Дневникът тема 88 - Да отслабнем всички заедно!

• 56 094
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
А, може, обикновен латекс нанасяме.

# 151
Ауу, Beeps, пепел ти на клавиатура! За виртуални почерпки циция не съм Grinning Даже, ако тренираш днес, може и по една реална почерпка протеин/bcaa да офертирам. Днес ще си тренирам, когато пожелая Heart Иначе питахте какво ще правим за Св. Валентин. Гърди, трицепс и рамо, това ще правя Heart Eyes За вечеря - телешки кюфтета и зелена салата. Тя впрочем доста добре ми понася за момента.

Иначе, момичета, влизам във форума и wtf, 90 нови мнения Grinning Първо, да ви благодаря за пожеланията! Дано другия рожден ден посрещна в още по-добра форма. Вчера направих, както и се заканих - бира и пица. Ами, беше м безумно вкусно, но през нощта се събуждах с болки в корема и червата. Превъзпитала съм тялото си Heart Сега съм подута, но ще мине и това.

Да се изкажа и по някои от коментираните теми. Най-голям комфорт ми носи пържения патладжан в доматен сос, с мек бял хляб или пресен пълнозърнест с квас, бучка сирене и бира. Това, разбира се, на вилата, лятото, и след едно такова ядене, ако мможе да е на обяд, да се опъна на люлката и да дремя Grinning Другата опция - вкусна и истинска италианска пица и бира. Последиците сега ги боря Grinning

Що се отнася до сектантските групи във фб: Нито А.У. е измислил въпросния режим, нито И.С. е направила нещо кой знае колко невиждано в световен план, че да се създава чак такъв култ около тях. Хора като хора, атлети, като атлети. Е, вярно, че харизматични, но... В една от по-нормалните групи един път се издразних и се заядох с една жена, защото анатемоса една друга жена, че яде оризовки, пък била на НВ. Впоследствие се оказа, че жената държи В около 60-70, пък спазва режима за здраве и искала и да КАЧИ килограм, но НЕ!!! Не е режимно и се лъжем сами себе си. Това, гарнирано с присмиващи се емотикони, разбира се.

И последно: възхищавам ви се на издържливото тичане, ама само дотам. Нямам вашите амбиции. Grinning Дори с досада търча тея 10 минути преди основната тренировка. Не харесвам телата на маратонците, харесвам телата на фитнес мацките. Такава ще ставам Nerd

# 152
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И. Субашка не я следвам, но я харесвам
Според мен обаче си е дебела Smile  без да я обиждам- сладка, позитивна, тренираща и дебеличка ...
Критериите ми са различни

# 153
Според мен обаче си е дебела Smile  без да я обиждам- сладка, позитивна, тренираща и дебеличка ...
Да, моят критерий за красиво тяло
Само бюста е по-голям.....   предпочитам по-...."деликатни" гърди.   Simple Smile

# 154
  • София
Блеки, почивам днес, че вчера тренирах само само задник и от толко бридж и хип тръстове си усещам осезаемо д-то. Но, нищо, ако не се засечем до моя РД през юли, да знаеш, че аз черпя хаха Приятна тренировка!

# 155
  • Козлодуй
Beeps, честита годишнина и вечна любов ви желая Simple Smile Revolving HeartsHeart

В тренировките много често съм надскачала себе си винаги се учудвам как съм го направила когато успея и го отдавам на тренировъчните програми с градация които ползвам Simple Smile
Нямам фейсбук и не зная там групите колко са фанатични смятам че социалните мрежи губят много време (ама май и с бгмамма губя много време) та затова не се регистрирам там Simple Smile
Мисля, че когато следваме даден режим поне в началото е необходимо да се придържаме стриктно към него за да го усетим, а после с вариации Simple Smile
В момента не съм на точно определен хранителен режим просто гледам да не ям въглехидрати и да намаля храната Simple Smile

# 156

Къде я видя дебела не знам:
Скрит текст:

# 157
Честит празник, Бийпс!!!! Милиони сърца ви пожелавам, но не пълни с въздух.  Wink
И аз като Сиска напоследък- пазарувам, слагам в количката, после вадя. Все по- често се случва да връщам празна количка и да излизам от магазина с празни ръце. Но това през седмицата, когато влизам в магазина ей така, без конкретна цел или нужда. Уикендите правим големите пазари ние, тогава е чудо- чучолято, но пък почти всичко е месо, яйца, плодове, зеленчуци, млечни и почти никакъв джънк.
Съни, дано вече да си по- добре. Дъщеря ми имаше АБКМ като новородено и точно на петна се беше изринала, леко подути. Пий нещо противоалергично тези дни.  Peace
Териок, радвам се, че се появи.  Hug
Блеки, сещам се точно кого и в коя група визираш. Навсякъде се срещат крайни настроения, добре е, че във въпросната такива като цяло дори да има, обикновено не се стига до безсмислени дискусии.

Инес трябва да вземе да си обърне повечко внимание, иначе ще стане съща Байкова- уж гуру по здравословен начин на живот и хранене, а в същото време- собствена ходеща антиреклама. И преди да се зачене мотивът "може да е нещо здравословно"- да, може, затова и пиша, че трябва да се опита да разбере какво се случва. Виждала съм я наживо преди години- страхотна мацка, беше. Когато съм си в Бг често се засичам със сестра й- е тя в момента е във върхова форма, без да е с претенции за гуру.  Whistling

Отивам да тренирам аз.

ПП. Катастрофа, това е доста стара снимка. В момента е далеч от тази си визия.  Peace

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 12:27 от Анонимен

# 158
  • тук и там
Ей сега видях едно видео на Инес качено преди 13 минути-тяга правеше мисля..Не виждам нищо "дебело" във нея.Още повече че е висока жена Peace

# 159
Висока е, но в нейни изяви последните месеци аз лично виждам двойна гуша и завидно налели се форми.  Peace Разбира се, всичко е въпрос на гледна точна и е субективно, но при една елементарна съпоставка "преди и сега" разликата има и в моите очи не е в нейна полза. Пак обръщам внимание, че за средностатистическа жена на 20 + години минава за "ОК", но професионалното поприще, което си е избрала задължава в много отношения, като едно от основните е визия. Така стоят нещата, пазарна икономика.  Crazy Като отида в зала, или си избирам онлайн треньор, първосигнално преценявам с очите си и после вече ако ми хареса това, което виждам, продължавам по- натам докато направя окончателния си избор. Тези хора продават и работят на най- вече с телата и визията си, няма какво да се лъжем.

# 160
едричка е Инес и има нещастието като мен да дебелее в горната част на тялото

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 17:01 от Herzen

# 161
после ще ги изтрия, малко гадно и неетично я обсъждаме

Съгласна съм, Херц. Но от друга страна- публична личност е, не може да се очакват само "Уау" коментари. Снимки нарочно не качих аз, има една от нейно януарско интервю, там ясно се вижда за какво говоря. Иначе втората, "февруарската" снимка не мисля, че е правена февруари.  Laughing

Харесвах я много по едно време, дори и клиентка съм й била. До момента, в който не започна да ми изпраща упражнения директно копирани от програма на друг он- лайн треньор, със снимките на другия треньор. Дори не си беше направила труда като "си взима" нещо от някого, поне лично да се снима правейки съответните упражнения и комбинации.  ooooh!

# 162
едричка е Инес и има нещастието като мен да дебелее в горната част на тялото
ето снимка от януари

и от февруари

после ще ги изтрия, малко гадно и неетично я обсъждаме
Като за занимаващ се със спорт, диетология и съветващ хората как да се грижат за себе си, определено изглежда зле.
Аз грам не спортувам, ако не броя ходенето и зумбата отвреме-навреме, а изглеждам по-добре от нея.
Не знам какво цели с подобна визия.

Пп:трия й снимките....

# 163
  • София
Мернах й фейсбука...Не я знам дебела ли е или не е, ама е тромава и кардиото, дет го прави не е нейното нещо...Ако се мисли за кросфитърка, е в грешка.
Видях да хвали една мацка за суинг с 24 кила пудовка и се самопотупах три-четири пъти по рамото Simple Smile

# 164
И на мен ми се вижда едро момичето, но не знам дали не е от снимките. За пръв път я виждам. Сега си правя план да си отворя малко време за джогинг. Като се заговорихте за това. Сега си правя плана. 30 мин. не напрегнато дали ще е ок за деня?

Общи условия

Активация на акаунт