Слънцезащита 2018

• 101 006
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, препоръчайте ми някакъв anti age крем за лице с фактор. Може да не е чак 50, да речем 30. За суха кожа, обаче да е с матов завършек, а не да лъсвам с него.

# 331
  • Русе
Здравейте, спряла съм се на NUXE 30  и  piz buin 30  за лице. Но не мога да намеря тестери и ,ако някой може да ме насочи като усещане как са ще съм много благодарна. Със смесена кожа съм. Simple Smile

# 332
Момичета, препоръчайте ми някакъв anti age крем за лице с фактор. Може да не е чак 50, да речем 30. За суха кожа, обаче да е с матов завършек, а не да лъсвам с него.
Продуктите с матов завършек, определено действат силно изсушаващо. За суха кожа не мисля, че е добра идея. При пробата на два такива продукта миналата година се докарах до състояние да ме боли кожата на лицето дори при най-лек допир. А с пораженията се борих седмици наред.

Това бих препоръчала:
Korres Sunscreen Face Cream Red Grape SPF50

Добър продукт, с приличен състав. Ползвах го две лета - доволна съм. Има и със SPF 30.
А една подходяща пудра, винаги може да коригира "лъсването".

# 333
Ла Рош също имат спрей с фактор 50 и матиращ ефект, но е миналогодишен. Аз успях да си намеря и купих още един, иначе бяха изчерпани. По чуждите сайтове ги има.
Благодаря, че сподели за Филорга, обмислях да го купувам. Отказа ме Simple Smile
Кой е този крем с цинк, който спомена?

Tози:
Скрит текст:

Аз се колебя какво да си взема за тяло - на Корес, на А дерма, или това австралийски злато Simple Smile

А то защо стана толкова популярно в темата, пропусналa съм този момент   Simple Smile

Някой да е чувал за бранд Physicians formula - https://www.physiciansformula.com/ ?

# 334
  • Canada
Края на март бяхме на море, ползвах именно слънцезащитен с бронзант на Australian Gold. Споделих в темата за козметичните похождения, че никога преди не съм била с толкова хубав тен  Peace

Някое от момичетата похвали и състава на продуктите им  Peace

На Physicians formula ползвам пудрата със СПФ, но тя ми е поддържащ продукт и не мога да споделя особени впечатления  Peace

# 335
  • Prismatica Aerie
Аз се колебя какво да си взема за тяло - на Корес, на А дерма, или това австралийски злато Simple Smile
А то защо стана толкова популярно в темата, пропусналa съм този момент   Simple Smile
Австралийското злато му се чудя от миналата година, гледах клипове и четох ревюта - всички доволни.  Миоки го похвали в предишната тема - това вече ми би шута да го купя, и аз го похвалих и...и май така се популяризира Simple Smile
То е за лице конкретно.
Минералните слънцезащити изсушават доста, трябва солидна хидратация под тях.

Продължавам да харесвам Неострата, чакам и това, надявам се да ми допадне.

# 336
Аз от Нестрата съм възхитена  Laughing Благодаря, на който го сподели  bouquet
Харесва ми, че пази дори и само от светлина. Забелязвам, че наистина не ми почерняват петната като преди...дори забелязвам, че леко изсветляха, но може да си внушавам. Харесва ми, че е леко оцветен, слива се чудесно с кожата...

# 337
El, с Неострата изобщо ли не ти потъмнява лицето? Съвсем лек тен дори?

# 338
El, с Неострата изобщо ли не ти потъмнява лицето? Съвсем лек тен дори?
Аз по принцип си имам лек тен, но не. Ползвам го от зимата, но работя на висока надморска височина, където слънцето ми идва по силно и от морето....та, за сега нямам тен. Имам много пигментни петна, крема озарява лицето и не личат толкова, подновявам го често.

# 339
Tози:
Скрит текст:

Този Клиник го купих съвсем наскоро и досега съм го ползвала 2-3 пъти, мога да дам добри отзиви. Няма почти никакъв аромат, което много ми допада, и не ми дразни сухите участъци по кожата. Много добре попива в кожата, като текстура е доста течно.

Пак ще върна темата към австралийското злато, не помня дали беше обсъждано дали е подходящо ли за по-чувствителни кожи?

# 340
  • Пловдив
Точно за тях е подходящо. Аз съм с мега чувствителна кожа, за това изрових света за него.

# 341
Хора , дайте снимка на това австралийско злато, знам, че го има назад в темата ама ще ми е трудно да преровя всичко....а ако кажете и как се сдобивате с него цена няма да имате! Hug

# 342
# 343
  • до едно тепе
Видях че има детско австралийско злато. Някой тествал ли го е на децата си?

# 344
  • Пловдив
Аз поръчах и детското, но ще мога да дам мнение като пристигне.

Общи условия

Активация на акаунт