ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ - сезон 5

• 84 346
  • 658
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Тенденцията е от година на година да стават все по-скучни сезоните. И да се налага да канят участници, защото няма кой да им се явява на кастингите. Всъщност, не че няма талантливи хора, а защото повечето биват бързо забравени, победителите също не се развиват. Единици са тези, които успяват, и то не трябва да са по-добри от продуцентите си, които ако са певци, няма да им предоставят възможността да изпъкват повече. А с клаузите и уловките на тези формати, нормално да няма кандидати за участие. Познавам няколко участника от предни формати, и не само тук са се явявали, не са известни, някои даже не се занимават професионално. Но други пък си работят това по пиано барове и пр., и се справят много по-добре от половината тук. Та така... истински певци търсете повече в ъндърграунд средите, където не продават неща от сорта на "яката дупара" и "джан-джун".

# 541
Каква е тази песничка? Все едно съм в Слънчев бряг през 1963 г.

# 542
Това беше най-отвратителното изпълнение на "Вървят ли двама", което съм чувала някога. Всъщност не толкова изпълнението,  по-скоро аранжиментът беше ужасен, кошмарен.
Искам Оливия или Рафаел да победят - слаб формат, слаб победител.
Лечев не можа ли по-неподходяща песен да избере на Ния???

# 543
  • Испания
Любима песен на "Обичайните заподозрени". На Ния ѝ беше ниско.

# 544
И от избора на Иван Лечев съм разочарована.
Все пак искам Ния да победи.

# 545
На Ния вместо да ѝ дадат някое парче на ФСБ, ѝ дават песен, която е веселяшка, забавна, но какви гласови данни може да покаже. Звучи несериозно като за финал.

# 546
Това сега песен за финал ли беше?

# 547
  • Испания
Каква е тази песничка? Все едно съм в Слънчев бряг през 1963 г.

Заповядай:

# 548
  • DE
Поредния треньор закопал участника си с избор на песен. Ужасен ужасон ooooh!

# 549
Браво на Лечев за избора на песен!!!!
Камелия и цялата публика се кефеха, а Поли от лиготия май падна

# 550
Уф, не беше подходящата песен за финал. Но все пак, аз съм за Ния.

# 551
  • Бургас
Какво беше това продуктово позициониране на Вълдобрев?Очаквах повече...

# 552
  • Испания
Лечев заложи на позната песен, която би накарала хората да гласуват. Беше много неподходяща за Ния.

# 553
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Песента на Вълдобрев е симпатична, но не е за финал на ГБ. Какво поле за изява дадоха на Ния. Чухме ли въобще гласа ѝ....Някоя от двете госпойци гласят за победител....Пфу!!!!!!!!!!!!!

# 554
  • София
Песента не беше за Ния, но аз я харесвам, има заряд.

Общи условия

Активация на акаунт