🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 4)

• 162 993
  • 1 832
  •   1
Отговори
# 60
Вече не се гримира при него. Peace

# 61
Поразгледах й профила. Явно наистина много я е вълнувал въпросът дали ще спечели. След всяка вечеря на другите от групата, е поствала нещо от сорта: "А какво мислите за тази вечеря?" Simple Smile))

# 62
  • в резерват
Дано довечера да има и забавни моменти в предаването.

# 63
  • София
Записвам се и аз, тази седмица ще е голям сеир. Grinning

# 64
Сега попаднах на този клип, ако имате време го изгледайте Peace

https://www.facebook.com/CatalinMonacoMonteCarlo/videos/10155717215279724/

# 65
Висш пилотаж, какво общо има с черешката?

Вярно е, че човек ако иска да впечатли е необходима подготовка и проучване.
Дори в средностатистически 5 звезден ОИ се стараят и презентацията да е на високо ниво.

Скрит текст:
Това са професионалисти, а в черешката все пак са хора, които не са готвачи и не са учили за това.
Иначе такива клипове има много в нета и всеки може да намери, ако се интересува, дори цели тюториълс как се правят определени неща. Мастър шеф. bouquet

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 15:41 от Stardust@

# 66
Висш пилотаж, какво общо има с черешката?

Доста неща нямат общо с черешката, а се коментират в темата!

В клипа поне се показва храна и презентация! Peace

# 67
Явно Лорчета,Златки,Дебори нищо няма да са пред това,което предстои:

https://www.facebook.com/VALENTINKULAGIN/posts/10211767405766125 … D&pnref=story

# 68
  • На ръба..
Не мисля, че такива грозни сцени трябва да се излъчват, все пак е вид семейно предаване Черешката.
Мисля, че в предния сезон имаше случай с един участник и заради неговите/нейните капризи бяха снимали наново цялата седмица без този участник /смениха го/.
Помните ли кой беше участника, наскоро се замислих, но не можах да се сетя?

# 69
Вихра Петрова/ бивша Христова.

# 70
  • София
Вихра я бяха сменили, но не знам дали е било заради нейни капризи или поради друга причина.

# 71
Не е заради капризи, поради лична. И много добре направи!

# 72
Да, така е, из профилите си постоянно рекламират нещо - козметика, аксесоари за фитнес, дрехи, добавки, напитки, храни и услуги, почти всеки пост е рекламен.

Да, да... Четете трола и й се връзвайте. Това е България и те не са Ким Кардашиян - тук рекламата става на бартер - те им подаряват 2 опаковки мигли, а онази простата се снима. Иска им се да са Ким Кардашиян и да прибират половин милионче от реклама, хъхъ.

Няма нужда да са Кардашиян, нито Меган или Кейт. Няма как и да стане в бедничка страна като нашата. Хайде да не хвърчим в облаците? Важното е, че се прави масово и според мен е срещу заплащане, а не бартер. Аз следя профила на Поли Генова и тя методично пуска снимки с марка цигари. Същите рекламира и НиЛо-то. Може да е за хонорарчета от по 100 лева на снимка, но са си хонорари. Едва ли Генова получава само кутия цигари за деня. Следя и Лили Иванова - там веднъж седмично има снимка на букет от ателие. Едва ли приема да го прави заради букета. Отделно, нека не изместваме фокуса: Рекламират се все гримове, дрехи, таксита, обувки, очила и таргетът са деца на по 12-15 години - ей това е нещото, което ме вълнува, а не милионите на простакелите Кардашиян.( Поли с цигарите е разочарование за мен.)

# 73
Това съм го пропуснала. Може ли повече инфо какво се е случило с Вихра, когато е участвала в Черешката?

# 74
Аз не си спомням Вихра да е участвала в Черешката. Най-вероятно е отказала заради Ирина. Последната два пъти участва и вторият път спечели. Обяснимо е защо не иска подобни срещи Вихра.

Общи условия

Активация на акаунт