ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 3

• 100 646
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Йълдъз май ще хареса нашия Вартолу. Heart

Ами хак да и е на заспалата Садиш! Stuck Out Tongue Winking Eye Като тръгне да се жени Манго тя ще ходи да души Йълдъз. Joy

# 676
Четиримата хайърсъзи са направили някакъв пъклен план.  Imp То не остана време. Шимди ще избухва ли нещо? Чата пат ли ще има? Хади бакалъм!

И ся кво? Няма да гърми нищо. Ще ги замразяват галиба. Joy

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 23:48 от selfie

# 677
  • Ruse, Bulgaria
И ся кво? Няма да гърми нищо. Ще ги замразяват галиба. Joy

Ще хвърлят оръжията вътре в перката и няма да замръзнат, след това ще се направят на мъртви и като отворят вратата да ги видят, нашите ще ги застрелят и ще се спасят.

# 678
Ще хвърлят оръжията вътре в перката и няма да замръзнат, след това ще се направят на мъртви и като отворят вратата да ги видят, нашите ще ги застрелят и ще се спасят.

Уби ми тръпката бе, Синан! Disappointed Hug Joy
И в суматохата Селим ще гръмне Паша. Тъй де! Два трея и цял болюм се канеше, че там заман било някой да се занули. Stuck Out Tongue Winking Eye

Шимди остана само да видим ще пуснат ли Sneak Peek.  

пп - Вар! Вар! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 00:18 от selfie

# 679
# 680
# 681
# 682
: Срах ,какво се прави в тоалетна :-уби ме Варто...обожавам го бе как да не се влюбиш в него.Рейтинга  не го разбрах,но и не ме толкоз интересува,щом сериалчето ме кефи на макс.Благодаря за превода !!!!

# 683
  • Ruse, Bulgaria
29. Епизод - Бг Субтитри

# 684
Абе на този "брат" какъв му е проблема ,че постоянно прави капани на сестра си ,че и майка им за вързване ???

# 685
  • Ruse, Bulgaria

# 686
Ямата/ снимки и озет към еп.30

Ямач, Селим, Емми и Паша, затворени в хладилния склад, ще се борят за живота си. В момента, когато напрежението се покачва, неочаквано развитие, ще доведе до тяхното спасяване. Преодолял опасността, Ямач се безпокои за Сена. Лечението от Езги, измислено под изнудването на Емрах, само влошава състоянието на Сена. По това време, Идрис и Вартолу са хванати като заложници в кафенето, като това увеличава напрежението. Неочакван ход от страна на Вартолу, ни кара да мислим, че между двамата ледовете се топят. Но неочаквани събития в затвора, подсказват, че предстои нова, истинска буря. / melekteam

# 687
  • Ruse, Bulgaria

Последна редакция: пт, 18 май 2018, 22:49 от Sinan Mustafov_397437

# 688
# 689
  • Чужбина
Йълдъз май ще хареса нашия Вартолу. Heart

Ами...разбирам я Simple Smile

Синан, благодаря за превода, току що изгледах еп. 29.

Селим направи много добра игра в тоя епизод, много убедителен беше, бая зор си даде. Сърцето ме боля, като го гледах.

Стана ми смешно, как Саадет остана сама с булчинската рокля под дъжда.

Харесва ми много, как е представено "деленето на децата в семейството" и как Ямач реагира на това. Бащата и майката на Чукур не са добри родители в крайна сметка. Всичките им деца имат емоционални проблеми и вината е точно на родителите.

Абе на този "брат" какъв му е проблема ,че постоянно прави капани на сестра си ,че и майка им за вързване ???

На "брата" проблемът му е майка му Simple Smile, че не си е свършила добра работата. Изоставен от нарцистичната си майка, полу-отгледан от баща психопат...какво може да стане от едно такова дете, освен психар. Има нещо "инцестно" в отношенията между Сена и Емрах. Може би е по-скоро емоционална зависимост, от която и двамата не могат да се отърват.

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 00:57 от Eleonora_27

Общи условия

Активация на акаунт