Добър зъболекар в Бургас

• 454 452
  • 846
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас

В този ред на мисли, за да не е само спам, много съм доволна от д-р Таня Димитрова. Работи в 133 блок в к-с "Славейков".

+1  Peace

# 376
  • Burgas
А цените как са? И къде се намира бл.133?

# 377
  • Бургас
Не е евтино, но не е и по-скъпо от нормалното.
Фотополимер - 40-60лв примерно /дано не греша, такъв спомен имам/...

# 378
  • Burgas
Не търся ефтино, а някъде с нормални цени  Peace

# 379
anik79, 133-и е нова кооперация под Рубаят, посока ОДЗ-то.
И аз ходих при Карауланов миналата седмица, за начало съм доволна. Ще го посетя пак този месец.

# 380
Момичета, може ли да ме ориентирате в цените за лечение на пулпит? Например колко струва при Вашите стоматолози почистване и запълване на каналче на корен? Таксуват ли Ви упойката отделно и колко? Въобще как се изчислява цената на цялото лечение?
Благодаря!

# 381
А някой може ли да даде телефон на д-р Йордан Донев?

# 382
  • Burgas
А някой може ли да даде телефон на д-р Йордан Донев?
Какво точно те интересува, аз ходих докато бях бременна, много внимателен, после т.к имаше нужда от хирург ме пое д-р Йосифов в съседния кабинет и от не го останах доволна, цените май са малко по високи, зъб с плупит единия път ми излезе 86лв, а втория път 150лв, но беше нещо по специлано, ходих сигурно 6-7пъти докато го оправи, но все пак ми се стори скъпо.

# 383
Пулпит при д-р Станеви според ценоразписа им в коридора е от 65-95 лв.
Ама това е май без пломбите.

# 384
Пулпит при д-р Станеви според ценоразписа им в коридора е от 65-95 лв.
Ама това е май без пломбите.
Благодаря за информацията!

# 385
Утре ще има безплатни прегледи в клиниката на д-р Буджева. Копирам инфото от сайта им:

Заповядайте на безплатен преглед и консултация на 9 ноември 2012 г. за първата годишнина от създаването на дентална клиника БУРГАСДЕНТ. Запишете си час между 9 и 14 ч. или просто елате да се запознаем и да разгледате клиниката.

Ние ходихме там за силанизация на детето. Имат меко казано прекрасен детски зъболекарски кабинет. Такъв не бях виждала. Столът е като Мечо Пух. Докато се огледаме и бяхме приключили.

# 386
Едно "за" за Буджева. Лятото ми прави пломби и съм много доволна. Не е припряна, много е спокойна, няма навалица пред кабинета, обяснява, обстановката е предразполагаща и действа успокояващо. Ново красиво, със вкус направено. Цените ми се сториха леко високи, но честно казано нямам много поглед върху цените на зъболекарските услуги, тъй като не живея в България.

# 387
  • Ямбол
Здравейте,момичета HugИмам Работа в Бургас след 2 седмици и мислех,че може и да се възползвам от зъболекарите,че имам какво да поправям.Искам да си почистя плаката с най-модерна техника,безболезнено и безкръвно NaughtyСподелете къде сте ходили и дали сте доволни и какви медикаменти пиете след това PeaceНямам ограничения за парите,стига да е най-доброто и безболезнено WinkЗа избелване също се интересувам,ако може зъболекар всичко в едно,ще съм супер радостна.Колко време отнема всичко това,ако сте го изпитали,споделете Praynig

# 388
И аз проучвах този въпрос. Както скоро писах, ходихме на детски зъболекар в клиника и видях тяхна "промоция" за избелване на зъби. Това ме запали.

Питах и ми обясниха, че задължително става с две ходения. На едното преглеждат зъбите и чистят зъбен камък с ултразвук, а на второто избелват зъбите с някакъв хубав лазер за около час. Първата процедура е много желателна. Иначе  нямало проблем само да ми избелят зъбите включително с камъка.  Joy

Намалението е за двама и затова сега настройвам половинката, за да ми излезе наполовина. Клиниката е повече от прекрасна.

# 389
Здравейте момичета,аз и мои приятелки посещаваме стоматоложката д-р Женя Илиева.Тя работи до училище Иван Вазов в Бургас  а също във VIVACLINIC Слънчев бряг.Много е внимателна,спокойна,обяснява всичко и изпипва работата си.Наистина ви я препоръчвам.Цените и в бургас са много добри поне според мен.Избелва моите зъби и тези на брат ми с американска марка гел и резултата беше прекрасен цената беше 150лв навсякъде другаде ми говореха за 200,300 лв пак с американския.Чисти с ултразвук зъбния камък и ми сложи упойка-изобщо не ме боля това струваше 50 лв.Ходила съм на много стоматолози но всички,на които съм попадала са били или нервни,или груби!!!!Доктор Илиева работи събота и неделя и по коледните празници също е на разположение което е супер:)телефонът и е 0885 66 33 03 дано ви помогнах

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 17:10 от nejito77

Общи условия

Активация на акаунт