Електронни четци - тема 21

• 83 576
  • 851
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Май ще стане, не дишайте!
Angel_Dust,
благодаря ти за търпението Hug Сложих го в главната директория, аз видях, баща ми видя! Тръгнах да ъпдейтвам - менюто неактивно. Включих го пак към компютъра - няма такъв файл в киндъла! как стана тоя номер не знам. Сложих го пак и ми се активира менюто. Сега ми изписа, че ъпдейтването е успешно и се рестартира.
п.п. взе, че стана Simple Smile

# 241
  • София
Дам не е страшно и сложно, може миналият път случайно да се е драгнал в някоя папка... нищо де, важното е че е ок в крайна сметка. Даже покрай теб и аз си ъпдейтнах моя... сега и на ММ ще трябва...

# 242
При мен не се получава. Опитах няколко пъти, но  менюто Update your Kindle остава неактивно.

# 243
  • Варна
А като включиш четеца към компютъра ъпдейтът вижда ли се в основната му папка? Да не си изтеглила грешен ъпдейт?

# 244
Изтеглих този ъпдейт https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_left … ;nodeId=201756220  и го сложих в главната директория. Вижда се през компютър, но Update your Kindle остава неактивен.

# 245
  • Варна
Много странно... Освен да рестартираш и да видиш какво ще стане. А иначе в менюто 5.9.4 ли ти излиза като настояща версия? Да не се е ъпдейтнал сам?

# 246
Първо това пробвах:))) Ще опитам отново пък...

# 247
Може ли мнение за amazon kindle 6 glare?

# 248
Може ли мнение за amazon kindle 6 glare?

Имаме един такъв вкъщи. С удоволствие си го ползва дъщеря ми. Резолюцията му е доста по-ниска, което лично аз не забелязвам особено. Батерията му мисля, че държи по-дълго, но пък няма подсветка, ако държиш да четеш на тъмно.

# 249
След 10-12 повторения на упражнението се получи.Simple Smile) Явно моето устройство захапва по-бавно.

# 250
  • Варна
Откъде да си изтегля Калибре? Имах я на флашка, работеше си без проблем, днес я стартирам - не ще, нито вкъщи, нито на работа! Намерих някаква в Download.bg или нещо такова, тя иска да се инсталира. Калибре не беше ли портабъл?

# 251
  • София
https://calibre-ebook.com
Май има и портабъл.

# 252
  • Варна
Да попитам още нещо. Сега вързах четеца към компютъра да си добавя книги и гледам, че за всяка от  книгите, които съм прочела си е направил по две папки, една с името на книгата и една с името на автора, някои празни, някои с файлчета по 1 кб. При положение, че трия прочетените книги може ли да изтрия и тези папки, то иначе ще настъпи хаос.

# 253
  • София
Ако си изтрила книгите и нямаш други книги на автора, от поредицата и т.н., които може да са свързани с тези папки  - да можеш да ги изтриеш.
Но те не се виждат реално.
И мен ме дразнят и са ми голяма кочина тези папки, затова изобщо не ги и отварям да ги поглеждам хаос ли са, не са ли...

# 254
  • Варна
Изтрих книгите, ще изтрия и папките следващия път. Аз обичам да трия каквото съм прочела, естествено на компютъра си пазя всичко. Там пък какъв хаос е, мале, мале... Изтеглих вчера калибрето, но не портабъл, оказа се, че то не върви на 64-битов windows.

Общи условия

Активация на акаунт