🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 4)

• 163 192
  • 1 832
  •   1
Отговори
# 1 590
Тези двамата наистина ли си мислят, че са забавни ooooh!
Кой им е дал дипломи за артисти?!
УжасТ!

# 1 591
Според мен се накъркаха.

# 1 592
Не разбирам защо канят хора, които не могат да готвят.Вчера Анна-Мария си каза, че не стъпва в кухнята, ама я поканили да "готви".
Преди се готвеше в Черешката, сега само ги гледаме как обикалят и купуват готова храна.

И на мен ми омръзна да гледам едни и същи хора във всяко възможно предаване..

# 1 593
Не  е забавно и е гнусничко. Но...

# 1 594
Ама какви са тия лиги и плюнки върху съдове и продукти!?!? Направо ми се отщя да ги гледам тия недорасляци.

# 1 595
Лигня, тъпня, ама все пак в кулинарно предаване са...Кой /по дяволите/ посреща гости с такова меню?!

# 1 596
Ох , ами ако някой не иска такава салата ?! Поне два домата и малко краставица да беше купил!
Не разбирам защо канят хора, които не могат да готвят.Вчера Анна-Мария си каза, че не стъпва в кухнята, ама я поканили да "готви".
Преди се готвеше в Черешката, сега само ги гледаме как обикалят и купуват готова храна.

И на мен ми омръзна да гледам едни и същи хора във всяко възможно предаване..
Еми то или предаванията трябва да намалят , или да обявяват кастинг за участници Thinking

# 1 597
Като гледам така менюто май само Ането ще хапне, от уважение към храната!

# 1 598
Ама какви са тия лиги и плюнки върху съдове и продукти!?!? Направо ми се отщя да ги гледам тия недорасляци.
Пърхот, косми и облизване/осмукване на пръсти...бррр

# 1 599
Гери без грим изглежда на 19 години Simple Smile Красива и естествена,приятно ми е да я гледам,а анцуга ѝ долнището много ми хареса Grinning
Тази седмица ми е любимата Simple Smile

# 1 600
И за суджуци се надяваха дамите в лимузината. За суджук парти се точат, а Гъмов с тая мамалига  hahaha

# 1 601
  • София
Ужасно готвене, не бих отишла в този ресторант.

Гъмов все още ми е симпатичен, не готви и може и да не се усеща а тези неща, но Август е собственик на ресторнат - недопустимо е!

# 1 602
Лелееее по отвратителна вечер май и при Весо хипаря не сме гледали, как хората ще го ядат това чудо! Плюнки, кашлици, облизване на пръсти...... Sick Sick

# 1 603
Не си го причинявам,само ви чета.Едва изтрайвам Гъмов,а заедно с Август..мне ,благодаря!!

# 1 604
Гери и на мен ми харесва така по-естествена, а Ана Мария с тая лента на косата и екип простоо.. Grin

Общи условия

Активация на акаунт