Електронни четци - тема 21

• 83 554
  • 851
  •   1
Отговори
# 390
Kindle поддържа системен език/меню на руски, съответно и клавиатура на кирилица.

# 391
  • Sofia
Момичета какъв киндъл да избера за подарък на 13 годишна. От къде взехте вашите?

# 392
  • София
Kindle поддържа системен език/меню на руски, съответно и клавиатура на кирилица.
Клавиатурата е с руската азбука...

# 393
Насочила съм се да си взема Pocketbook touch lux 3. Някой да каже мнение, бачка ли машинката, заслужава ли си паричките (които между другото за характеристиките, които притежава ми се струват приемливи). Та, чакам да ми дадете светлина Simple Smile Joy

# 394
След много четене тук аз си взех kobo aura. Беше намален в някакъв сайт. Много съм доволна. Има английско-български речник, което беше важно за мен. Също и българска клавиатура. Много съм доволна.

# 395
  • Sofia, Bulgaria
След като преспах и не работих досега, а разглеждах киндъли Joy, реших, че се насочвам към Kindle Voyage. Проблема е, че в европейските амазони .co.uk и .de има само Refurbished, а аз твърдо такъв няма да взема. В amazon.com има нови, но пък там са със Special offer, което също не желая. Разрових се и по нашите магазини и намерих това https://readerbg.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%BF%D0%B0% … %82_Kindle_voyage. Някой има ли мнение за този магазин и дали са коректни? И още един въпрос, ако го закупя от тук Kindle-а, при проблем, бих ли могла да се обръщам директно към Amazon, без да се занимавам с български сервизи? (някъде назад в темата прочетох, че някой така е процедирал, но да не съм се объркала)
Другата алтернатива са ми emag, но за тях изобщо нямам добро мнение, та предпочитам само в много краен случай да ги ползвам.

# 396
  • София
Фирмата, която си посочила е партньор и на Емаг Wink Иначе аз съм купувала четец от тях, физическият им магазин ми е много удобен - отзивчиви и любезни са и за щастие не ми се е налагало да се възползвам от сервизните им услуги.

# 397
  • София
След като преспах и не работих досега, а разглеждах киндъли Joy, реших, че се насочвам към Kindle Voyage. Проблема е, че в европейските амазони .co.uk и .de има само Refurbished, а аз твърдо такъв няма да взема.

Луда ли си?! За тези пари ще си купиш от немския Амазон нов Оейзис.

# 398
Скрит текст:
След като преспах и не работих досега, а разглеждах киндъли Joy, реших, че се насочвам към Kindle Voyage. Проблема е, че в европейските амазони .co.uk и .de има само Refurbished, а аз твърдо такъв няма да взема. В amazon.com има нови, но пък там са със Special offer, което също не желая. Разрових се и по нашите магазини и намерих това https://readerbg.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%BF%D0%B0% … %82_Kindle_voyage. Някой има ли мнение за този магазин и дали са коректни? И още един въпрос, ако го закупя от тук Kindle-а, при проблем, бих ли могла да се обръщам директно към Amazon, без да се занимавам с български сервизи? (някъде назад в темата прочетох, че някой така е процедирал, но да не съм се объркала)
Другата алтернатива са ми emag, но за тях изобщо нямам добро мнение, та предпочитам само в много краен случай да ги ползвам.
Аз си купих точно същия киндъл от същия сайт преди месец и нещо. Дойде бързо, окоплектован с всичко, нямам забележки. ММ му се кефи.
Но не мога да преценя дали и по-евтин модел не би свършил същата работа.

# 399
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря ви за отговорите.
Aз се замислих, че след като го има само ремонтиран може и да не е най-читавия. Този модел ми хареса заради бутоните за прелистване и автоматичната регулация на подсветката.
Оasis не ми хареса изобщо на външен вид, а и е със 7" екран, т.е. по-голям. 6" ме устройват идеално.
Парите в БГ магазините са наистина прекалено много, в сравнение с Амазон.
Ще го мисля още, в такъв случай. Алтернатива на Voyage ми е този Paperwhite https://www.amazon.de/gp/product/B00QJDU3KY/ref=fs_mus?language=de_DE&th=1

# 400
  • София
Аз пък нямам търпение да мина на нещо над 6'...

# 401
  • София
Ако за Оейзис съдиш само по снимките - нищо общо нямат с истината.
Разликата в големината изобщо не е очебийна, защото един инч са си 2,5 см, а бордът на Оейзиса е голям. Но пък функционалността, наличието на истински физически бутони, но и тъч екран, това, че сам си върти текста в зависимост от това, с коя ръка го хващаш, автоматичната настройка на светлината, батерията, която наистина държи много и не на последно място възможността за аудиокниги - еми, за нищо не го сменям.
От януари съм с него. Рахатясах Grinning

# 402
Клавиатурата е с руската азбука...

Никакъв проблем, има някои различни букви, но все пак е кирилица и си я ползваш на 100% нормално.

# 403
  • Варна
сега ме изненадахте. Де е тая клавиатура?

# 404
  • София
Появи ли се вече малък, 5-инчов четец с подсветка?

Имам кобо мини, много ми е удобен, но ми липсва подсветката, трябва да го разнасям лампичка с клипс. Имам и голям -  Nook Glowlight с подсветка, но не ми е удобен нито за разнасяне, нито за четене.

Общи условия

Активация на акаунт