Слънцезащита 2018

• 101 049
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Понеже четох по-назад добри отзиви за Daylong, реших да ги разгледам. Харесах този продукт. Имате ли впечатления от него?
Набелязала съм си и още няколко продукта и ще ида да видя за тестери първо, но не знам дали Daylong ще открия в аптеките тук.
 -slanchevka-, колкото до детската серия, в Ремедиум ги откривам.

# 211
  • В най - голямото село
El_83 от къде си поръча Неострата? Благодаря.

http://pharmacon.bg/Physical-Protection-SPF50?search=неострата&description=true&category_id=0&sub_category=true&page=3
Обаче получавам раздразнение на очите, макар, че мажа далеч от тях....Като електроженист съм  #Crazy

Благодаря, добре че го спомена, че и на мен много козметики ми действат така. Ще се насоча към нещо друго.

# 212
Понеже четох по-назад добри отзиви за Daylong, реших да ги разгледам. Харесах този продукт. Имате ли впечатления от него?
Набелязала съм си и още няколко продукта и ще ида да видя за тестери първо, но не знам дали Daylong ще открия в аптеките тук.
 -slanchevka-, колкото до детската серия, в Ремедиум ги откривам.

Значи още не са ги махнали.Пусках поръчка преди седмица,две и ми се обадиха,за да я отменят.Казаха,че са с изтекъл срок и са ги подготвили за брак.
Днес импулсивно взех на Уриаж 1st  Mineral cream SPF 50,защото много му се зачерви лицето последните няколко слънчеви дни!Дано е ок!

# 213
  • Варна
Записвам се да ви следя. За себе си всех Неострата, ползвам и Биодерма. В търсене съм на слънцезащита за децата. И двамата с атопична предразположеност, тоест трябва да е минерален продукта. Спешно ми трябва, особено за малкия (на 2,5 годинки е), последните няколко дни бузките му порозовяха. През годините с баткото съм ползвала А Дерма (приключих с тяхната слънцезащита, защото имаше прабени), Ла рош (обрина се целия), Мустела, Юриаж. От Юриаж бях сякаш най-доволна. Иска ми се нещо, което да не прави ефект маска.

# 214
  • на дъното

Този ползвах миналата година.Добър 👍

Аз също си бях купила този миналото лято. Моята кожа е смесена, проблемна и това нещо ми дойде тооолкова тежко и мазно. Нямаше попиване колкото и да сложа. Беше сякаш съм се намазала с олио. 😁 Явно е за по-сухи кожи.
Да доста е плътен и богат крема.За суха кожа е супер

# 215
Записвам се да ви следя. За себе си всех Неострата, ползвам и Биодерма. В търсене съм на слънцезащита за децата. И двамата с атопична предразположеност, тоест трябва да е минерален продукта. Спешно ми трябва, особено за малкия (на 2,5 годинки е), последните няколко дни бузките му порозовяха. През годините с баткото съм ползвала А Дерма (приключих с тяхната слънцезащита, защото имаше прабени), Ла рош (обрина се целия), Мустела, Юриаж. От Юриаж бях сякаш най-доволна. Иска ми се нещо, което да не прави ефект маска.
Аз също купувам минерална защита за децата и всички до сега са си бели. Но слънцезащитата ми е по-важна от това как изглеждат, то попива след 20-30 мин и не е чак толкова зле. Ползвала съм на алверде, wooden spoon, alteya, но съм най-доволна от all terain, който за съжаление няма в България. Тази година съм взела на badger, но не сме го ползвали, защото имам един отворен септември и сега мажа като се наложи. Знам, че е важно да имат non-nano zinc oxide(който оставя и белия филм), на тези на wooden spoon, all terain и badger са такива. Но за съжаление от този на wooden spoon не съм доволна, изгоря големият ми син на първия плаж, въпреки редовното мазане и не многото стоене на плажа. На алтея сякаш са с нова формула, мисля да ги питам за цинковия оксид и да ги пробвам, защото съм мн доволна от останалата им козметика.
Честно казано колкото и детски слънцезащитни да съм погледнала в аптеката, нито един не е с цинков оксид(или поне не е в началото на състава, защото не се задълбавам да чета всичко)

# 216
  • В най - голямото село
Благодарение на написаното на El_83 за Неострата се спрях на Биодерма Аквафлуид. Много лека и приятна формула (за мазна и комбинирана кожа).

# 217
Може да ми се смеете дружно, но от около седмица вместо крем за ръце ползвам слънцезащитен лосион след като се загледах в разни петна и лунички и си дадох сметка колко по-стриктна съм със защитата на лицето, а за сметка на това на ръцете слагам защита кажи речи само на плажа. Та така - прерових отворените от лятото бутилки, избрах си една с прекрасен аромат и си я сложих до монитора (сега клавиатурите ми освен на манго от олиото за кожички ще миришат и на кокос! Grinning

# 218
През зимата използвах лимонов крем на Лавена едно време. Той изсветлява петънцата и е мазен и хубав.
Преди излизане 20 минути мажа лицето и ръцете.
Миналата зима правих химичен пилинг на лицето, но чак към края се сетих и ръцете да намажа.

# 219
И аз се опитвам да си мажа ръцете, обаче ми е много трудно. Мия ги често + миенето на всякакви други работи, а и до сега носих ръкавици, но сега като се постопли, започвам да слагам слънцезащита и там.

# 220
  • София
Да, това за мазането на ръцете е много добра идея и превенция от рано!
Помните старческите петна къде се появяват най-напред и с най-видими освен на лицето. Wink
Когато имах бебета още, преди доста години и излизах много на дълги разходки през деня, помня феномена пролетно време - бях винаги с  черни ръце от бутането на количката на слънце. Бях с бяло лице и черни ръце от количката. Joy Направо изсъхваха и се белеха от слънцето. Сетих се да ги мажа тогава, ама късно. То човек и за това ли да мисли тогава.... Hug

# 221
Отляха ми от този ББ крем на Kiehl’s уикенда. Като ми допадна околочния, реших да пробвам и ББ крем на марката. Пише че е с 50+ фактор. Дали мога да разчитам на него като слънцезащита:
Скрит текст:
https://www.kiehls.com/bb-cream-actively-correcting-and-beautify … f-50-pa/1201.html (съставките му са следните ACTIVE INGREDIENTS
HOMOSALATE 10%
OCTISALATE 5%
OCTOCRYLENE 5%
TITANIUM DIOXIDE 1.63%
COSMETIC INGREDIENTS
WATER
DICAPRYLYL ETHER
GLYCERIN
ALCOHOL DENAT.
POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE
ASCORBYL GLUCOSIDE
SILICA
NYLON-12
DISTEARDIMONIUM HECTORITE
TRIBEHENIN
PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE
SODIUM CHLORIDE
PHENOXYETHANOL
DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE
ADENOSINE
ALUMINUM HYDROXIDE
MAY CONTAIN
TITANIUM DIOXIDE
IRON OXIDES)
Иначе много добре ми стои на лицето и като цвят, и като консистенция. Не ми пресуши, не ми раздразни.....Чудя се дали да не си взема пълен размер на продукта. А толкова много ми отсипаха, че ще имам за поне месец от него.

# 222
  • Стара Загора
Да похваля слънцезащитния крем на Филорга UV BRONZE FACE SPF 50+. Перфектно матира и не се усеща на кожата. Самия крем е като флуид, не е мазен и не побелява лицето от него. Под него съм с крем пак на филорга Тайм филър и след слънцезащитата слагам фдт-или на Клиник или на ревлон колор стай. Тази комбинация за моята смесена кожа е перфектна. Ще видим как ще се държи в по големите жеги, но за сега съм много доволна.

# 223
Отляха ми от този ББ крем на Kiehl’s уикенда. Като ми допадна околочния, реших да пробвам и ББ крем на марката. Пише че е с 50+ фактор. Дали мога да разчитам на него като слънцезащита:
Не, защото за да е ефективна слънцезащитата, се изисква нанасянето на достатъчно количество, което е много и със сигурност няма да нанесеш достатъчно, за да постигнеш защитата описана на опаковката.  Peace

# 224
Попрочетох назад, но не успях да открия информация. Можете ли да ме посъветвате какъв слънцезащитен продукт да избера за младеж  с мазна кожа, склонна към акне.

Общи условия

Активация на акаунт