Слънцезащита 2018

• 100 869
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, да ви питам вие през колко време ексфолирате кожата на тялото, когато ходите на плаж или солариум??

Стандартно ексфолирам един път на седмица, ама яко, с утайка от кафе + кокосово масло. В деня за миене на банята Laughing , като гледам и да е в деня преди ходене на солариум. И един-два пъти седмично гледам да направя dry brushing.

# 646
  • Бургас/Пз
Вики75, да запазя придобит тен Simple Smile Аз също пазя лицето и косата. Ще имам абитуриентка в края на месеца и започнах да ходя малко на солариум. Не съм ходила повече от 15 години, понеже живея на морето. Но тази година слънцето нещо закъсня и опрях до солариума. Направих 5 пъти през 3-4 дни и вече ми харесва тена. Сега мисля да ходя само веднъж седмично и ми се иска да го запазя за повече време. Simple Smile Имам копринена ръкавица, но ме е страх да не ми дойде много хард с нея, но ще пробвам.

bambinnah, благодаря. Интересно ми стана с утайката и кокосовото масло Simple Smile А сухото четкане отделно извън ексфолирането ли го правиш? Т.е 1 път ексфолираш и правиш също и сухо четкане в една седмица Simple Smile

Николаева, аз също се сдобих с петна след Еусерин  Peace

# 647
Ani щом ще ходиш веднъж седмично, преди да отидеш деня на солариум ексофолирай. Няма да го загубиш тена, щом плануваш да ходиш. Спреш ли да ходиш и тена заминава, независимо дали ексфолираш или не.

Но май малко си ходила и някак си много на бързо, та не знам пък и аз...Но той тена се формира на дълбоко в слоевете на кожата. не е като боя да го махнше с едно търкане. Абе мисля, че щом плануваш ходене поне по един път седмично, няма да имаш проблем с ексфолирането.

Последна редакция: пн, 07 май 2018, 18:47 от vici75

# 648
  • Бургас/Пз
Ani щом ще ходиш веднъж седмично, преди да отидеш деня на солариум ексофолирай. Няма да го загубиш тена, щом плануваш да ходиш. Спреш ли да ходиш и тена заминава, независимо дали ексфолираш или не.
Благодаря Simple Smile ще ходя поне до края на месеца,за да го поддържам. После вече се надявам да е се е стоплило за плаж Simple Smile

# 649
Ее, задържа се тенът от солариум де, това са УВ лъчи, не е кремче.

Дам, имам кафе машина и то за 2-3 дни се събира достатъчно за пилинг на цялото тяло. Правя го най-накрая, точно преди да изляза от душа - по този начин си спестявам и нанасянето на лосион след баня, хах!
Интересното е, че поизбеляха стриите сякаш заради кокосовото масло.
Сухото четкане е отделно от пилинга, да, то е много полезно за засилване на кръвообръщението, а аз контрастни душове отказвам да правя.
Имам слонска кожа и не ми пречи, по едно време се сурках и с ръкавица през два дни. Smile

# 650
  • Бургас/Пз
И аз имам кафе машина Simple Smile ще пробвам със сигурност. Да видим после кой ще чисти банята  Laughing Mr. Green

# 651
vici75, беленето с крема на Ла Рош започва при мен след 15 мин., какво мазане наново? Мъка е, защото сменят формулите нон стоп и винаги развалят нещата. Иначе изобщо не бих търсела нищо ново, ако съм доволна от нещо, си го ползвам.

# 652
Мислех си, че вече почти никой не ходи на солариум... не знам защо си го причинявате а после борба с бръчки и отпусната кожа, да не говорим за рак на кожата... Rolling Eyes
Един крем за изкуствен тен би бил много по-щадящ.

Съжалявам за мрънкането, но не мога да се въздържа.

# 653
  • На ръба..
При подновяване на Неостратата, почиствате ли предишния слой или може да се наслагва?
Изглежда нея ще Си поръчам утре.

# 654
Мислех си, че вече почти никой не ходи на солариум... не знам защо си го причинявате а после борба с бръчки и отпусната кожа, да не говорим за рак на кожата... Rolling Eyes
Един крем за изкуствен тен би бил много по-щадящ.

Съжалявам за мрънкането, но не мога да се въздържа.

За солариум - затова в скрит текст, че верно не му е мястото на това тук:

Скрит текст:
Кремът е щадящ, но също така половината време можеш да се окажеш като петниста хиена или откровено оранжева на кокалчетата на ръцете, по разни сгъвки, пада неравномерно, ръцете са винаги, ама винаги поне с 3 тона по-бели от останалото тяло и т.н., и т.н.
И това след лудо ексфолиране (2-3 пъти на седмица), яко хидратиране и с лосион, и с кокосово масло, нанасяне и втриване с правилната ръкавица, дори никога не спя с такъв продукт, както правят масово. Крайният резултат никога не е ясен, а елементът на изненадата в това отношение не ми е по вкуса въобще.
Преди две лета се клепах, може би ще пробвам пак, защото и аз се притеснявам от солариума дългосрочно.

Още не съм пробвала прехваления loving tan, ама колко да е по-различен от разни други мусове.

Лицето не е необходимо да се пече, разбира се, и може да се избегне наистина.

Последна редакция: пн, 07 май 2018, 20:26 от bambinnah

# 655
vici75, беленето с крема на Ла Рош започва при мен след 15 мин., какво мазане наново? Мъка е, защото сменят формулите нон стоп и винаги развалят нещата. Иначе изобщо не бих търсела нищо ново, ако съм доволна от нещо, си го ползвам.

marigold при мен беленето почва по някое време през деня и това е само с този течния флуид 60 фактор. Гледам другия тонирания, горе долу бива, макар че и той като позасъхне отива в бръчки и пори.

Миоки аз ходя един месец на солариум преди лятото и после спирам на пълно. Даже ако не знаеш няма и да забележиш че съм ходила. Съвсем лек тен правя. Бяла си оставам, леко матова само. Дрехите по добре ми стоят летните и спайдър вените се заличават малко. За това ходя аз.

# 656
  • Prismatica Aerie
При подновяване на Неостратата, почиствате ли предишния слой или може да се наслагва?
Попивам със салфетка лицето и нанасям. Ако съм се прибрала и пак се налага излизане - почиствам с мокри кърпи.

Солариум изобщо не ми се коментира в тема за слънцезащита Smile

# 657
Неостратата и всички тонирани кремове аз подновявам без да бърша нищо преди това. Те не са толкова пигментирани като ФДТ, така че няма нужда да се бърше нищо принципно.

Постът ми изобщо не е за отваряне на спор/дискусия за/против солариумите, просто искам да го спомена, за тези които се колебаят или не знаят за това и  го слагам в скрит текст.  bouquet
Скрит текст:
А бе аз разбирам, че лекия тен скрива недостатъци и придава по-здрав вид на кожата, обаче щетите които нанасят УВ лъчите не се виждат веднага, а след време и те са отпусната кожа, бръчки и кафяви петна.

Разбира се после даваме сума ти пари за кремове, помади и естетични корекции за да поправим щетите които в повечето случаи са непоправими  Tired

Да не говорим, че с това ексфолиране преди процедура, махате горния слой на кожата който до някаква степен защитава новичката отдолу.

# 658
Момичета, купих за тялото слънцезащита на ДМ, някой по напред беше писал, че е доволен.....50 фактор дано не съм сгрешила! Praynig

# 659
Съжалявам, че и аз спамя, но преди години през зимата ползвах известно време автобронзант за тялото. Имам чувството, че и от него точно както от слънцето започнаха за ми стават лунички по ръцето и спрях и това.

Общи условия

Активация на акаунт