Дневникът тема 88 - Да отслабнем всички заедно!

• 56 095
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Ще кажа само, че ако прекалено много съдим хората, няма да ни остане време да ги обичаме.
Това, че е публична личност не значи, че заслужава публичен линч.

Който е безгрешен първи да хвърли камъка.

Аз напускам тази тема. Харесваше ми добрия тон и как се подкрепяте една друга.
Желая ви мн минуси и успехи.

# 166
KaтастроФа ти си знаеш как ти действа даден разговор, но аз не мисля, че разговора трябва да бъде изкуствен. По-добре е да бъде прям. Т.е. ако на някой нещо му прави впечатление той може да го сподели. А тона, ами той си е добър.

# 167
  • София
Катастрофа не е чела предната тема Simple Smile

# 168
За какъв линч иде реч?  newsm78
Всеки е свободен да коментира в крайна сметка. Ето, конкретно за Инес- за едни е съвсем нормална, за други едра, за трети- тромава, четвърти я харесват, пети пък се засягат от нейно име.  Rolling Eyes Истината е някъде там.  Laughing
Подкрепяме се една друга, понякога дори се критикуваме или изказваме/ четем мнение, с което може и да не сме съгласни и пак, който иска- продължава да пише.
Успех и на теб!

# 169
Ще кажа само, че ако прекалено много съдим хората, няма да ни остане време да ги обичаме.
Това, че е публична личност не значи, че заслужава публичен линч.

Който е безгрешен първи да хвърли камъка.

Аз напускам тази тема. Харесваше ми добрия тон и как се подкрепяте една друга.
Желая ви мн минуси и успехи.
Ма какъв линч...?!
Тя е публична личност, САМА е предоставила снимките си в интернет пространството.Значи, е "готова" да чуе всичко за себе си.
Обсъждаме една публична личност като всяка друга...аз пуснах снимки също на известна личност.Сигурна съм, че поне половината я смятат за закръглена.Е, да вземе да се застреля ли?
Добрият тон си е тук.Просто всеки има свой вкус за всичко.

# 170
  • Велико Търново
Инес очевидно се е наляла, аз също я забелязах.Също така напуснах нейната група, както и тази на А.Узунов.Ще напусна и другите от този тип, не са ми интересни и полезни към момента.

Херц, цяла тема има Звездни компромати-хаха.Не виждам нищо лошо, че обсъждаме публична личност и то в професионален план.

# 171
Поомазнила се е Инес, вярно е. Може да bulk-ва, че да трупа мускулна маса/чисти през лятото.

Това за линча ме разби Simple Smile

# 172
Катастрофа,
дали ще останеш в темата или не, си е лично твой избор, който мене особено много не ме засяга - пряма съм.
НО лично някак си ме засягат социалните ефекти в обществото, които се произвеждат от публичните личности и те ТРЯБВА да бъдат обект на обсъждане.
Тялото на Инес също не ме вълнува.
Но тя издава книги, с които се опитва да възпитава и да "промотира" здравословно хранене. Първата й е основана на научни изследвания и нейната интерпретация върху тях. И тук не говоря за психологическа помощ - психологът може да изглежда както си ще, той работи на друго равнище. Но един треньор по здравословно хранене и физически упражнения, повдига въпроси, например, ако всичко което пише и убеждава е така, защо тя изглежда по друг начин? Разбира се, отчитам субективния фактор - всеки в различен период изглежда по различен начин. Лично аз обаче, съм изпитвала чувство на вина, гледайки миниатюрните порции, с които се храни и съпоставяйки ги със своите.
 И изобщо, говоря принципно, нищо лично Инес нямам, дори не я познавам. Но в тема за отслабване и взаимна подкрепа в този процес, обсъждането на треньори, теории и хранителни режими определено има място. Иначе започва да прилича на нещо друго...

# 173
  • София, България
Знам само Субашка, другият индивид не го знам, но не следя във Фейсбук никой. Във фейсбук съм част от малко групи. Булшинстовото хора ме дразнят и просто не изкарвам много в дадена група. Ако съм част от групата, то гледам задължително да не чета коментари, че пак ще ми дойде в повече.

А сега да ги оставим тез настрана и да се похваля. Купих си 3 вида зелен чай и започвам да пия от днес. Започнах с единият вид зелен чай с лимон.. Много е приятен в момента си го пийвам. За момента не съм гладна и май няма да правя въпросните спагети, та мнение май ще издам по-късно или някой друг ден.

От тренировката през нощта се изморих и си легнах в 6 сутринта, а предният ден висях до към 8 сутринта... и станах в 13ч..., май ще успея довечера да си легна нормално му.

# 174
Аз Инес не я познавам, за пръв път днес видях нейни снимки, но например познавам Байкова от 10 години сигурно. И да, твърдя, че като проповядваш, че храненето ни кара да се чувстваме и да изглеждаме добре, а ти не изглеждаш добре, значи нещо куца.

# 175
Сиска, с голяма любов чета компроматите, много ми е забавна Simple Smile
Бийпс ходи да клепа Иринчето там, що така не я харесва не знам Mr. Green

айде сега камъни и линч, гледаме снимки тук, говорим си...

# 176
Линч за Бийпс, защото:
- не е наклепала Иринито първо при нас;  Twisted Evil
- изневерява ни.   #2gunfire

# 177
  • София
хахахаха, до ушите се захилих!  хахаха Laughing
Който стъпи да яде при Ирина е предател!

# 178
Я, я къде да не стъпвам? Нищо не разбрах

# 179
Еееее, кой би устоял на сърми със сьомга и воловани?

Общи условия

Активация на акаунт