Банята - 31-ва тема

• 114 088
  • 837
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Трапезица под капачката и чашката на сифона е така тръбата
С права тръба се свързва към мръсния канал в пакета. Дори да се мести мястото на сифона се пуска пак по права линия с нужния наклон.
Някой да знае Керамика Фиоре къде ги произвеждат и като качество как са им плочките?

Луксозна серия на КАЙ са, заводът е един и същ.

# 241
Ок, мерси. Вчера гледах техни плочки и ми харесаха доста.

# 242
  • София
Трапезица в замазката така изглежда сифона.

# 243
Благодаря много за нагледните обяснения на сифонЯ  bouquet

# 244
  • Варна
Нашата баня не е готова съвсем, но ме сърбят ръцете да покажа, а и стана дума за под имитация на дърво. А от последната снимка може да се види с какви светли плочки сме комбинирали. Ще се опитам да ги намеря и в нета.  Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 21 мар 2018, 10:27 от Invisible_

# 245
Здравейте ! Спряла съм се на два вида плочки. Едните са с дължина- 45 см, а другите - 60см. Банята и тоалетната са ми малки. Има ли значение размера на плочките дали ще стоят добре ?

# 246
Здравейте, майка ми сега взе за малка баня плочки на Керамика Фиоре, по 20 лв. квадрата, излязоха много хубави, при лепенето нямаше счупени, всички останаха много доволни, аз направо се учудих. Като знам, че ние купихме италиански плочки за 50 лв. и на всичкото отгоре се оказаха второ качество, лошо ми става.

# 247
Invisible_ колко голяма е банята? Прилича ми на панелна на тристаен, но все пак.
Вие ли си избирахте комбинацията или ви правиха проект? Душ зоната колко ви е широка от стената до пакета?
drago_2008 можеш ли да питаш за квадратния сифон освен наклон към него в едната посока за правоъгълни плочки като на Invisible_ трябва ли и страничен наклон? Аз довечера ще питам старата мозайка дето лъсна след къртенето смятат ли също да я махат.
Спорим дали ще щръкнат плочките на пода заради наклона.
Аз си представям дървесните плочки налепени по дължина на помещението при нас, ако все пак те останат. ММ вчера залепна за едни в магазина Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 мар 2018, 10:55 от Devil_Rose

# 248
Нашата баня не е готова съвсем, но ме сърбят ръцете да покажа, а и стана дума за под имитация на дърво. А от последната снимка може да се види с какви светли плочки сме комбинирали. Ще се опитам да ги намеря и в нета.  Simple Smile
Скрит текст:

Можете ли да ми кажете светлата плочка каква е?

# 249
  • Варна
Invisible_ колко голяма е банята? Прилича ми на панелна на тристаен, но все пак.
Вие ли си избирахте комбинацията или ви правиха проект? Душ зоната колко ви е широка от стената до пакета?
Правилно ти прилича на баня на тристаен панелен. Simple Smile около 2,5 кв. е банята. Душ пространството се получи с ширина от стената до куфара 90см. (по спомен). Комбинацията сами си я избирахме и в частност аз. Доволна съм от резултата. Simple Smile Дървесните плочки нарочно ги исках така по ширина, понеже банята е дълга и тясна, а така визуално някак си не изглежда толкова тясна... или аз така си мисля. Simple Smile Гледах и другата комбинация, но и на проекта (в магазина) отново си харесах тази.

# 250
Хм, замисли ме сега с това дълго и тясно. И аз питам за светлата плочка - на Керос ли е?

# 251
  • Варна
Светлите плочки само си спомням, че бяха испански. В магазина ги видях за първи път. Ще се опитам да намеря точни какви са.

# 252
# 253
Invisible_, много добре се е получило. Може ли да споделиш шкафчето и мивката от кой магазин са купени и дали са комплект?

# 254
  • Варна
Тези са "Nevica Natural" : http://www.ceramicpark.bg/details.php?cPath=90&clID=1098 . И тук ги виждам вече с характеристиките: http://www.praktiker.bg/bg/Wall-tiles-and-decoration/%D0%A4%D0%9 … -NATURAL/p/463143
Devil_Rose, да, приличат на тези, които си посочила (поне по снимка):
Invisible_, много добре се е получило. Може ли да споделиш шкафчето и мивката от кой магазин са купени и дали са комплект?
Благодаря! Simple Smile
Да, комплект са. Ето тези са: http://sima.bg/bg/komplekt-mira/p1034.html , но взехме последните. Даже беше останало само горното шкафче и 2 седмици чакахме да ни донесат и долното с мивката от София, което също беше последно. Иформацията, която имам е, че са ги спрели от производство (по-стар модел са).

Последна редакция: ср, 21 мар 2018, 11:39 от Invisible_

Общи условия

Активация на акаунт