Електронни четци - тема 21

• 83 422
  • 851
  •   1
Отговори
# 660
Някой да ми препоръча reader над 10 инча? (лични отзиви?...)

# 661
Здравейте имам нужда от помощ.
Регистрирам си Киндъла на полето за телефонен номер как трябва да запиша номера ??
Писах с кода за БГ без код само с нулата в началото и все не го харесва нещо незнам какво да пиша.
Някъде бъркам явно.

# 662
Вместо нула не се ли пише +359?

# 663
И така пробвах не го приема.
Вече се чудя дали защото няма БГ Амазон и затова да не харесва номера.???

# 664
  • София
+359 и после мобилният БЕЗ 0-та отпред
нещо като +359889567234

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 14:18 от Angel_Dust

# 665
и така пробвах не ще само презарежда и ме връща пак да пиша номера.

# 666
  • София
Ами нашите са така написани в амазон и няма проблеми, приети са. Да вземеш нещо да рестартираш, може от толкова опити да е забило нещо, някъде.

# 667
Благодаря,накрая се получи само че ми прие стационарен тел.номер мобилния така и не го хареса.

# 668
Как мога да разбера кой точно модел е четеца ?

# 669
На всяка кутия на Kindle има т.н. сериен номер. Има го и в setings менюто на четеца.
При различните модели серийният номер започва с различни букви и цифри. За пример при Papperwhite 3 номера започва с G090.
https://wiki.mobileread.com/wiki/Kindle_Serial_Numbers

# 670
Здравейте, моля за помощ. Вече съм щастлив собственик на NOOK Glowlight /стар модел/.Скипнах регистрацията,  качвам си книги в библиотеката, обаче на мястото за официалните предложения на NOOK,  няма заредено нищо. А постоянно търси да зареди това съдържание.В следствие на което батерията заминава скоростно. Идеи как да го спра това търсене?

# 671
Здравейте, моля за помощ. Вече съм щастлив собственик на NOOK Glowlight /стар модел/.Скипнах регистрацията,  качвам си книги в библиотеката, обаче на мястото за официалните предложения на NOOK,  няма заредено нищо. А постоянно търси да зареди това съдържание.В следствие на което батерията заминава скоростно. Идеи как да го спра това търсене?
не дръж включен wi fi
Аз по принцип го включвам само за да получа новоизпратените книги

# 672
И при изключен wi-fi  постоянно "върти"  за това съдържание, което от самото начало не се появява...

# 673
  • Sofia, Bulgaria
След много четене минах през тотално объркване, но май накрая се спрях на PokcketBook InkPad 3.
Интерсуваме тези, които ползват PocketBook дали са срещали някакви проблеми по хардуера и софтуера и ако са ползвали сервизни услиги доволни ли са от обслужването и бързината. А ако някой го има или пък има конкретни впечатления от него ще ми е много от полза мнението му.
Ще съм благодарна на всякакви мнения за марката - предимства и недостатъци.
Общо взето само цената ме спира за момента, за да отида и да го купя или поръчам от някъде още днес 😁

# 674
Здравейте имам нужда от малко помощ.
Качих си calibre-3.33.1 на компютъра,конвертирах 2-3 книги в формат МОБИ къде се съхраняват вече конвертираните книги и как да ги прехвърля на Киндъла?

Общи условия

Активация на акаунт