Електронни четци - тема 21

• 83 061
  • 851
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Безплатна е доставката за Германия при стоки продавани от амазон, над 29Е, до бг е 7-8 Е.
(сега погледнах воядж е била доставката EUR 6,73, и като се изравни ДДС-то между двете страни общо над изписаната цена на четеца идват 8 и малко Е, оейзисът и той така, може би доставката и ддс-то идват все пак като почнете стъпките за плащане, изберете адрес и т.н.)

# 106
Безплатна е доставката за Германия при стоки продавани от амазон, над 29Е, до бг е 7-8 Е.
(сега погледнах воядж е била доставката EUR 6,73, и като се изравни ДДС-то между двете страни общо над изписаната цена на четеца идват 8 и малко Е, оейзисът и той така, може би доставката и ддс-то идват все пак като почнете стъпките за плащане, изберете адрес и т.н.)
Еее, под 200лв за Paperwhite щеше да е неустоима оферта... все пак киндълчето ми от 2014 още има малко сили за доистискване Innocent

# 107
Еее, под 200лв за Paperwhite щеше да е неустоима оферта... все пак киндълчето ми от 2014 още има малко сили за доистискване Innocent

Той на практика е 150 лева с превозвач и реклами.

# 108

Той на практика е 150 лева с превозвач и реклами.
За този с рекламите ми пише:
Цитат
Dieser Artikel kann nicht nach Bulgarien geliefert werden.
Този елемент не може да бъде доставен в България.

# 109
  • София
За това пишем с превозвач. Поъчваш на техен адрес в Германия и ти го носят за 4-5лв. Нали това описваме малко по-назад.

# 110
За този с рекламите ми пише:
Цитат
Dieser Artikel kann nicht nach Bulgarien geliefert werden.
Този елемент не може да бъде доставен в България.

Аз се присъединявам към препоръките за превозвача gabco. Регистрираш се, даваш техния адрес за доставка и след около 2 седмици си го взимаш срещу някаква символична сума от 2-3 лева.

ПП Но предполагам, че Киндъл от 2014-та не би трябвало да е на края на силите си.

Последна редакция: пн, 19 мар 2018, 23:39 от Vapor

# 111
  • Шумен
Здравейте! Имам нужда от помощ. Купих си електронна книга от Амазон, която отварям с приложение на Kindle на телефона и на компютъра. Искам да я чета през четеца, който обаче е pocketbook и съответно не мога да я заредя там. Може ли нещо да се направи?

# 112
Здравейте! Имам нужда от помощ. Купих си електронна книга от Амазон, която отварям с приложение на Kindle на телефона и на компютъра. Искам да я чета през четеца, който обаче е pocketbook и съответно не мога да я заредя там. Може ли нещо да се направи?

Тук има едно упътване, което съветва книгата да мине през Calibre.
http://davidroys.blogspot.bg/2012/02/how-to-read-kindle-book-on-different.html

# 113
Ще съм благодарна, ако някой ми обясни този тракинг номер кога се получава, за да го впиша в "описание на пратката" в сайта на Габко, преди по-малко от час направих поръчката.    

# 114
  • София
Ще получиш имейл от амазон, когато ти изпратят полъчката - в него ще бъде и проследяващия номер. Но не е задължително да го впишеш при Гъбко, нито изобщо да опишеш праткакта. Когато тя дойде в склада им в Германия, ще получиш имейл и от тях. А също и когато и натоварят пратката за Бг.

# 115
  • Карлово
И аз ще се присъединя с един четец.
Имам въпрос как да избера калъфа като модел, явно за Paperwhite, любим цвят, но друго какво е от значение.

# 116
Може ли някой ако е поръчал киндъл от тази промоция, от 75 или 95 евро, да ми пише и да ми асистира Flushed

# 117
Може ли някой ако е поръчал киндъл от тази промоция, от 75 или 95 евро, да ми пише и да ми асистира Flushed

При поръчка с превозвач е много просто. Давам пример с габко, защото тях ползвам.
Скрит текст:
- Регистрираш се в сайта им. https://www.gabco.org
- Уточняваш /мисля, че при регистрацията/ как искаш да си го получиш - от склад, от кой склад или с куриер.
- Получаваш от тях ID номер.
. При поръчката въвеждаш като адрес за доставка техния адрес, своето име и полученото ID с това подробно упътване кое къде да впишеш.

Name der Kontaktperson:

ИЗПИСВАЙТЕ DEPOTBG и ВАШЕТО ID

Nachname/Zusatz/Adresszusatz:

ИЗПИСВАЙТЕ ВАШЕТО ИМЕ и ID

Straße /Address:

Nimrodstrasse 25
Post Code:
90441
Ort / City:
Nürnberg
Landkreis / County:
Bayern

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изписвайте ID номер и ИМЕТО DEPOTBG (НА ЛАТИНИЦА) по начина
посочен ТУК (адрес в DE), когато попълвате регистрационните форми за адрес на доставка в сайтовете,
от които пазарувате. Ако ID номер не се приема в полето за попълване на имената Ви, моля, попълнете го в полето на адреса. Това ще помогне за по бързото идентифициране на вашите пратки.
Телефон за регистрация в DE сайтове:
Отбележете Вашия, с който сте регистрирани при нас.
Тел. DE: 0049 1743999289

Горе-долу това е. За телефона така и не разбрах какво трябва да пиша, винаги пиша техния телефон, не знам дали е правилно, но не съм имала проблем.

# 118
Благодаря, поръчах, уви май съм го маркирала като подарък, но здраве да е, ще го регистрирам после
Преди години ползвах превозвач, но сега малко ме притеснява стоката, че е чуплива....да видим.
Вече два четеца съсипах, малко ме е яд, но пък е много удобно и без тях не мога

# 119
  • София
Не се притеснявай, няколко пъти сме взимали киндъли за познати и не е имало пробеми с превозвачите, че и по-чупливи неща са ни носели цели Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт