Електронни четци - тема 21

• 83 576
  • 851
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Гаранцията официално от производител е една година, но тя не накърнява законовата гаранция, която заради това, че сме в евросъюза е 2 години. (Това естествено ако киндълът е закупен от  някой от европейските сайтове  или бг магазин, можеш да се позоваваш на тази тънкост Wink)

# 226
Зависи от къде е купуван. 2 години е законната гаранция в ЕС.

Изобщо не се бях замисляла за ЕС-гаранцията, а е хубаво да се помни. Благодаря!

# 227
  • София
А трябва ли да се пазят оригиналните кутии в случай на проблем или не?

# 228
  • София
https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=201311110

In general, you will need to deliver your Device in either its original packaging or in equally protective packaging to the address specified by Customer Service.

# 229
В американския амазон:
Prime Member Exclusive Deals - Kindle $49.99 / Kindle Paperwhite $79.99.

# 230
  • София
Здравейте, имам следния проблем - преди известно време се сдобих с NOOK Glowlight 3. Заредих няколко книги, отдадох се на четене, но в един прекрасен ден установих, че всичките ми свалени книги са изчезнали...
Случвало ли се е на някой - не че е проблем пак да ги кача, но се притесних все пак и не мога да разбера на какво се дължи това...

# 231
Нов ъпдейт 5.9.5 за Oasis (8th и 9th), Voyage 7th, Paperwhite (6th и 7th) и Kindle (7th и 8th).
В ъпдейта:
Подобрения на ефективноста и други общи подобрения.
Може да правите множество "highlights" с по-малко кликвания. Опцията е в "Reading Settings".

# 232
  • Варна
Автоматично ли си дърпа ъпдейтите? Снощи като го включих, т.е. събудих започна нещо да си прави, преди да ме върне към книгата, дали се е ъпдейтвал?

# 233
  • София
Ами провери на коя версия е, ако е 5.9.5 значи е ъпдейтнат, ако не може би трябва ръчно. Ти го държиш нон стоп с включен wi-fi
За да провериш:
    From Home, tap the Menu icon, and then tap Settings.
    From Settings, tap the Menu icon again, and then tap Device Info.

# 234
  • Варна
Честно казано не съм ръчкала настройките изобщо. След като го регистрирах не съм бутала нищо, това вероятно означава, че е постоянно включено wi-fi. Сега ще погледна. 5.9.4 е. Сега ако може и помощ как се ъпдейтва ръчно Embarassed
п.п. открих менюто Update your Kindle, но не е активно.

# 235
  • София
Ти какво си беше купила? Пейпъруайт ил , ако да - https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_left … ;nodeId=201756220 ако не  намери твоя в лявото меню и следвай инструкциите.

# 236
  • Варна
Ами да, Paperwhite, но никъде не пише кое поколение е! 7, 6, по-ниско? Защо никъде не пише тази информация? Де да знам какъв е! И на 7 и на 6 ъпдейтът е 5.9.5, един и същ ли е? Изтеглих някакъв такъв, ама не знам дали той е нужният ooooh!

# 237
  • София
Нали сега си го купи от амазон, те стари модели не прадовата - значи е 7

# 238
  • Варна
Ами не ще... изтеглих го, сложих го на киндъла, продължава да не е активно менюто Tired

# 239
  • София
Нали го сложи в главната директория, не в някоя папка?

Иначе за да си сигурна Model number: DP75SDI е киндъл пейпъруайт 7 (от 2015 година насам)

Общи условия

Активация на акаунт