Банята - 31-ва тема

• 113 211
  • 837
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте. Предстои ни основен ремонт на ново жилище в Бг. Интересувам се, дали сте срещали из магазините за  плочки в Бг такива.
Скрит текст:

# 166
Здравейте. Предстои ни основен ремонт на ново жилище в Бг. Интересувам се, дали сте срещали из магазините за  плочки в Бг такива.
Скрит текст:
[/quote
Здравейте! Има доста сходни плочки в тази гама. И аз ще правя баня и все още не съм избрала плочки, но съм виждала подобни

# 167

Сифоните на терасите се правят директни,...
Има стандарт и той е директен сифон свързан с водосток или при старите сгради тръба навън (чучур).
Тоест права тръба, а не такава, дето държи вода вътре, а отгоре е с клапа?
Не трябва да де задържа тръба и не трябва сифонът да е с чашка (рогов).

# 168
  • София
Здравейте, имам нужда от спешен съвет. Тази сутрин забелязах това на бойлера в банята. Какво може да се е случило и трябва ли да го сменявам? Отникъде не тече, няма влага, не ми е ясно как се е получило...

# 169
  • София
Ако бойлера изключва няма място за притеснение. А термометъра лесно се сменя.

# 170
  • София
Привет,
Изпратиха ми преправения модел, но нещо ми липсва, а не мога да определя какво. Някой идея?
Може би още едно пано на стената срещу мивката? - но там вратата се отваря навътре - не знам дали има значение.

# 171
Няма ли да е по-добре, ако и двете стени на душ пространството са в тъмния цвят? Има ли разминаване в линиите на бялото на паното и зад огледалото, зашото ми се струва, че паното е по-високо? Не знам, на мен нещо цялостно не ми се връзва....хем хоризонтално бяло, хем вертикално сиво. Аз бих заложила само на вертикални линии.

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 17:14 от petiaivanov

# 172
Много са ви редовете с лилави плочки. 2 долу и един горе или два са достатъчно. Мозайката с нищо не ми се връзва. С тези плочки друг цвят направих кабината. Защо не пробвате нея само с лилаво ?

# 173
Аз бих сложила само светли плочки в душ кабината до декора. Както и последния ред плочки да са светли или просто да не са до тавана, изглежда ми малко затворено така. Според мен няма нужда от повече декоти и пана в банята.

# 174
  • София
Реалния цвят на мозайката ще е този:

https://baniastil.com/стъклокерамични-мозайки/betas-glass-mosaic … mosaic-10114.html

Благодаря ви за предложенията.

Лилавото си го искам, това ми е основния цвят затова не искам да го намалям.
Мозайката е променен цвят от визуализацията. На място пак в магазина като отида ще си ги наложа цветовете, но мисля че ще се върже. Може би ще я намаля малко от долу и отгоре.

Ще го помисля тази вечер и утре ще им се обадя за корекциите Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 17:27 от allian84

# 175
За мен стъклокртамичната мозайка и паното не се връзват хич. Бих махнала паното и сложила мозайката извън кабината (може би на две места). Кабината бих я направила в светлия цвят.

# 176
  • София
Паното трябва да е над тоалетната.Отваряш вратата и гледаш паното.

# 177
Мозайка, пано, релефни плочки - на мен ми се струва много за едно помещение. 

# 178
Според мен, за да стане стилна баня са достатъчни лилавите плочки, щом тях харесвате най-много, плюс мозайката.
Няма нужда от белите и от паното, става прекалено, а банята е малка.

# 179
Здравейте,
Варовита /сапунена вода дали ще си личи много по такъв цвят плочки-светло синьо-зелен ( azur)
Не искам да слугувам на всяка капка  и да избягам от бежово-кафявата гама

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт