Сватба 2018 - VI-та част

• 51 525
  • 718
  •   1
Отговори
# 585
Оооох, много трудно се оказа това с хората Grinning научи само правото, след като с мъжа ми му показвахме, и малко хвана дунавското. Каза другата седмица пак Grinning
А аз за отчет - след граовското научих и чичовото и вече с нетърпение чакам сватбата Simple Smile

# 586
Роузи пропуснала съм прическата ти. Ако е с пусната коса може ли да ми пратиш на лично да я видя. Търся в момента най-добрия вариант за закачане на було с пусната коса...

# 587
Не е. Аз с гребен ще го прикрепям. Фризьорката ти няма ли идеи? Мен моята ме посъветва.

# 588
Да, те ми казаха ,че с гребен трябва да е задължително. Но той се притеснява как ще задържи гребена за косата ми,защото искам да е просто пусната, но аз намерих няколко снимки в интернет и се надявам да се получи...

# 589
Една приятелка на сватбата си беше с пусната коса и имаше було. Не е имало проблеми.

# 590
И аз ще съм с пусната коса и с було. Пробвах с гребенче, когато си поръчвах роклята, но не се задържа стабилно върху косата. В края на тоя месец ще ида на пробна и ще обменяме идеи с фризьорката.

Тази ми харесва като вариант:

# 591
Момичета, аз си имах два фаворита за първия ни танц. Исках да е българска песен. Чудех се между една, която много ми харесва и “нашата“. Е...останахме си с нашата и не съжалявам, но мога да ви предложа една никак не популярна на Канела и според мен е страхотна за случая, по текст на големия Веселин Ханчев:

https://www.youtube.com/watch?v=MJf_-shlTyo

# 592
Момичета, аз бях с пусната коса и було с гребенче. Фризьорът го фиксира допълнително с фуркети и не мръдна докато не ми го свалиха (дори неволно седнах няколко пъти върху него, тъй като беше дълго), така че не се притеснявайте за този вариант - ако е добре захванато няма да имате никакви проблеми Simple Smile

# 593
Здравейте момичета споделям и аз идея за песничка за първи танц https://www.youtube.com/watch?v=TvzRN3BVHrc&feature=youtu.be .. относно прическата и моето було е с гребен и съм решила със спусната коса . За подаръчета още не съм мислила . Днес ходихме да търсим шаферски рокли и нищо не намерихме, а в магазина на мекс не искам и да коментирам . Само рекламата е голяма Angry разочарована съм много

# 594
monikrisi, какво им е на Мегз? В сайта изглеждат доста прилични.

# 595
Аз за Мегз чувам, че качеството е много лошо, имало проблем с поръчките, не били сериозни. Във фейсбук момичетата казаха, че имало много оплаквания. Аз веднъж бях в еконт и служителите си говориха и казаха, че имали забрана за изпълняват поръчки на Мегз, тъй като не си плащали задълженията към еконт.
Иначе и аз и моите шаферки се бяхме загледали по тези рокли.

# 596
Само изглеждат те са ушите ужасно имаше само един модел който изглеждаше малко по добре , но да не говорим , че не бяха никак запазени.  Аз лично почувствах погнуса даже да ги докосна.  На които не са им ставали са се опитвали да влезнат в тях бяха скъсани . Едно моделче харесахме , облича го моята приятелка и тя се едно гола беше.  Качеството е просто отвратително. 

# 597
  • София
Като стана дума за прически ето я и моята. Искам да е небрежна, но елегантна и най- вече да не ми влиза в очите Simple Smile
Колкото до хорцата и аз имам не леката задача да науча моя мъж на поне 2-3, защото аз играя много и знам над 50, поне да не се излагаме пред гостите.

# 598
Една позната си беше взела дантелена рокля от мегз и беше страхотна. Но като цяло моделите, които съм гледала в нета, изглеждат като роклички от алиекспрес. Grinning

# 599
Благодаря за съветите за косата Simple Smile Все някак ще стане - до септември все ще го измъдря хаха А иначе за шаферски рокли и аз бях загледала Мегз, защото си мислех, че ще отнеме много време и пари да се шият и прочее. В крайна сметка се спрях на рокля, която вече имам от АлиЕкспрес и знам какво ще дойде. Поръчах същите, но в бордо, и според мен са супер. Поръчах ги и доста по-рано, за да могат шаферките ми да си упражняват възлите, докато си харесат перфектния за тях. Платът е хубав, не е някакъв мега скъп плат, но за цената си е супер и изглежда готино. Както казах аз преди време си поръчах тази рокля точно за сватба. Показвам ви снимки на плата и на едната ми шаферка, която малко лелинско я е вързала, но като за първи път е ок Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт