♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 66

• 93 489
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Аз само така информативно попитах дали има крокодили в Тайланд, не знам вие какви асоциации си правите Whistling

А той тайландския масаж не беше ли по подходящ за Боре, някоя дребна нежна масажистка....

Ммм, тайландка....

# 661
Цитат на: Didito-ШОКиран Оптимист link=topic=1018895.msg36332996#msg36332996

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
Те не обичат превтасало тесто  hahaha

Didi, Heart Eyes повече дрожди, по-добро храносмилане! Joy Joy

Пък и Кака както си  е наситена с кучешки миризми , таман апетитна ще им се види! Laughing

Алекс  Hug, дали  newsm78 Или като я помиришат и те ще минат на диета  Joy  Joy  Joy

Славе, за здравето на крокодилите мислим  newsm47

# 662
Ей таз маммма днес намери да ми прави номера цял ден немога да вляза, да прочета, че ще имаме ние гала на руски днес, но уви Sad  Тези искат да ни побъркат ли - 12 Март, ама ние и тогава ще си го гледаме за Н-ти път.

Оле ама таз кака как сте я оправили. Представяте ли си да вземе да се върне една добра от Тайланд, духовно извисена....Smiling ImpImpSmiling ImpSmiling Imp

https://www.youtube.com/watch?v=Y10fwE3xncQ

Ах как изревнува Йомер  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Забавна сцена от епизода днес .

hahaha hahaha hahaha hahaha а и как само ще го нареди после докторчето  smile3508 smile3508
Много се кефя и аз на тази сцена .

Момичета без да повдигам пак излишни спорове, кажете какво е станало в тая Аляска, че така и неможах да намеря инфо.

# 663
Ева, не помня точно събитията, но май ставаше въпрос за загинали турски войници в Сирия и кака реши да изрази своята гражданска позиция в социалните мрежи, но вместо за събитията около тяхната гибел беше изръсила нещо за жертвите на земетресението в Аляска и смятай как беше похвалена, че после се наложи да се извинява. Все пак става въпрос за патриотизма на комшиите, а и тези войници са нечии деца и съпрузи....Ако нещо съм изтървала някой да ме допълни.

# 664
Сцената с докторчето и на мен ми е любима и изобщо серията 😁
Гледам днес и се забавлявам със закачките на Дефне и Йомер в серията когато празнуват НГ с Шери и си разменят подаръци. Но нещо не разбрах разговора на Дефне и Из за какво ли беше? Но се забавлявай на реакцията на Йомер, доста му се объркаха мислите май😂

# 665

#new от Руткая с Эльчин😆

Надпись на видео: Нет, эта девушка меня не понимает; не можем поладить

- Эльчин, говорю же, не полетим в Стамбул. Первым самолётом полетим в другое место.

https://vk.com/video-96725873_456242113

# 666
Скрит текст:
Сцената с докторчето и на мен ми е любима и изобщо серията 😁
Гледам днес и се забавлявам със закачките на Дефне и Йомер в серията когато празнуват НГ с Шери и си разменят подаръци. Но нещо не разбрах разговора на Дефне и Из за какво ли беше? Но се забавлявай на реакцията на Йомер, доста му се объркаха мислите май😂

Според мен нямаше смисъл просто Дефне искаше да шокира Йимер и успя.
Колкото до подаръците, палавница се оказа тази Дефне, нищо, че все се прави на много срамежлива Simple Smile, ама това май и се получи при новите сценаристи или бъркам ще кажат вещите в серияла.

Славена, мерси за инфото, пореден път се убеждавам, че тази жена е голямо перде. Дано има нещо прекрасно в нея, което не показва навън, за да я обича толкова Баръш :/

От известно време се чудя нещо - защо 2 сезон е толкова малко серии, има ли някаква конспирация и по този въпрос, все си мисля, че можеха да ги докарат пак поне до 50 Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 фев 2018, 18:49 от EwaD

# 667
Цитат на: Didito-ШОКиран Оптимист link=topic=1018895.msg36332996#msg36332996

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
Те не обичат превтасало тесто  hahaha

Didi, Heart Eyes повече дрожди, по-добро храносмилане! Joy Joy

Пък и Кака както си  е наситена с кучешки миризми , таман апетитна ще им се види! Laughing

Joy Joy Joy Joy
Като гледам Кака,  доста време ще трябва да остане в Тайланд.. А това значи, че ще си пуска всеки ден клипчета колко е изтормозена от процедурите.
После като се завърне.. Малее.. То ще е чудо и приказ.. Няма да я познаем.. Joy

# 668

#new от Руткая с Эльчин😆

- Эльчин, говорю же, не полетим в Стамбул. Первым самолётом полетим в другое место.

На тези май хич не им се прибира в Истанбул! Wink

Дефне и Елка с едни и същи шапки! Rolling Eyes И с Борко!

adrianaxx124
Цитат
Joy Joy Joy Joy
Като гледам Кака,  доста време ще трябва да остане в Тайланд.. А това значи, че ще си пуска всеки ден клипчета колко е изтормозена от процедурите.
После като се завърне.. Малее.. То ще е чудо и приказ.. Няма да я познаем.. Joy

Ще я видим, я  новата Фрида Кало или в някой друг образ ще се вживее! Sick

# 669

#new от Руткая с Эльчин😆

Здравей Темпи! Радвам се, че вече си тук. Надявам се, че се чувстваш добре! Simple Smile newsm10 Heart Eyes
Липсваше ни!  Heart Eyes

# 670
О, прибират се вече , на Хийтроу са се снимали!

# 671
Elçin Sangu tatile doyamadı!Sevgilisi Yunus Özdiken ile bir süredir Londra'da tatil yapan Elçin Sangu, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımında keyifli halleriyle dikkat çekti. Mr. Green

Kaynak: Gecce.com
https://www.gecce.com.tr/haber-elcin-sangu-tatile-doyamadi

Геджето няма откъде да извадят една снимка на Елка с Юнус в Лондон... hahaha

# 672
tempestad добре завърнала се, надявам се вече си добре. Понеже сме на 45стр, а обещах да те подсетя за песните, въпреки че мисля, че не си забравила.

Скрит текст:

#new от Руткая с Эльчин😆

На тези май хич не им се прибира в Истанбул! Wink

Дефне и Елка с едни и същи шапки! Rolling Eyes И с Борко!

Може Руткай да и я е оставил за спомен от ЛН. Simple Smile

# 673
# 674
  • Пловдив
 Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт