Слънцезащита 2018

• 100 917
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Понеже няма как да подновявам крема си под грима, в чантата си това лято ще си нося слънцезащитна мъгла и така се надявам да се справя.

# 556
Момичета споделете се, ако някой ползвал това:
 https://sopharmacy.bg/la-roche-posay-anthelios-xl-ultra-light-fl … d-spf50-50ml.html
И това:
https://sopharmacy.bg/la-roche-posay-anthelios-ac-matte-fluid-an … e-spf30-50ml.html

как са, пазят ли хубаво от слънце? Мерси предварително!

# 557
За Австралийското злато - определено не е моята слънцезащита. Със сухата ми, свръхчувствителна кожа не се сработи никак, както и подозирах.

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 14:22 от ~Di~

# 558
  • София
kopche, в описанието на продукта -> Mehr lesen - там пише, че е wasserfest. Hug  Oбаче аз бих предпочела, ако един продукт е такъв - да ми го пише на опаковката!
Ааааа, да! Намерих! Благодаря!  Simple SmileТо в скритият текст било! ooooh!
Абсолютно си права! Обикновено това производителят, когато наистина го има, не се щади, да го посочи и на опаковката си! Naughty
Аз знам колко е водоустойчив! Crossing Arms Пада като лугава диря след морска баня. Close
Но за себе си си дадох обяснение, че след като се води за чувствителна и акнеична кожа, то водоустойчивостта ще води до проблеми при тези кожи съответно и приех философски този факт и се примирих. Но упрекнах себе си, че не чета опаковките хубаво! Tired

# 559
За Австралийското злато - определено не е моята слънцезащита. Със сухата ми, свръхчувствителна кожа не се сработи никак, както и подозирах.

Ако някой се интересува - в темата за размени е  Tired
Аз слагам отдолу такъв крем и е много добре, иначе ми суши. Ако не намериш кой да го вземе, може да пробваш.

# 560
  • Варна
 Писах,писах и накрая уж натиснах публикувай и всичко се загуби  ooooh!
Накратко исках да споделя за Екрана и консултантката от Шотландия.Писах по-назад,че при мен е добра основа за грим.Отгоре слагам ФДТ или СС крем с висок фактор и отивам на работа с колата.Вечер подновявам с пудра с фактор, влизам в колата и в къщи.
Ако се разхождам в морската или по центъра в часовете със силно слънце ,разбира се ,че няма да го ползвам.Така че нека всеки сам да си прецени градската среда  Wink
Замислих се и какво бих правила,ако работата ми изискваше движение.За себе си знам,че без нещо оцветено на лицето не бих излязла.Затова ще си взема добра слънцезащита със цвят,малко спирала и червило и това ще ми е гримът.Ще намеря начин за подновяване - мицерална вода,почистващи кърпички за лице...Знам,че е трудно.Всички пишещи тук държим на външния си вид,но пълно щастие няма.Едното ще е за сметка на другото.Не бих напуснала работа,която ме удовлетворява само ,защото не мога да ходя гримирана,както аз си искам.

# 561
  • Prismatica Aerie
Ди Hug аз също съм със суха кожа, ползвам третиноин, който води до белене и изсушава допълнително. Под Златото ползвам този крем и ми е добре. Преди слагах хидратиращ крем на Ла Рош и Бепантен Сенсидерм - също ми беше комфортно.

# 562
Благодаря на Catalano и Миоки!

Ernestina, аз също правя маслено почистване вечер и след това с меко, непенещо се, кремообразно измиващо. От пенещите се ми се пресушава много кожата вече и от около година не ползвам такива. С горния метод, всичко пада и не остава следа от черно/жълто по тампоните с мицеларна вода.

Ско, аз имам малкия флуид. Матиращ е, да. Не оставя бял филм, но при нанасяне силно мирише на алкохол + този алкохол е денатуриран, който има сушащо действие.

Живанк@, не е лош Биодерма аква флуида. Оставя ми лек бял филм на мен, но като попие се разсейва, освен това няма денатуриран алкохол като в любимия ми Антелиос, така че ще си взема пак и ще ги редувам.

# 563
Ди Hug аз също съм със суха кожа, ползвам третиноин, който води до белене и изсушава допълнително. Под Златото ползвам този крем и ми е добре. Преди слагах хидратиращ крем на Ла Рош и Бепантен Сенсидерм - също ми беше комфортно.

Ако някой се интересува - в темата за размени е  Tired
Аз слагам отдолу такъв крем и е много добре, иначе ми суши. Ако не намериш кой да го вземе, може да пробваш.

Catalano, Миоки, благодаря ви много Hug Hug Hug Но категорично приключих с експериментите!
Понеже бях подготвена психически, че ще "суши", "прескочих" ежедневните кремове/серуми и пр. и за основа сложих директно крема, което ме спасява, когато имам проблеми:
Крем за лице с лайка и невен
Изчаках да попие добре и след това нанесох "златото". Точно след има-няма два часа вече ми беше дискомфортно. Едва изтърпях да се прибера и да го махна от лицето си. А последствията са налице Cry

# 564
Минутка за реклама: днес купих от Ремедиум Bariesun спрей 50-и фактор на Юриаж (този, който е в метална бутилка като термална вода) и ми подариха огромна плетена плажна чанта с ананаси Simple Smile
Та ако на някого му трябва тоя фактор, може да се възползва.

# 565
Коя в темата за размени?

# 566
  • Шотландия
Балеринка, много съм съгласна с тебе, все има някакъв компромис.
Понеже имам още от Екрана, уж малка опаковка взех, днес го мазах него. Само на мен ли ми се виждат много продукти тези? Сутрин мия лице, после през 5 минути - тоник, серум, овлажнителен крем (моят се оказа с фактор 20), въпросният Екран,  на шията, деколтето и откритите части на ръцете ми е по-лесно, че там не слагам грим - само мажа слънцезащита и това е - и тръгвам на работа, като пристигна, вече на място слагам ФДТ или ББ крем (в момента е с фактор 30), Следобяд пръсках отгоре на всичкото с мъглата на Филорга, дето я закупих и нея в умопомрачението си преди дни. Много лека ми се видя, кожата само стана като леко влажна, хареса ми на усещане, но не знам дали осигурява някаква защита, уж е фактор 50.

Бях се засилила да пробвам австралийското злато, като писахте, че за сухи кожи е проблематично, направо ме отказахте. Някакъв Ла Рош ще взимам определено, ама не мога да реша - толкова са много.

# 567
Мила с Ла Роша няма да сгрешиш! Simple Smile Не мога дати препоръчам, защото моята кожа пък е нормална към мазна, та търся висок фактор и лек крем, за да не лъсна! Обикновено до май е добре, но от юни тук става много горещо и лицето ми се поти под слънцезащитата!

# 568
Не знам темата само за мазила ли е, но да ви питам закупих туй чудо вчера (SPF 50 дори) Joy. Не знам до колко ще ме предпази, но определено мисля лятото да се друсна с него. Ако видите такава стрина с подобна шапка, да знаете че съм аз. Направо се чудя какво да се правя. Въпреки цялата мазаница от сега, гледам петното ми мелазма взе да избива. Само с крем няма да стане мойта работа. Хем не искам да ми мачка косата шапка, хем пък трябва да нося+крема. И загледах тая козирка. Доста е широка отпред.

Скрит текст:

# 569
Само едни овърсайзд очила ти трябват и ще го докараш до корейка от южна Калифорния Wink

Но мисля, че можеше да инвестираш в нещо още по-сериозно... кат ще е гарга Grinning

Grinning Нали приятелската ми закачka се чете като такава Grinning
https://www.amazon.com/Solar-Face-Shield-Protection-Protector/dp/B0049H2KCG

Днес при нас удари за 1-ви път 28С (в понеделник беше 2-3С) и всичките ни азиатки се разхождаха с козирки И чадъри, щото хич не им дреме какво щяла да каже съседката (за разлика от нашего брата, пардон, сестра Wink ) Съседките така или иначе най-вероятно пазаруват корейска козметика за избелване, докато корейско-японската ни диаспора се мери коя е по-по-най бяла и охиалуронена Grinning

https://www.vogue.com/article/korean-it-girls-models-skin-sun-pr … auty-soo-joo-park

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 04:54 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт