Дневникът тема 88 - Да отслабнем всички заедно!

• 55 753
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Браво, Ния!
Аз не се чувствам отслабнала Simple Smile

# 631
Много е гот, нали Simple Smile Браво
И аз или обувам някой стар панталон и не ми стяга и се радвам , или слагам панталон, колана и ... гледам над колана не се набират излишъци. Според мен това е от гимнастиката, не от диетата. Но имам още да поработя.

Това за почивката дори за 1 ден от графика нарушава при мен води до чувствителна загуба на инерция.
Сега ще ходя в студ и вятър до библиотека и фризьорник.

# 632
Ния, браво!!!  Това е супер!  Само с моно ли постигна този резултат? 

Аз най после си имам МЦ Joy  Ей уплаших го с моите тренировки и взе че се появи. Почнах и противозачатъчни, защото вече това нещо не го издържам да ми закъснява с месеци. Преди време ги пиех и нямах проблем с качване на килограми, надявам се да са отново така нещата.

# 633
  • тук и там
Браво,Ния!
Аз нито отслабвам,нито се чувствам отслабнала..

# 634
  • София
Благодаря за подкрепата!  Имам още за сваляне, но започнах да чувствам лекота,  разбирамо, на тялото ми определено така му е по-добре. Все още са ми много кг, пък и да видим как ще ги задържа, защото моите мисли са как в събота ще ям сладолед и други неща. Много неща са в списъка, а и досега бях на 500-800 ккал дневно, така че се препоръчва захранване, а не като моето мечтано меню. Grinning А и съм в цикъл, винаги по време на него съм най-лека. Очаквам да си върна 1 кг след моното т.е. ще се постарая да е само 1 кг. Grinning

Герганче, свалих 4 кг с броене на калории и 3 с моното. Имам още 2 дни на моното, така че не ми е врее за отчет, но като почувствах лекотата, реших да се отчета.

# 635
Ния, поздравления!
Кайсия, няма ли развитие при теб все пак скоро правиш месец?
Beeps, има такава работа.По нанадолнището лесно се сурва човек.
Вън е зимна приказка, но стига съм се любувала ами да запрятам ръкави и да подхващам Румянка.

# 636
  • тук и там
Кайсия, няма ли развитие при теб все пак скоро правиш месец?
Няма.Като гледам няма и да има сигурно..ако не намаля количествата драстично.С други думи и на 90ДД и на Вмнвх и на всички останали-количествата(калориите) са  най-важни.Това и ММ го забеляза-разделно се храня,по правилата, спазвам си дните -обаче много ям..За сега съм решила да изкарам поне до следващия понеделник.После ще видим. Peace

# 637
Колкото и някои течения напоследък да се опитват да отричат калория дефицит- той е в основата на всичко. Навсякъде. И няма как да е иначе.

# 638
ТиЛи и аз така мисля Simple Smile
За мен в 90 ДД големите препъни камъни са въглехидратния и плодовия ден.
Вх е ясен. Въпросът е, че плодовия, като нищо може да достигне 1600-2000 калории
100 гр ядки са между 500 и 700 калории, зависи от ядките.
3 банана, ако са големички са 530 калории
само от 100 гр., ядки и 3 банана идват към 1030-1230 калории.
Ако се добавят сушени плодове или други подобни, отива към 1600 Simple Smile Може и повече понякога

# 639
Навсякъде ограничение си му е майката. Мисля, казвала съм- моя позната качи от 90 ДД.

Ния, браво! Завъртяла си кръга в правилната посока.

# 640
Няма какво да си кривим душата и количеството и вида на горивото/храната си имат значение.Има си и храни, които ни разяждат и за всеки те са различни.Руми ги нарича храни лавина.За тези, коти започнаха да тренират с Руми да кажа, че има безплатен календар с тренировки https://fitnesinstruktor.com/trenirovachen-kalendar-03-2018/Трябва само да се регистрираш.Да не кажете, че съм рекламно лица на Руми.Не съм.Допадат ми тренировките и.Обичам да чета и live to lift и др. подобни сайтове.

# 641
Честита Баба Марта Revolving HeartsSparkling HeartFlowers Hibiscus Да сме весели засмени, румени червени!

# 642
Честита Баба Марта. Бъдете здрави и за първа пролет да бъдете в желания от вас размер Wink

# 643
  • тук и там
Честита баба Марта! Hug

Днес трябваше да е воден,прескачам го и минавам на белтъчен.Кантара ме разочарова за пореден път.Ще я мисля по-нататък как  и дали да продължа.Сега ще тренирам уж.Имам един йохимбин-поръчван от БГ,който си стои в шкафа и си чакаше времето.Планът беше да го започна като тръгна на фитнес-ама като гледам скоро няма да е, та ще го пробвам за сефте днес.Ще ударя и едно нес  кафе.Надявам се да не се гътна по време на тренировката.Mr. Green

# 644
  • Бургас
Честита Баба Марта! Да сте здрави, красиви и в добра форма!

Снощи тренирах на гладно. Много трудно беше. Не е за мен. От днес само след хранене.
Абонирах се за календара на Руми. Мамасупер, благодаря за линка. Не съм разгледала още тренировките, но ми се струва, че съм още далеч от тях. Но пък ще ги изгледам с удоволствие, така се амбицирам повече.

Общи условия

Активация на акаунт