Сватба 2018 - VI-та част

• 52 033
  • 718
  •   1
Отговори
# 480
  • София, България
iveto_у, в Duo Jewellery е 65 лв/гр.

# 481
Аз мисля, че хората вече очакват обезателно да има подаръчета. Дори и скромни, дори и символични, но да има нещо, което да си отнесат вкъщи за спомен. Аз пазя всякакви мънички нещица от такива събития в една кутия и винаги е приятно, когато се сещам и я отварям.

# 482
  • София
iveto_у, в Duo Jewellery е 65 лв/гр.
ние точно от там си харесахме халките и ни казаха 67лв за 14к

# 483
  • София, България
Ясно, значи може би се е покачила цената. Ние още не сме купили халки. Оставям ги последни.

Не знам вие дали имате проблем като мен, но ако кача само 3-4 кг, автоматично и пръстите ми надебеляват. Много малка е границата, за да се налага да си премествам пръстена на друг пръст. И подозирам, че ще имам голям проблем с халката вбъдеще.
Ето сега годежният ми пада от безименния пръст и се налага да го преместя на средния пръст на лявата ръка, за да не го изгубя. А ако го коригирам (смаля), ако кача дори малко, няма да има къде да го преместя, ще трябва да го махна.

# 484
  • София
И ние още не сме ги поръчали, но скоро ще отидем. Момчето от магазина каза, че понякога изработката отнема до 2 месеца, ако има много поръчки, а сега преди баловете се започва.

# 485
На нас за халките 20 дена ни казаха

# 486
  • Beyond the stars
Ние само в Ge-oro хвърлихме по едно око, докато стеснявахме годежния, 30 календарни дни казаха за конкретни модели, които харесахме .

# 487
  • София, България
Миии ние, имайки в предвид ,че сме края на Юни, мислим да отидем след средата на Април месец за халки.... Simple Smile

# 488
За цените на златото съм чувала, че са малко по-ниски в Хасково.
Нашите покани още се бавят. Не че няма достатъчно време, но...много мразя да ме лъжат и мотаят. В началото на миналата седмица се оправдаха с времето. Пясъкът, който слагали в бутилките трябвало да се изсуши, но ми казаха, че със сигурност до края на миналата седмица ще ги получа. Е..., освен че не ги получих, никакво предупреждение нямаше от тяхна страна, че ще има забавяне. Преди няколко седмици информацията пък беше, че са получили шишенцата, и че за няколко дни са готови.

Е, питам се аз, ако разчитах на тези срокове да се видя с хора, на които искам да дам поканите, какво щях да правя. Не знам да продължавам ли да им давам зор, или да седя и да си чакам чинно да се сетят за нас. Хич не обичам да препирам, ама поне да не дават тогава конкретни срокове, които после не спазват.

# 489
  • Beyond the stars
Много неприятно е, особено като ти е важно и като си даваш парите в крайна сметка за конкретен срок за изработка.

Ние минахме на варианта сватбен сайт ( правила съм за приятели преди и се получи симпатично, като изключим, че за себе си хич нямам муза  Mr. Green). Така или иначе с повечето гости ще се видим директно на сватбата, та не виждам смисъл от хартиени покани.  Blush
Ако ми дойде вдъхновение ще направя хартиени за най-близките handmade - фен съм на правенето на картички.

# 490
Вълшебство, най-добре е, когато човек разчита единствено на себе си, особено когато има уменията да се справи сам. След като имаш такава дарба, използвай я и ще си спестиш ядове с разни знайни и незнайни майсторици.

# 491
  • Beyond the stars
Вълшебство, най-добре е, когато човек разчита единствено на себе си, особено когато има уменията да се справи сам. След като имаш такава дарба, използвай я и ще си спестиш ядове с разни знайни и незнайни майсторици.

Давай им зор ти, напълно си в правото си. В крайна сметка крайния срок си е основна част на всяка сделка, като не могат да го спазят - да не обявяват.
Дано от тук на там да няма такива майсторици несериозни покрай теб  Hug

# 492
Здравейте,

къде мога да поръчам покани. Ходихме в сватбеният магазин на канала на бул. Мадрид, но не си харесахме. Моля за други места където има разнообразие на покани на добри цени. Мерси

# 493
Нашите покани бяха от " svatbenipokani.bg "

# 494
Здравейте,

къде мога да поръчам покани. Ходихме в сватбеният магазин на канала на бул. Мадрид, но не си харесахме. Моля за други места където има разнообразие на покани на добри цени. Мерси

Здравей, ние направихме поканите си от Такрида (takrida.com). Има голямо разнообразие и на добри цени Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт