🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 4)

• 163 237
  • 1 832
  •   1
Отговори
# 1 335
Нормално е да покажат 1 порция, иначе предаването трябва да е 2- 3 часа.

И на мен не ми харесва картофена салата и картофено пюре в една вечеря.

Е, защо? Нали разбърква маскарпонето с чията - дали ще сложи 50мл или 300мл и ще ги забърка, аз не виждам разлика. Салатите и месото я показаха, че ги прави в голямо количество.

Тя каза, че десерта има име - може би го предлага в заведението и него го е направиш шеф-готвача.

# 1 336
  • Sofia
Направих за тази вечер сальодка под шуба,голяяяма врътня е,варене,рендосване,рязане,редене....2ч.ми отне Anguished...ще гледам Наско как ще се справи или готова ще му я поднесат....

Жалко че тази седмица е последна,черпех идеи за готвене...вчера правих карфиолената пица,но с богата гарнировка,не с лютеница и сирене Grinning
Прияде ми се суров картоф вчера докато ги гледах как рупаха комбарите Joy

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 19:58 от Doli

# 1 337
  • София
В промото се виждаше, че има готвач, който му готви, но да видим. Аз съм правила също тази рецепта и не ми се стори толкова трудоемко, колкото домашна руска салата в по-големи количества.

# 1 338
Аз си купих руска салата от Берьозка , за да съм тематична.
Преди малко изгледах снощния епизод. Ами браво , много добре се забавляват тази седмица.
А Гъмов го преоткривам. В ББ сигурно не са ни излъчвали смешките му.

# 1 339
Ооо, здраствуйте, бе, пелмени. В тази  студена вечеринку.

# 1 340
С изключение на салата Мимоза, всичко друго го приготвям в къщи или си го купувам. А сокът от бреза ми е любим. Чудя се защо не вземе и кефирче, за ракията на Гъмов. Joy

# 1 341
За Гъмов си мисля, че той е доста злобничко човече. Въпреки, че много се старае в това предаване.
Но те всички се стараят. Накрая ще плеснат и ще се прегърнат.
Нормално, след простотията от миналата седмица.

# 1 342
  • София
Предварително ли ще вари пелмените?

# 1 343
  • София
Манчев какъв хляб с тая тежка салата... или с каквато и да е било салата?!? Аз ли нещо не съм в час?

# 1 344
  • София
Манчев какъв хляб с тая тежка салата... или с каквато и да е било салата?!? Аз ли нещо не съм в час?
Ръжен.Гледам е купил.

# 1 345
Дано покажат как ги прави пелмените. Аз веднъж купувах такива и правих , но се надуха и съблякоха Joy
Сама си ги лапах , а си бяха много.

# 1 346
Гъмов е много свеж. Тези замразени пелмени хич не са вкусни, купувала съм от Берьозката.Мисля си, че щом толкова е навътре в руската кухня, да беше ги направил вкъщи.

# 1 347
  • София
Ръжен.Гледам е купил.

Не, не, то хлябът е за друго. Като пресипваше руската салата, Мачев предложи да направи хляб към нея.

# 1 348
  • София
От Берьозка ми харесват само пелмените/вареники с картофи, в тези с месото често има жили и неща, които човек трябва да плюе.

# 1 349
Ръжен.Гледам е купил.

Не, не, то хлябът е за друго. Като пресипваше руската салата, Мачев предложи да направи хляб към нея.

Ами салатата е тежка, Манчев сигурно предлага да си я мажат върху сухари или хляб.

Общи условия

Активация на акаунт