Електронни четци - тема 21

• 82 981
  • 851
  •   1
Отговори
# 780
Поръчах киндъл за 79 евро, няколко часа по-късно го намалиха до 76. Амазонци сега са ми писали, че ми връщат 3 евро, за да се възползвам и аз от допълнителното намаление Grinning

По темата за калъфчетата, и аз нямам и търся, но ще изчакам малко да се натрупат отзиви. Така или иначе го ползвам основно вкъщи, навън предпочитам да слушам.

# 781
  • Варна
нищо не става като задържа пръста си на процентите.

# 782
Скрит текст:
Гледам, че се възползвате от намалението за Kindle PW. Преди малко поръчах четвъртия вече Kindle PW за нашето семейство. Ако някой си търси хубаво калъфче на добра цена, мога да препоръчам това https://www.amazon.de/gp/product/B0793R45LD/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Лятото го взех за 9,99Е, сега е още по-евтин - 6,99Е.
За съжаление е несъвместим с новия Пейпъруайт Sad

Благодаря много. Тъкмо навреме да откажа калъфчето. Не бях обърнала внимание, че има разлика в размерите на четците.

То си пише в коментарите, че е несъвместим с новия Пейпъруайт. За съжаление късно се усетих и поръчах подходящ калъф, който ще пристигне чак след Нова година Sad Някакви съвети как да го предпазя от надраскване? Протектор, силиконово покритие, а-у?

# 783
Поръчах киндъл за 79 евро, няколко часа по-късно го намалиха до 76. Амазонци сега са ми писали, че ми връщат 3 евро, за да се възползвам и аз от допълнителното намаление Grinning

По темата за калъфчетата, и аз нямам и търся, но ще изчакам малко да се натрупат отзиви. Така или иначе го ползвам основно вкъщи, навън предпочитам да слушам.

И аз получих имейл ,че ми връщат 3 евро, само че,не можах да се ориентирам дали са ми ги върнали в картата или си стоят в акаунта за следваща покупка? Моля кажете ми тази оферта с рекламите ли е или без реклами?

# 784

И аз получих имейл ,че ми връщат 3 евро, само че,не можах да се ориентирам дали са ми ги върнали в картата или си стоят в акаунта за следваща покупка? Моля кажете ми тази оферта с рекламите ли е или без реклами?

Този за 76,99E, който пръчах и аз, включва реклами. Тъй като никога не съм имала Киндъл, не знам дали са много дразнещи, но гледах някакви клипчета, където можеш да ги махнеш.

# 785
  • София
Този за 76,99E, който пръчах и аз, включва реклами. Тъй като никога не съм имала Киндъл, не знам дали са много дразнещи, но гледах някакви клипчета, където можеш да ги махнеш.
Много пъти в темата е писано, че рекламите по никакъв начин не пречат на четенето. Та са скрийнсейвър и една малка лента в  библиотеката.

Този ли е? Със странично отваряне

# 786
Mrs Jan - да, този е. Дано на живо е хубава картинката. И благодаря за отговора за рекламите. Simple Smile

# 787
  • София
Mrs Jan - да, този е. Дано на живо е хубава картинката. И благодаря за отговора за рекламите. Simple Smile
Щом е този със страничното отваряне, а не другия с ластиците, мога да го купя, като го получиш.

# 788
Един глупав въпрос-новият Киндъл с подсветка ли е?

# 789
  • София
Paperwhite - да

# 790
Много благодаря!

# 791
  • Враца
Аз пак с въпрос - на акаунта си имам прилично количество книги - закупени (когато са безплатни) и качени.
Не ми се иска на новото устройство да се качват всичките, тоест искам да ми стоят всички в облака, а не да се свалят накуп. И сега имам едни, които са ми само в техния облак и мога да ги сваля и такива, които са свалени на четеца.

Как да направя това?

# 792
  • София
Доколкото знам, тези в облака си стоят там, докато не ги изтриеш от акаунта си, т.е. от компютъра, има такава опция. Свалянето на книга на четец или друго устройство не я премахва от облака.
Аз си взех преди време нов четец и на него си свалям само тази книга, която искам да чета, другите са ми достъпни по всяко време при включен нет. Това е едно от преимуществата на качването на книги през облака, а не директно от компютъра през кабел .

# 793
  • София
Момичета, боднах и аз новия киндъл. Къде мога да прочета как да изтрия моя акаунт и да добавя нов, когато пристигне? (За подарък е.) В щатския амазон ли ставаше номерът? И предполагам първо трябва да направя амазонски акаунт на бъдещия собственик, нали?

# 794
  • София
А как да кача библиотеката ми от Калибре на облака без да ги качвам на Киндъла? И как да го достъпя този облак?

Общи условия

Активация на акаунт