Слънцезащита 2018

• 100 913
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Днес дойде крема Биодерма хидрабио перфектьор, за сега ми харесва, лесно се разнася има лека приятна консистенция, не е мазен дори и след няколко часа кожата е гладка и нежна

# 466
Цитат

Таня 2, с каква кожа си? Цвета дали е походящ за много светла кожа?
аз съм със Светла кожа, цвета не е тъмен!

# 467
  • Prismatica Aerie
Този цвят не е подходящ за много светла кожа.

# 468
Момичета да питам лесно ли измивате вечер Австралийското злато?
Когато правя масленото измиване всичко се чисти идеално,след това тампона с мицеларна вода е чист.Обаче след измивния гел на Апивита ,който използвам ми трябват 4-5 тампона.

# 469
BubankA ще взема и аз от аквафлуида днес, защото ти чета коментарите от 2016 и 2015 че най доволна си от него. Би ли споделила сег с каква кожа си, знам че си писала със суха но може лятото да има разлика и за това да е добре. И ползваш ли крем от горе или от долу. Мислиш ли че ще ме прадпази цял ден на планина от към твоите наблюдения. Защото ще го взема без да го пробвам.

# 470
Ако някой е ползвал тези два продукта, ще се радвам да сподели впечатление. Колебая се кой от двата да избера. И двата продукта са за по-мазна кожа, с матиращ ефект.
Eucerin флуид SPF 50+
EUCERIN SUN SPF50+ гел-крем

# 471
  • Prismatica Aerie
Момичета да питам лесно ли измивате вечер Австралийското злато?
Когато правя масленото измиване всичко се чисти идеално,след това тампона с мицеларна вода е чист.Обаче след измивния гел на Апивита ,който използвам ми трябват 4-5 тампона.
Почиствам го с хидрофилно олио, но аз винаги правя т.нар. маслено почистване вечер. С пенообразуващо не съм и пробвала, водоустойчив крем е все пак.

# 472
Миоки, Таня 2, Catalano благодаря ви за отговорите и коментарите!  Май все пак ще си взема флуида на Биодерма неоцветен. Искаше ми се тониран продукт, но явно за много светла кожа няма подходящ:disappointed:

# 473
  • Prismatica Aerie
Живанк@, аз съм с Neostrata Sheer Physical Protection SPF50 и Australian Gold Botanical SPF 50 Tinted Face Lotion - адаптират се към цвета на кожата и не са ми тъмни.
Понятието "бяла кожа" е общо-взето субективно себевъзприемане - всъщност много малка част от хората са с наистина бяла кожа. На теб безпрекословно ти вярвам, защото си от моя сектор - бяла, рижа с лунички Simple Smile При нас бяла значи наистина бяла, не просто светла.

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 17:05 от Catalano

# 474
Ernestina, аз също правя маслено почистване вечер и след това с меко, непенещо се, кремообразно измиващо. От пенещите се ми се пресушава много кожата вече и от около година не ползвам такива. С горния метод, всичко пада и не остава следа от черно/жълто по тампоните с мицеларна вода.

Ско, аз имам малкия флуид. Матиращ е, да. Не оставя бял филм, но при нанасяне силно мирише на алкохол + този алкохол е денатуриран, който има сушащо действие.

Живанк@, не е лош Биодерма аква флуида. Оставя ми лек бял филм на мен, но като попие се разсейва, освен това няма денатуриран алкохол като в любимия ми Антелиос, така че ще си взема пак и ще ги редувам.

# 475
Пристигна ми това:
Biore UV Aqua Rich Watery Essence SPF50+/PA++++

Не знам да го започвам ли, че имам почти съвсем пълна туба с PIZ BUIN, а срокът му бил една година след отварянето.

# 476
  • Бургас/Пз
Живанк@, аз съм с Neostrata NeoStrata Sheer Physical Protection SPF50 и Australian Gold Botanical SPF 50 Tinted Face Lotion - адаптират се към цвета на кожата и не са ми тъмни.
Понятието "бяла кожа" е общо-взето субективно себевъзприемане - всъщност много малка част от хората са с наистина бяла кожа. На теб безпрекословно ти вярвам, защото си от моя сектор - бяла, рижа с лунички Simple Smile При нас бяла значи наистина бяла, не просто светла.
Каталано, Неострата е оцветен продукт, който се адаптира към кожата и няма различни видове цветове, нали така??

# 477
  • Пловдив
Точно така😊

# 478
  • Prismatica Aerie
Каталано, Неострата е оцветен продукт, който се адаптира към кожата и няма различни видове цветове, нали така??
Това е продуктът, няма различни цветове.

# 479
  • Бургас/Пз
Това е продуктът, няма различни цветове.
Да, като гледам опаковката моят е същия. Просто се изненадах, че кремът не е бял, а има леко оцветяване. Това обаче се оказа перфектно, защото се слива идеално с тенът на лицето ми.

Общи условия

Активация на акаунт