🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 4)

• 163 227
  • 1 832
  •   1
Отговори
# 1 320
В София-ден и нощ, Анна-Мария беше много зле като актриса.Сега не и се налага да е в роля и е много по-естествена и свободна.Показва уважение към другите и е в пъти по-добре от простакесата Нора.

# 1 321
Дебора е, да и Надя от Елит, ох, старите ленти. Те тази седмица с Дебора много звезди са събрали. Елен Колева преди да се обезобрази си беше хубавица.

# 1 322
Тя е, да.

# 1 323
  • Sofia
Хубаво предаване беше Кралица на шопинга.
Ана Мария започва лееееко да ми харесва Smirk

# 1 324
  • София
Същата е. Превъртях само и попаднах на гениалната й мисъл: "Лъхаше на респект от нея" Astonished

# 1 325
Хохо , Дебора. Познах я по кривата надясно уста.Laughing

# 1 326
Добавям: ето видеото, мацката сваля палтото оред Раева и почва да готви. Гаджьо бил собственик на конкурса, а Раева - зам. председател. Наско Флинтстоун също се мярка. Рецептата за мен, която е нужна тук е за навързани свински чревца. 😆
https://m.youtube.com/watch?v=LDMM3dQNBnE
Вижте аз какво намерих:
Ана-Мария Картофин готви под крилото на Христо Манекенката къде...???... в ресторанта на Петя Раева (и в нейното готварско предаване)... Щели да се женят двамата, споделили - ей тия дни хем, затова не спечелила, за да не е подозрително. Снимката на АМ по гащи до Петя Раева за предаването ми е леееекинко жалка.. Как? Как да се насиля да я 'аресам тая поредна 'убавица?...
http://www.codefashion.bg/vecheryaj-s-petya-raeva-hristo-sirariya-cherneva-new

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 15:35 от Маpи

# 1 327
  • София
Хубаво и беше менюто на Раева, ама вече хич не вярвам, че си готвят сами. Първо, не всеки разполага с такава професионална скара вкъщи. Второ, тя сготви първо скаридите, после пастата и чак тогава почна да готви месото. Докато се оправи и дойдат гостите, ми то всичко трябва да се претопля по няколко пъти. Не видях и кога им сервира пюрето. За мен е излишно пюре и картофена салата в едно меню. Иначе Гъмов ми е любим, тази седмица определено всичко е по-хубаво.

# 1 328
  • На ръба..
Мда, и мен ми направи впечатление като бъркаше кремз за десерта, беше приготвена само 1 чаша.

Но вечерята на Раева ми хареса. Очаквам довечера да е доста скучна вечер.

# 1 329
Е, то и спагетите бяха една порция само.

# 1 330

Спагетите нали ги прави порция след порция в питата от кашкавал пред всички на масата?!

# 1 331
  • Mediterraneo
В много случаи показват приготвянето само на една порция, а после има за всички.

# 1 332
  • София

Спагетите нали ги прави порция след порция в питата от кашкавал пред всички на масата?!
Те спагетите вече бяха готови, просто ги доовкусяваше в разтопения пармезан.

# 1 333
Да, спагетите бяха готови, само ги сложи за малко в пармезана, но пред камерата приготви само една порция.

# 1 334
Нормално е да покажат 1 порция, иначе предаването трябва да е 2- 3 часа.

И на мен не ми харесва картофена салата и картофено пюре в една вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт