куверти и т.н.
Ние ще си наемем Вила (къщи за гости, или комплекс от къщи) и ще си направим празненството в градината. Затова не съм в голяма истерия и мисля, че ще се справим.
Иначе знам как седят нещата, със стандартната сватба. Simple Smile

Относно роклите... всички ми изглеждат добре и много красиви и ефирни.
За много поводи съм се чудила дали да не си поръчам от Акоекспрес, но някак нямам смелост, защото ме притеснява дали ще успея да си уцеля размера.

Общи условия

Активация на акаунт