ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ - сезон 5

• 84 349
  • 658
  •   1
Отговори
# 585
  • Испания

# 586
  • София
Ето това вече е добра подбрана песен. Дано се справи.

Колко годишна е Ния?

# 587
Браво на Лечев! Прекрасен избор за Ния!
Според мен Виктория пее по-добре, но е много важно каква песен ще ти изберат, за да покажеш глас!!!!
Браво на Ния

# 588
Последното изпълнение на Ния беше брилянтно Flowers Hibiscus

# 589
  • Испания
Браво на Лечев! Прекрасен избор за Ния!
Според мен Виктория пее по-добре, но е много важно каква песен ще ти изберат, за да покажеш глас!!!!
Браво на Ния

Напълно съм съгласна с теб. За мен и двете нямат никакво излъчване. Много по-малко - Ния.

Но беше по-доброто изпълнение.

# 590
  • Бургас
Хубаво  изпя "Остани" Виктория, но я огруби някак. Ния ми харесва повече, с такава лекота пее, докато Викито някак  ми се напъва все да изкара емоция...

# 591
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Е, понякога и племенниците могат да пеят.....Ния си е Ния......Всичко друго оттук нататък от ''Ния- победител'' ще е уйдурма и зверска спекулация....

# 592
Николай Арабаджиев е автор на музиката на "Остани", а не Тончо Русев.

# 593
  • София
За мен Ния е еднозначният победител. Много харесвах и Никола от отбора на Лечев, жалко, че заради правилата на шоуто се наложи да отстъпи място на Оливия, например.
Ния е с много специфичен тембър, владее си гласа и пее красиво.
Виктория не успя да ме трогне с песента на Паша Христова.

# 594
  • Испания
Е, понякога и племенниците могат да пеят.....Ния си е Ния......Всичко друго оттук нататък от ''Ния- победител'' ще е уйдурма и зверска спекулация....

Не съм казала, че не може да пее, моля.

# 595
На Ния това и е хубавото - пее, все едно не е нищо особено да изградиш така песента и всеки би се справил. Ама не би.

# 596
  • Испания
Николай Арабаджиев е автор на музиката на "Остани", а не Тончо Русев.

Така е.

# 597
  • Sofia
За мен лично, предишното солово изпълнение на Ния беше по-въздействащо. Аз бих разменила местата на песните.

# 598
Ния била на 22 години. Изглежда на много повече.

# 599
Поли дали си вярва, като каза, че това е най-силният финал на риалити формат в България? Аз пък по-слаб финал не съм гледала.

Общи условия

Активация на акаунт