Сватба 2018 - VI-та част

• 52 069
  • 718
  •   1
Отговори
# 405
  • София, България
Да, аз съм по същия начин, само за маратонки давам, ама мога да дам и 300 лв.

Обувките са жестоки! Къде ще ги премериш наживо? Аз съм доволна от този сайт Simple Smile Взех си от там едни равни обувки от естествена кожа за 40 лв. и са много хубави. Simple Smile

# 406
  • София
Да, аз съм по същия начин, само за маратонки давам, ама мога да дам и 300 лв.

Обувките са жестоки! Къде ще ги премериш наживо? Аз съм доволна от този сайт Simple Smile Взех си от там едни равни обувки от естествена кожа за 40 лв. и са много хубави. Simple Smile

В магазини "СС"... знам, че в МОЛ Сердика го има.
Аз също съм доволна от сайта, но ми се иска да ги видя как изглеждат, дали цвета е същия като на снимката. Все пак този път е по-специален повода... хихихи Grinning

А относно роклята с дантелата... жестока е! В комбинация с червено ще е супер. Simple Smile

# 407
Момичета аз си намерих сандали само че нямат 36 номер изчерпан и нямало повече да зареждат. Срещали ли сте някъде такива
Скрит текст:

# 408
  • София, България
Даа вярно, че в CCC продават повечето марки от този сайт. Дано да ги има, пък дори и в друг цвят, да ги пробваш Simple Smile 

Ina_H, може би да опташ по марката да ги потърсиш в английския ebay... По изоббражнеия опитах в Гугъл да ги потърся, но нищо не излиза.

# 409
  • София
Ina_H Не мога да разчета коя е марката, но Пърпъл е права... по марка потърси... може и в някой друг сайт да ги откриеш.

Пърпъл... вярно, че се пише с 3 С-та ... все го бъркам този магазин. Ще ида да проверя дали ги има, ако пък не ще ги взема от сайта, ако не ми стават или харесват ще ги върна.

Само да ви споделя... в момента съм в една тиха вътрешна истерия. Още не сме избрали място, защото младоженеца настоява да ги избере, но нещо много се бави и аз откачам. Но пък и не искам да му давам много зор и да натяквам, щото не е готино. Виждам го, че много се старае да е перфектно мястото и да ми хареса и знам, че заради мен го прави и го мисли толкова, но още нямаме покани поради тази причина... защото нямаме място. Уффф олекна ми. Grinning Grinning xaxa

# 410
betamesh кога е сватбата? Ако е септември и няма да е с много хора- не се притеснявай! Има време и ще си харесате Simple Smile А другите неща запазили ли сте?

# 411
  • София
Всичко е готово... само мястото чакам да избере. Сватбата е на 30.06.2018г.  Ще успеем... надявам се. Grinning

# 412
Здравейте момичета, аз да ви кажа, че ние с шаферките избрахме роклите им и се оказа, че се спряхме на модела, който обсъждахме тук с вас. Качвам снимка на цвета.

Скрит текст:

Знам, че я има в алиекспрес, но я поръчахме от български сайт, с надеждата, че ще я имат налична и ще стане по-бързо. Сега обаче съм малко притеснена, че им звъннаха и им казаха 40 дни срок за доставка. Не е проблем, ако наистина пристигнат в рамките на 40 дни, защото до сватбата има 80 дни, но се притеснявам дали всичко ще е наред и, ако не е, дали ще имаме време за реакция. Sad

# 413
Sunflower, с тея 40 сни доставка не е ли по-добре сама да си ги поръчаш. Повечето предлагат и доставка с DHL, ако се уговориш с тях са ми правили и допълнителна отстъпка. А ако ти гинпуснат с DHL ще дойдат за десетина дни.
Аз май съм на вълна да ги поръчам от Алиекспрес. Като едните, които съм харесала могат да ги направят в какъвто цвят искам и ще ми направи отстъпка от доставката. За 4 рокли с доставка с DHL ми иска 160 долара. За тази рокля Look what I found on AliExpress
https://www.aliexpress.com/item/32826771819/32826771819.html като всяка ще е в различен нюанс.
Сега писах и на още 2-3 продавачи за други модели и ще видим накрая какво ще решим. Simple Smile

# 414
Всичко е готово... само мястото чакам да избере. Сватбата е на 30.06.2018г.  Ще успеем... надявам се. Grinning
Ако сватбата е в София и е за повече от 50 човека то шансовете за юни са ви малки. Ясно е, че още не сте избрали, а поне проверихте ли в набелязаните ресторанти, дали тази дата е свободна? Не е без значение и това какви куверти и условия ще ви оферират. Това също ще стесни кръга от възможни места, които да отговарят на вашите изисквания. Не е достатъчно да гледате дали мястото ви харесва, а и какво предлага и на каква цена. Едно е да платите 50 лв. куверт и в него да има тристепенно меню без включени напитки, с такса тирбушон, с такса овър тайм и т.н. Друго е пак да платите 50 лв., но да вкл. 4 - 5 степенно меню и поне по едно безалкохолно, вода и 50 г. алкохол, както и без такси за останалите неща. Според мен нямате никакво време. Повечето ресторанти за сватби в София се резервират година по- рано.

# 415
Betamesh ще се справите Simple Smile

Sunflower и аз бих те посъветвала да и поръчаш от Али Експрес, защото с тази 40 дневна доставка най-вероятно работят на принципа дроп шипинг и поръчват и те от Алито .... Вие си знаете де, дано да ви пристигнат навреме Simple Smile

# 416
  • Варна
Момичета имате ли информация за колко дни стават медицинските и къде е най-добре /изгодно / да се направят. А също така и кога най-късно трябва да се занесат в ритуалната зала. И кога най късно могат да се напишат имената на кръстниците.

# 417
Не знам дали не е рано, но  моята кума ме попита кого искам да поканя на моминското парти и да и направя списък, таа си започнах да мисля за малки подаръчета. Искам да им направя малка изненада, но не знам какво да е. На другите момински, на които съм ходила имаше подаръчета червила, значки, курабийки. Искам да е нещо символично, но различно. Можете ли да ми предложите някакви идеи, разбира се ако имате моя "проблем" ?

# 418
За роклите от алиекспрес - в българския сайт ви дават 40 дни срок, защото и те ги поръчват от там... Имайте предвид, че роклите прозират много... Ние си бяхме на практика по дупета хаха (същия цвят беше). Иначе е много удобна и комфортна роклята.

За медицинските - валидни са един месец. На нас от ритуална зала ни казаха да занесем всички необходими документи 1-2 седмици преди сватбата. Мисля че струват около 100 лева за двамата медицинските. Специално за Варна видях, че масово ги правят в център Надежда, ставало за 1-2 часа всичко.

# 419
Ох, защо прозират тези рокли.. ние бяхме с по-тъмните и не прозираха изобщо Sad хайде сега ще видим кога какво ще дойде и ще го мислим какво да правим, че да не прозират.. Благодаря, че ме предупреди, че малко преди сватбата шокът щеше да е по-голям Grinning

За моминското - аз бях направила една група във фейса за шаферките, за да се разберем за роклите. Сега ще я променя да е за моминското парти и ще добавя там всички, които ще се радвам да присъстват, за да е по-лесна организацията, а за подаръчета нямам идея, но ми грабна интереса, така че следя въпроса.

Честита Баба Марта, момичета! Бъдете много здрави, весели и щастливи! И нека продължим традицията с коледните пожелания, сега ще ви пожелая другата година да имате по една малка мартеничка. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт