🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 4)

• 163 172
  • 1 832
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Точно това е рецептата на диня със сирене  Wink

# 1 561
Aми да,много е сладко ,още и с пъпеш и грозде Wink

# 1 562
  • София
То не само диня, ами всякакви плодове се сервират със сирена. Grinning

Ама от сирена до сирена има разлика - тя ядеше динята с бялото солено саламурено сирене Wink

Около мен е пълно с хора, които ядат динята с точно такова сирене. Обаче аз не разбирам много мнението ти, аз също не обичам повечето неща, които АМ поднесе, но това не означава, че не ми хареса менюто ѝ. Не обичам нито батати, нито такива салати, но пък много хора обичат.

# 1 563
  • софия
Диня с бяло саламурено сирене е мммммм. Покапах се. Много обичам и аз особено, ако динята е много сладка и студена.

# 1 564
Около мен е пълно с хора, които ядат динята с точно такова сирене. Обаче аз не разбирам много мнението ти, аз също не обичам повечето неща, които АМ поднесе, но това не означава, че не ми хареса менюто ѝ. Не обичам нито батати, нито такива салати, но пък много хора обичат.

Кое точно не разбра - констатирах "вкусове всякакви"... Също подчертах, че лично на мен менюто на АМ не ми се понрави или е против правилата на темата да си изкажеш мнението? Похвалих менюто на Петя Раева, там поне имаше готвене, за разлика от аламинутите на АМ, чието готвене се изразяваше най-вече в рязане и овкусяване на продукти.

# 1 565
Тъй като е краят на сезона, се възползвам да ви попитам кои участници са оставили у вас най-ярки спомени /като меню, не толкова като общо усещане/.
Започвам аз - на мен най-много ми хареса менюто на Орлин Горанов, въпреки че в неговата седмица той не стана победител.

+1 Орлин Горанов и Катето Евро
Най-голям потрес и смях-Мегз с бормашината и флекса
Най-скучна личност-Саня Борисова

# 1 566
Камен Воденичаров ме е очаровал като домакин и сега като споменахте, да, и Катето Евро ми допадна и двата пъти като беше домакиня.

# 1 567
Камен Воденичаров ме е очаровал като домакин и сега като споменахте, да, и Катето Евро ми допадна и двата пъти като беше домакиня.

Аз също харесах Камен, а също така и Ирина Сарачинова, Тенчева или Христова. А, щях да забравя - Левон Хампарцумян.

# 1 568
Хм, не ги помня много, но Камен и аз харесах. Хубава храна, умно подбрана, много уверено и спокойно си сготви всичко, добър домакин се оказа, хубава вечер беше! Особено първото му участие ме изненада много приятно, не очаквах от него. От представянето на Иван Арнаудов също останах с добри впечатления. При Катерина Евро беше весело и забавно.
Ирина и в Черешката, както във всичко останало, беше скучна и крайно досадна. Хампарцумян пък тооолкова претенциозен... С онези негови скариди, дето само това май си знае да прави, участва поне на още 5 места.
Помня, че в първите сезони обикаляха по рибарници и селски къщи... Иво Инджев също беше приятен домакин, на хубаво място, въпреки прекалено автентичната Wink обстановка в селския му дом.

Последна редакция: пт, 23 фев 2018, 16:22 от птица

# 1 569
Егати, с Христо Сираков!😳

# 1 570
Барбарела, това към мен ли е или просто се присети за Христо Сираков Simple Smile

# 1 571
  • софия
Добро впечатление оставиха у мен Камелия Воче и Косьо Марков от Тангра, Катето Евро. Дим Дуков, светла му памет, също. Абе, в началото Черешката беше доста приятна и интересна.

# 1 572
Немога да се сетя за някой,който да ми е оставил ярък спомен с участието си в Черешката...

Откъде го купувате това гръцко кръгло сирене?
Солено ли е?
Сигурно 100пъти съм била в Гърция,но такова сирене не съм яла...

Аз го купувам от това магазинче, срещу Сити център (сега Парк Център). Другаде не съм го виждала.
Пакетът беше около 12 лева, май имаше 4 кръгчета вътре, но не помня съвсем точно.
https://www.facebook.com/pg/GreekFish.bg/about/?ref=page_internal

Става за печене, не скърца като халуми, и е бяло, не е от типа на кашкавалите като кефалотири. Много ми е вкусно на мен. Даже сега като се заговорихме, така ми се дояде, че ще мина оттам довечера Simple Smile

# 1 573
То не само диня, ами всякакви плодове се сервират със сирена. Grinning

Ама от сирена до сирена има разлика - тя ядеше динята с бялото солено саламурено сирене Wink

По нашия край се яде точно така. също и гроздето. Ако човек не прова, няма да разбере дали няма да му хареса Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 574
  • Пловдив
Добро впечатление оставиха у мен Камелия Воче и Косьо Марков от Тангра, Катето Евро. Дим Дуков, светла му памет, също. Абе, в началото Черешката беше доста приятна и интересна.
От тази компания и Камен Воденичаров се представи много добре.

Общи условия

Активация на акаунт