🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 4)

• 162 996
  • 1 832
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Тъй като видях доста предложения за салати, може да ги дадете и в темата:

http://old.bg-mamma.com/?topic=998042;topicrefid=3

# 46
Участниците могат да "взаимстват" доста салати от посочената тема.
Както и от темата за аранжиране на маса, там има 1-2 потребителки със страхотни идеи - красиви и вкусни.

Гледала съм няколко издания на английското dine with me и е още по-зле. В повечето случаи участниците правят супер елементарни и смотани ястия, а за домовете им не ми се коментира. Рядко има попадения.
Никой не посреща в заведение и никой не осъжда дома на друг участник.
Имаше един образ, на когото жена му беше българка, направи кисело мляко с кисели краставички и копър и го поднесе като уникална екзотика.

# 47
Гледайки промото седя и си мисля, къде точно "виреят" тези хора? Къде ги намират, пък и известни били? Такива ли ще бъдат звездите на утрешния ден? Аз ли съм остаряла? В  резерват ли живея и не срещам такива екземпляри?

Ей така седя си и си мисля. Надали ще гледам тази седмица. Но ще Ви чета от време на време Simple Smile

България е малка държава и няма толкова "вип-ове" и това налага да канят и плеймейтки и други подобни.

В България е лесно такива момичета да станат известни и едва ли не ВИП. В Германия избират плеймейт момиче всеки Месец, но нито една от тях не става известна, не я канят по предавания и тн... Това че някоя си е показала циц*те, не би трябвало да значи, че заслужава да бъде наречена ВИП.
Ци*и всички имат.

# 48
Да, така е, из профилите си постоянно рекламират нещо - козметика, аксесоари за фитнес, дрехи, добавки, напитки, храни и услуги, почти всеки пост е рекламен.

Да, да... Четете трола и й се връзвайте. Това е България и те не са Ким Кардашиян - тук рекламата става на бартер - те им подаряват 2 опаковки мигли, а онази простата се снима. Иска им се да са Ким Кардашиян и да прибират половин милионче от реклама, хъхъ.

# 49
Алфредо Торес, Люси Иларионов, Валентин Кулагин, Нора Недкова и Борислава Стратиева изненадват зрителите с екзотични и провокативни менюта.
... Във вторник един от най-успешните режисьори в България – Люси Иларионов, ще се развихри в кухнята. Той ще “режисира“ четиристепенно меню в лек американски стил за своите гости. Люси ще домакинства в обстановка, съчетаваща уют и професионализъм. Плата от вкусни предястия, богата салата, лек десерт, основно ястие и изненада под символа на американското знаме ще разведрят обстановката и ще оставят гостите на любезния домакин без дъх.
Това подчертаното как го разбирате, ако въобще го разбирате! Щото аз не Simple Smile Символ на американското знаме!?
И въобще какво ще търсят под американското знаме!?
Освен ако не ги подгонят нашарени индианци, други изненади под символа на нечие знаме не приемам Mr. Green

# 50
Просто ми е гадно да копирам и да сложа поста на Кулагин тук,от Фейсбук.За Нора,ужасни обидни думи,в негов стил е.Ужас...
Моля копирай - не всички влизаме във Фейсбук.

И в предната тема имаше един пост, че Златка писала нещо във Фейса, явно огорчена от Юлиана, но без цитат какво точно е написала. Хубаво е като се пишат такива неща, да се изписват докрай.

# 51
Може развъдник за коне да е рекламирала.
Прилича  ми на кон или на травестит не може за 5г да си тъп като галош, а сега да имаш претенции до небето, те нея са я правили докато са похапвали кедрови ядки.Убива ме тази снобария тя боб не яде и не пърди.

# 52
Да, така е, из профилите си постоянно рекламират нещо - козметика, аксесоари за фитнес, дрехи, добавки, напитки, храни и услуги, почти всеки пост е рекламен.

Да, да... Четете трола и й се връзвайте. Това е България и те не са Ким Кардашиян - тук рекламата става на бартер - те им подаряват 2 опаковки мигли, а онази простата се снима. Иска им се да са Ким Кардашиян и да прибират половин милионче от реклама, хъхъ.
А не, милионче... някакви дребни суми или срещу подаръци, общо взето, и аз така го виждам. Мегз е отделно, тя си ползва профилите да си рекламира вноса, продава и прибира пари, колко - идея нямам. Но е факт, че много често около огъзените снимки на по-популярните се въртят разни стоки, които се рекламират. Вкл. ПР-агенциите много ухажват влогърите, които постоянно бълват реклама на неща.

# 53

А не, милионче... някакви дребни суми или срещу подаръци, общо взето, аз така го виждам. Мегз е отделно, тя си ползва профилите да си рекламира вноса, продава и прибира пари, колко - идея нямам. Но е факт, че много често около огъзените снимки на по-популярните се въртят разни стоки, които се рекламират. Вкл. ПР-агенциите много ухажват влогърите, които постоянно бълват реклама на неща.

Да, но не плащат, а подаряват продукта, който рекламират. То голямото чудо Мегз да ти подари рокля за 3,99 долара - да не знаеш къде да излезеш с този парцал, защото с фотошоп изглежда добре, но иначе...

# 54
Просто ми е гадно да копирам и да сложа поста на Кулагин тук,от Фейсбук.За Нора,ужасни обидни думи,в негов стил е.Ужас...
Моля копирай - не всички влизаме във Фейсбук.

Предполагам е това

Скрит текст:
Мис 'СЕЛО' 2017 - Норка Неткова и нейната пи ар-ка Polina Cvetanova, за която Норка разказва навсякъде с охота, че й платила 1200 лв. (от съмнителните си доходи), за да се пише за нея по сайтове и да се пише каквото поиска тя..
Тези две 'дами', ПРОДЪЛЖАВАТ да бълват НЕВЕРНИ и ЛЪЖЛИВИ статии по мой адрес. А именно, че ме пребила, че съм ревал като жена, че сме си скубали косите и т.н. измишльотини, които могат да бъдат съчининени само от ЕДИН НЕДОРАЗВИТ МОЗЪК, ПОМЕЩАВАЩ СЕ В 130 САНТИМЕТРОВО ТЯЛО!!!
<Поли, с тези мръсни пари ли ходиш по почивки?!?!?>
Поне се напънете и си заслужете парите с малко по-интересни истории. Иначе е чудесно, че пишете за мен, без аз да плащам масрафа, а друг.
-------------------------------------------------------------------------------------
Аз съм си бил правил пи ар на нейн гръб, твърди известната от 1 месец и то само с простотия и издънки по тв предавания...?! Която си плаща, за да е известна. OMG
Затова ли всички статии са само срещу мен?!
Не смятам, че която и да е жена, може да набие мъж, та дори и тя да изглежда като травестит, като съмнителната 'миска'.
На заплахите й със варненски и бургаски батки - не се впечатлявам. Ако нещо ми се случи - тогава ще го мисля.. Знаят кой да търсят.
Аз няма да я бия, защото не бия жени, така съм възпитан, а и тя горката си е достартъчно очукана от живота!
Както знаете - няма по-голяма сила от тази на правдата!
Силните характери, нямат нужда от юмруци, за да наказват!
-------------------------------------------------------------------------------------
Искам да помоля всички журналисти, които им е останала капка достойнство, защото знам колко е трудно да запазиш достойството си, когато работиш за 800 лв. и имаш нужда от пари.. Да спрат, ДА ОБСЛУЖВАТ интересите на този пигмей с 2 гънки на мозъка, за да не се излагат на първо място като професионалисти и на второ - да не уронват авторитета ми, който аз, за разлика от нея - имам. През целия си живот се опитвам да живея достойно, изкарвам парите си с честен труд, за да бъда принизяван до това дребно, древно и изключително базистно, ниво! Всички, които от тук нататък ще се асоциират с нейното име, не могат да бъдат нищо друго освен ЖАЛКИ. Ще се радвам на цялата подкрепа на моите приятели, последователи и всички, които харесват моята работа. Аз, за разлика от тази жена, имам привърженици и хора, които ме харесват, не само защото искат да се възползват от мен, а защото подкрепят таланта ми, енергията и обичта, която влагам във всичко, което правя.
Срещу мен се подготвя журналистическа, ЧЕРНА, кампания, така че ще имам нужда от вашата подкрепа! Благодаря!

Тук един клип с работата му като гримьор - мале, колко кит сложи на лицето на жената Sick
https://www.facebook.com/HouseOfKulagin/videos/1626829974065690/

# 55
Запис в новата тема. Тя се очертава по интересна от самото предаване. Моето дете гледа предаването, но тази седмица май ще си я спестим, от промото само простотии ще са.

# 56
А ето какво е писала Златка в профила си:

"Благодаря сърдечно за поредното признание. Трофеят от "Черешката на тортата" се нарежда сред най-сантименталните за мен. Като всеки човек, и аз имам своите победи и падения. Всъщност, най-важното, което разбрах, е, че и в двата вида моменти до теб трябва да са подходящите хора. Уви, невинаги имаме правото да ги избираме. Въпреки многото препъникамъни и фалшиви персони, посветени на интригите, победите ми са много повече от загубите. Още едно на нула за мен."

https://www.facebook.com/zlatka.dimitrova.dimitrova/

Всъщност иначе доста грамотно написано.

# 57
И аз да се включа в дискусията за салатите, че леко ви изпуснах от вчера  Laughing
Нормално е не всичко да се харесва не на всеки, както в случая Манчев не долюбва авокадото, а Златка зелената салата. Но не разбирам защо трябва да налагат мнението си като меродавно? Коя е Златка, че да е толкова категорична - щом е зелена салата и тя не консумира, значи и вечерята не става. За това си имаше нейната вечер, сготви си нещата, които харесва, гостите ги оцениха, ние като зрители - също и си взе плакета. Не беше нужно да повтаря всеки ден до втръсване.

Аз лично обожавам всякакви треволяци (по Антон Стефанов) без рукола, макар да е супер модерна. Вкъщи не я купувам, не я ползвам, но когато съм на гости я консумирам без да правя фасони и подмятания. На мен пък шопската салата не ми е по вкуса. Не обичам пресни чушки в салата и за това не я обичам. От традиционните БГ салати личният ми фаворит е селската след нея овчарската, но обожавам и комбинацията на сирена с грозде в някои салати, както и Цезар.

# 58
А ето какво е писала Златка в профила си:

"Благодаря сърдечно за поредното признание. Трофеят от "Черешката на тортата" се нарежда сред най-сантименталните за мен. Като всеки човек, и аз имам своите победи и падения. Всъщност, най-важното, което разбрах, е, че и в двата вида моменти до теб трябва да са подходящите хора. Уви, невинаги имаме правото да ги избираме. Въпреки многото препъникамъни и фалшиви персони, посветени на интригите, победите ми са много повече от загубите. Още едно на нула за мен."

https://www.facebook.com/zlatka.dimitrova.dimitrova/

Всъщност иначе доста грамотно написано.
Защо на профилната снимка е толкова красива? Въобще не си прилича....

# 59
И само да кажа,че Златка Д. се гримира при Кулагин,големи дружки са Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт