Слънцезащита 2018

• 100 954
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • Prismatica Aerie
Ако не беше оцветен никой нямаше да го харесва Simple Smile

# 481
  • Бургас/Пз
Ако не беше оцветен никой нямаше да го харесва Simple Smile
Аз направо съм очарована, чак ме е яд, че не съм си го купила до сега. Пробвала ли си отгоре фдт?? И подновяваш ли го през деня?
Можеш ли да направиш сравнение с австралийското злато??

# 482
  • Prismatica Aerie
 Това ще ми е трето лято с този флуид. Heart Винаги го поддържам наличен, дори да ползвам и други слънцезащити. Свършва бързо, но аз слагам по много.
Австр. злато за пръв път ползвам и го харесвам също. То е кремообразно и с по-матов завършек - подходящо е за по-мазни кожи. На мен ми изсушава и опъва, ако не хидратирам солидно под него.
Фдт не ползвам.

# 483
Днес ходих да взема аквафлуида на биодерма, но ми предложиха избелващата слънцезащита на Дюкре с 50 фактор, разбира се отказах въпреки че ме убеждаваха, че е бил по добър от биодермата. някой ползвал ли го е.

# 484
При мен Неострата нищо, че е оцветен прави бяла маска ( и аз слагам по много) със ФДТ отгоре няма проблем. Аз ползвам силно покривен, после си подновявам спокойно крема, няма замазване при мен.
Перфектно пази, даже не ми потъмняват петната, ама тоя бял воал...  Grinning

# 485
  • Prismatica Aerie
При мен Неострата нищо, че е оцветен прави бяла маска
Позволявам си да предположа, че кожата ти е по-тъмна и затова изглежда така Simple Smile

# 486
  • На ръба..
Аз да споделя, че La Roche Posay Anthelios XL нанесен на един слой е много добре, но когато повторя след час..вече оставят бели следи по кожата и не изглежда така добре. Не знам вече и аз какво да пробвам.

# 487
Пристигна ми това:
Biore UV Aqua Rich Watery Essence SPF50+/PA++++

Не знам да го започвам ли, че имам почти съвсем пълна туба с PIZ BUIN, а срокът му бил една година след отварянето.
Имай предвид, че есенцията е със слаба защита. Не е подходяща за ползване на открито. Така наречената "Indoor" слънцезащита.

# 488
Позволявам си да предположа, че кожата ти е по-тъмна и затова изглежда така Simple Smile
На мен не ми е светъл, но ми розовее някак. Австралийското злато ми харесва повече.

*DiDora*, при мен няма такъв ефект, но то зависи кой антелиос ползваш. Те са 100 вида.

# 489
Ми  newsm78 Не съм порцеланова, но не съм и мургава. Все едно, важното е да пази  bouquet

# 490
  • Бургас/Пз
Явно зависи от пигмента но кожата. На мен Неострата нито ми прави бял филм, нито ми розовее Simple Smile
Да ви попитам тези, които го имате дали го разклащате добре преди ползване???
Сега с него си реших проблема за градското слънце. Обаче започвам да се чудя какво да взема за плаж, защото не ми се иска да е оцветен или с какъвто и да е пигмент? Някакви препоръки за нещо така добре пазещо. От аптечните продукти съм ползвала Ларош, Еусерин, Адерма, Биодерма, Виши - от нищо не съм доволна Sad
Какво ви е мнението за Уриаж Бариерсън?? Или нещо друго?

# 491
Вземи си Дейлонг 50+ лосион ( води се за тяло) Предвид силната ми предразположеност, миналата година ме спаси от морско и високопланинско слънце, няколко пъти.  Харесва ми, защото е водоустоичив.

# 492
Какво ви е мнението за този крем, дали предпазва и намалява петната

# 493
Какво ви е мнението за този крем, дали предпазва и намалява петната
Скрит текст:
Не, поне при мен.
Един от най-безсмислените (като действие) и неприятни (като усещане при ползване) продукти, които съм купувала.

Поднових Neostrata, но понеже трябваше да правя поръчка от iherb, от чисто любопитство поръчах и:
It's Skin, 2 O' Clock Sunblock, PA+++, SPF 50+.
На първо четене звучи добре за тази символична цена. Като дойде, ще видим Thinking
Здравей, пристигна ли кремчето от ихърб? Доволна ли си?
Извинявам се много, но често преглеждам темата "в движение" и съм пропуснала въпроса Embarassed
Кремът пристигна отдавна, но в момента имам отворени 4-5 продукта и все още не съм стигнала до него...

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 09:04 от ~Di~

# 494
Diii Благодаря ти за мнението за този крем, защото много му се чудех но не бях намерила отзиви за него и не го взимах

Общи условия

Активация на акаунт