Електронни четци - тема 21

• 83 069
  • 851
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря, поръчах, уви май съм го маркирала като подарък, но здраве да е, ще го регистрирам после
Преди години ползвах превозвач, но сега малко ме притеснява стоката, че е чуплива....да видим.
Вече два четеца съсипах, малко ме е яд, но пък е много удобно и без тях не мога

Бъди спокойна, имам вкъщи 6 четеца, все пристигали с Габко. И доколкото виждам, изобщо не съм единствена.

# 121
  • Варна
Е, те би трябвало да са маркирани като чупливи... Аз поръчах с някакъв друг превозвач, името ми се губи обаче (т.е. ММ го поръча де), не беше ми минавал през ума моментът с чупливостта. Надявам се, че няма да има проблем.

# 122
Искам да попитам тези, които са си поръчали Kindle Paperwhite тези дни.
Трябва ли да имам Amazon Prime, за да е на цена 75 евро?

# 123
  • Варна
Ами не. Ние нямаме, а за толкова го поръчахме. Освен това доколкото разбирам Amazon Prime можеш да си го включиш тестово за 1 месец или нещо такова и после просто да го откажеш.

# 124
Ами не. Ние нямаме, а за толкова го поръчахме. Освен това доколкото разбирам Amazon Prime можеш да си го включиш тестово за 1 месец или нещо такова и после просто да го откажеш.

Все пак е по-добре да го активираш пробно, когато има оферта, която наистина е по-изгодна с Prime, а случаят не е такъв.

# 125
  • София
Някой попадал ли е на изгодна оферта за семпъл калъф (възможно по-лек) в мрежата?

# 126
Starrydream, в AlieExpress има страхотни около 4-10$! На 28-ми пък ще има намаления, та и още по-изгодни ще се намерят. Но се чака, макар че се е случвало да получа пратка и за седмица, но никога не се знае..

# 127
  • София
Киндълите пристигат много добре опаковани и не вярвам нещо да им се случи пли превоза.
Наскоро поръчах няколко компактдиска по единично - всички пристигнаха цели - кутийки и всички държачи вътре. Да не говорим че бяха в най-обикновени пликове сложени, дори без балончета.

# 128
  • София
Starrydream, в AlieExpress има страхотни около 4-10$! На 28-ми пък ще има намаления, та и още по-изгодни ще се намерят. Но се чака, макар че се е случвало да получа пратка и за седмица, но никога не се знае..

Хм,
А кaкво има на 28ми, че и други неща мислех да поръчвам от ибей/алиекспрес?

# 129
  • София
Някаква годишнина имат алито и са си написали, че разпродажбите почват на 28 март.

# 130
  • Варна
Това ли примерно е калъф с магнит, който събужда и приспива четеца автоматично?
https://www.aliexpress.com/item/Black-Magnetic-Auto-Sleep-Leathe … priceBeautifyAB=0
Имам един калъф от стария ми четец, който мислех да ползвам, но с тези екстри, а и с тези цени се замислям дали да не си поръчам от Алито.

# 131
Това ли примерно е калъф с магнит, който събужда и приспива четеца автоматично?

Би трябвало да е това,  но специално при този в единия от общо двата отзива пише, че четецът изпада от калъфа.

# 132
  • Варна
Да, аз после видях, че няма много поръчки, ще търся продавач с добър рейтинг. Лошото е, че не на всички пише магнитни ли са и ми е трудно да се ориентирам.

# 133
    Водят се като смарт калъфи май:rolling_eyes:

# 134
  • Карлово
На предни страници в темата видях този калъф и ще поръчам от него. Пише, че е с магнит, приспива и събужда киндъла. И не е скъп. Направо с четеца да пристига.
https://www.amazon.de/gp/product/B075YZ1FRN/ref=ox_sc_act_title_ … EOCZLEJ&psc=1
Е, няма да е с четеца, ще плащам отделна доставка за него.

Последна редакция: чт, 22 мар 2018, 12:39 от ДамаТрефа

Общи условия

Активация на акаунт